Τι θέλουν να αλλάξουν στην ζωή τους τα ζώδια;

Ποια είναι εκείνα τα πράγματα που κάνουν το κάθε ζώδιο να εκνευρίζεται με τον ίδιο του τον εαυτό και να θέλει να αλλάξει την ζωή του επιτόπου;
Τι θέλουν να αλλάξουν στην ζωή τους τα ζώδια;
Όλοι μας χρειαζόμαστε μερικές φορές μια υπενθύμιση ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και καλύτερα. Και, τις περισσότερες φορές, αυτή η υπενθύμιση έρχεται κάπως αργοπορημένα, ενώ ήδη έχουμε εκνευριστεί με τον εαυτό μας. Ενώ νιώθουμε ήδη ότι η ζωή μας έχει πάρει μια μικρή… κατρακύλα και πρέπει να κάνουμε ορισμένες αλλαγές άμεσα.

Τι λέει, λοιπόν, αυτή η υπενθύμιση στο κάθε ζώδιο;

Κριός
Ο Κριός αρχίζει να νιώθει ανήσυχος όταν σταματάει να βλέπει μπροστά του προκλήσεις που μπορεί να υπερνικήσει. Αυτό το ζώδιο ξέρει πραγματικά πώς να θριαμβεύει κάτω από πίεση και αντίξοες συνθήκες, και από ένα σημείο και μετά νιώθει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει αν τα πράγματα είναι στάσιμα και εύκολα.

Ταύρος
Ο Ταύρος ενοχλείται όταν νιώθει πως δεν μπορεί να ταιριάξει. Να ταιριάξει με τους υπόλοιπους ανθρώπους, να ταιριάξει στην εκάστοτε παρέα… Μπορεί να ακούγεται επιφανειακό, αλλά η εμφάνιση και η παρουσίαση είναι πολύ σημαντικά πράγματα για αυτό το ζώδιο. Γι’ αυτό και σπάνια θα βρεις κακοντυμένο Ταύρο.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, παρά την τρομερή ανεξαρτησία που θέλουν να δείχνουν ότι έχουν, κατά βάθος θέλουν να εξαρτώνται από κάποιον. Χρειάζονται καθοδήγηση, γιατί αν τους αφήσουμε ολομόναχους, δεν θα μπορούν να καταλήξουν σε μια τελική απόφαση. Συνεπώς, όταν ένας Δίδυμος αρχίσει να νιώθει αποκομμένος από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται, σιγά-σιγά θα φρικάρει.

Καρκίνος
Οι κακές παρέες. Αυτές θα φάνε τον Καρκίνο. Το να περιτριγυρίζεται από άτομα που μπορεί να εμπιστευτεί είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οι Καρκίνοι δεν μπορούν να βρίσκονται σε χώρους με πολύ κόσμο, ειδικά αν δεν έχουν τουλάχιστον έναν “σύμμαχο” στο πλάι τους.

Λέων
Αυτό που ενοχλεί τον Λέοντα περισσότερο είναι ότι, σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, μπορεί να αργήσει λιγάκι να ανακαλύψει μερικά πράγματα—όπως τον εαυτό του. Και ο ειλικρινά ευτυχισμένος Λέοντας είναι ο Λέοντας που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει, διαφορετικά τα πάντα θα αρχίσουν να χάνουν το νόημά τους σιγά-σιγά.

Παρθένος
Αυτό που θα ενοχλήσει τον Παρθένο και θα τον κινητοποιήσει να κάνει αλλαγές είναι η γνώμη των άλλων. Το ζώδιο αυτό δυσκολεύεται πολύ να πετάξει από πάνω τους τις ξένες ματιές και τα πικρόχολα σχόλια, και μπορεί να επηρεαστεί πολύ εύκολα. Ο μόνος τρόπος για να είναι πραγματικά ευχαριστημένος με την ζωή του ένας Παρθένος είναι να ζει μονάχα για τον εαυτό του, και όχι για να ικανοποιεί τις επιθυμίες των άλλων.

Ζυγός
Το ζώδιο της ισορροπίας, προφανώς και νιώθει περισσότερο στα… χαμένα από ποτέ όταν η ζωή του δεν έχει ισορροπία. Όταν δεν ξέρει πώς να αφήσει τα της δουλειάς στο γραφείο και τα του σπιτιού στην εξώπορτα. Και κάπως έτσι ένας Ζυγός σπαταλάει όλη του την ενέργεια, χωρίς να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του πουθενά.

Σκορπιός
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ενός Σκορπιού; Ο ίδιος του ο εγκέφαλος. Οι Σκορπιοί δεν μπορούν να ελέγξουν εκείνη την φωνή μέσα στο κεφάλι τους, που τους γεμίζει αμφιβολίες και ανασφάλειες. Για να καταλάβεις έναν Σκορπιό, πρέπει να καταλάβεις ότι τα αισθήματα και οι σκέψεις του είναι εξίσου έντονα με την συμπεριφορά του. Και να του δείξεις ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Τοξότης
Οι Τοξότες φοβούνται την βαρεμάρα. Φοβούνται ότι μια μέρα δεν θα μπορούν να κάνουν τις ίδιες τρέλες, και η σκέψη αυτή τους σκοτώνει. Ακόμα κι αν γνωρίσεις έναν Τοξότη που να λέει ότι θέλει να ζήσει μια ήσυχη, οικογενειακή ζωή, αν του στερήσεις την περιπέτεια, δεν θα είναι ευτυχισμένος.

Αιγόκερως
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει αυτό το ζώδιο είναι η έλλειψη σταθερών πραγμάτων. Αν δεν νιώσει ότι μπορεί να στηριχτεί σε κάτι, είτε είναι δουλειά, είτε είναι σχέση, θα είναι ανήσυχος.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος μπορεί να ανησυχεί συνεχώς και για τα πάντα, αλλά αυτό που μπορεί να τον γονατίσει είναι η σκέψη ότι δεν κάνει αρκετά. Ή, ακόμα χειρότερα, ότι δεν ονειρεύεται αρκετά. Αν ένας Υδροχόος νιώσει ότι του στέρεψαν τα όνειρα, το επόμενο βήμα ίσως να είναι η κατάθλιψη.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς έχουν τεράστια ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία. Την ίδια στιγμή, όλοι ξέρουμε πως δεν είναι και από τα πιο εύκολα-να-κατανοήσεις άτομα, καθώς έχουν την τάση να χάνονται μέσα στο κεφάλι τους. Και αν δεν μπορούν να εκφράσουν (ή έστω να βρουν κόσμο που να είναι διατεθειμένος να ακούσει) αυτές τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους, τις θάβουν μέσα τους, μέχρι κάποια στιγμή να εκραγούν…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v