Πώς φιλάει το κάθε ζώδιο

Ποιο ζώδιο δίνει τα πιο παθιασμένα φιλιά; Ποιο μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς μ’ ένα φιλί και ποιο είναι… παγοκολόνα; Ιδού τα μυστικά… στα χείλη του ζωδιακού κύκλου.
Πώς φιλάει το κάθε ζώδιο
Παθιασμένα ή διαδικαστικά; Ξαφνικά και παιχνιδιάρικα ή… μαραθώνια; Με συναίσθημα ή …να γίνει κι αυτό να περνάμε στο κυρίως πιάτο; Δείτε πώς βλέπει κάθε ζώδιο τα φιλιά και κυρίως… πώς τα δίνει.

Κριός
Τα φιλιά του είναι γρήγορα, κοφτά, αλλά γεμάτα πάθος. Του αρέσει να ξαφνιάζει τον παρτενέρ του και του αρέσουν οι εκπλήξεις και οι διαχύσεις ακόμη και στον δρόμο.

Ταύρος
Ο ταύρος, κλασικό «στεριανό» ζώδιο, επιδιώκει τα έντονα, μεγάλης διάρκειας φιλιά, αυτά που γεμίζουν και τους δύο με συναίσθημα. Με άλλα λόγια, όταν ο Ταύρος φιλάει, είναι σα να δηλώνει από τα βάθη της ψυχής του ότι είναι ερωτευμένος.

Δίδυμοι
Αναγάγουν τα… αμήχανα φιλιά σε τέχνη: Οι Δίδυμοι διακόπτουν τα φιλιά, κάνουν μικρές χιουμοριστικές παρεμβολές ή τα εμπλουτίζουν με λόγια, χαμόγελα και ματιές – με άλλα λόγια, παίζουν και φλερτάρουν κατά την διάρκειά τους.

Καρκίνος
Ζεστός, τρυφερός και ευαίσθητος, ο Καρκίνος δίνει και τα αντίστοιχα φιλιά. Φιλιά γεμάτα ευαισθησία και γλύκα, που ξεκινούν απαλά και γίνονται όλο και πιο έντονα.

Λέων
Ο βασιλιάς των άγριων ζώων ξέρει, το δίχως άλλο, να δίνει και τα πιο άγρια φιλιά. Από εκείνα που δεν τα σταματά κανείς και τίποτα, καθώς είναι μεγάλα σε διάρκεια και σε ένταση, σαν να τα οδηγεί ένα πρωτόγονο ένστικτο χωρίς χαλινάρι.

Παρθένος
Είναι παράξενο, αλλά ο Παρθένος καταφέρνει, δίνοντας «τακτοποιημένα», μετρημένα και χωρίς εξάρσεις φιλιά, να μην τον θεωρήσει τελικά κανείς ξενέρωτο ή συντηρητικό. Αντίθετα, μοιάζει χαριτωμένος και αξιόπιστος – άλλωστε είναι κατ’ εξοχήν… παιδί για σπίτι.

Ζυγός
«Φλογερός» είναι η λέξη που τον χαρακτηρίζει καλύτερα. Ένα από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια, διατηρεί αυτό το στοιχείο και στον τρόπο που φιλάει: Ξαφνικά και με έναν «πονηρό» τρόπο που δημιουργεί στον παρτενέρ του διακαή πόθο για… συνέχεια.

Σκορπιός
Σαν ένα τσίμπημα σκορπιού. Έτσι είναι και τα φιλιά του ομώνυμου ζωδίου. Γεμάτα πάθος, αλλά και «δηλητήριο». Από εκείνο το δηλητήριο που μπορεί να κάνεις τους άλλους να τον ερωτευτούν ακαριαία και να εθιστούν σε αυτόν.

Τοξότης
Ο βασιλιάς του αυθορμητισμού, ο Τοξότης «χτυπάει» με τα χείλη του ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις. Ωστόσο, παρ’ ότι ζώδιο της φωτιάς, δεν του πολυαρέσει το «σπορ». Συχνά τα θεωρεί αχρείαστα προκαταρκτικά ή περιττούς ρομαντισμούς, αφού τον ενδιαφέρει περισσότερο… το κυρίως πιάτο.

Αιγόκερως
Κανείς δεν είναι καλύτερος στο γαλλικό φιλί από έναν Αιγόκερω! Μπορεί να μην υποκύπτει εύκολα, αλλά όταν το κάνει, ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Το θέμα είναι όμως ότι του αρέσει περισσότερο το «απαγορευμένο», γι’ αυτό θα αφεθεί περισσότερο στα φιλιά μιας μη επισημοποιημένης σχέσης, ή ακόμα χειρότερα, μιας «παράνομης».

Υδροχόος
Μυστήριο τρένο στο θέμα του έρωτα, ο Υδροχόος είναι δυνατός και παθιασμένος στα φιλιά, μόνο που… του αρέσει να τα μοιράζει σε πολλούς/ές. Έχει έναν περίεργο τρόπο να «υπολογίζει» τα φιλιά του, και να τα χρησιμοποιεί σαν όπλο για να ρίξει το αντικείμενο του πόθου του, άλλα μόνο αφού επιβεβαιώσει ότι εκείνο πληροί όλα του τα standards.

Ιχθείς
Ρομαντικά, συναισθηματικά και ευάλωτα, τα Ψαράκια δίνονται ολοκληρωτικά μόνο όταν βρεθούν στη σιγουριά μιας σχέσης. Και μόνο τότε αποκαλύπτουν πόσο ωραία φιλιά δίνουν – από εκείνα τα κινηματογραφικά που κάνουν τον/την σύντροφό τους να βλέπει αστέρια και πυροτεχνήματα γύρω του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v