Τι θέλει να δει το κάθε ζώδιο προτού κάνει σχέση;

Τι μπορεί να θέλει άραγε το κάθε ζώδιο να δει σε έναν πιθανό σύντροφο, προτού αφήσει τον εαυτό του να παραδοθεί στον έρωτα;
Τι θέλει να δει το κάθε ζώδιο προτού κάνει σχέση;
Σ’ αυτούς τους καιρούς που έχουμε γίνει όλοι καχύποπτοι, μετά από ένας-θεός-ξέρει-πόσες φορές που πληγωθήκαμε, δεν μας είναι τόσο εύκολο να πούμε το ναι σε κάποιον άνθρωπο, χωρίς να γνωρίζουμε πρώτα μερικά πράγματα. Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές προσδοκίες από τις σχέσεις του και – για άλλη μια φορά – θα προσπαθήσουμε να δούμε τι ακριβώς προσδοκίες μπορεί να έχει το κάθε ζώδιο προτού δεσμευτεί.

Κριός
Ο Κριός θέλει ένα άτομο που να ταιριάζει με τον δυναμικό και περιπετειώδη του χαρακτήρα. Χρειάζεται κάποιον που δεν θα τον τραβάει προς τα πίσω και δεν θα τον αναγκάζει να κάθεται στο σπίτι κάθε βράδυ. Προτού συμφωνήσει να κάνει σχέση, θέλει να νιώσει πως γνώρισε έναν άνθρωπο που τον κάνει να θέλει να γίνεται συνέχεια καλύτερος.

Ταύρος
Για να κάνει σοβαρή σχέση, ο Ταύρος χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια, ένα άτομο που θα του παρέχει ηρεμία και σταθερότητα όταν είναι μαζί. Καθώς ο Ταύρος είναι από τα πιο πιστά ζώδια, θέλει ο/η σύντροφός του να του δείχνει την ίδια αφοσίωση.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι ψάχνουν για ανθρώπους ανοιχτόμυαλους, που εκτιμούν την ελευθερία στις σχέσεις και δεν θέλουν να ζήσουν κάτι “παραδοσιακό”. Επίσης, χρειάζονται ανθρώπους με τους οποίους θα επικοινωνούν εύκολα και δεν θα τους πουν ψέματα με την πρώτη ευκαιρία.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος έχει ανάγκη ένα άτομο που να καταλαβαίνει τα αισθήματά του και που θα του δώσει την απαραίτητη ασφάλεια να του μιλάει ανοιχτά για το οτιδήποτε. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό, για να γίνεις καλός σύντροφος για έναν Καρκίνο, να νοιάζεσαι για τους ανθρώπους όπως κι εκείνος.

Λέων
Οι Λέοντες έχουν μεγάλες προσδοκίες—από τον κόσμο, από τους ανθρώπους μα και από τους εαυτούς τους, και χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους στηρίξει και θα τους αφήσει – έστω για λίγο – να ονειρευτούν. Είναι πολύ ανεξάρτητοι, λατρεύουν την περιπέτεια και θέλουν δίπλα τους έναν άνθρωπο που θα είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μα και καλός φίλος.

Παρθένος
Οι Παρθένοι έχουν ανάγκη να βρουν έναν σύντροφο που θα εκτιμήσει τον κόπο τους—πράγμα που μπορεί να γίνει δύσκολο, καθώς οι Παρθένοι είναι από τους πιο εργατικούς ανθρώπους σ’ αυτόν τον πλανήτη, αλλά κανείς δεν φαίνεται να τους το αναγνωρίζει. Δεν είναι ζήτημα ανταγωνισμού, όμως. Θέλουν απλά να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο που θα αναγνωρίζουν ως ίσο, ως σύμμαχο.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι δύσκολοι άνθρωποι – εκεί, άλλωστε, βασίζεται όλη η γοητεία τους – και για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζονται έναν σύντροφο που θα μπορεί να αναλάβει τα ηνία και να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις μερικές φορές.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί θέλουν να δουν αν είσαι αρκετά γενναίος—όχι μόνο για να σιγουρευτούν ότι θα αντέξεις την έντονη προσωπικότητά τους, αλλά και για να ξέρουν πως, όταν τα πράγματα είναι σκούρα, θα μπορείς να σηκώσεις το κεφάλι σου και να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου.

Τοξότης
Ο Τοξότης χρειάζεται ένα απλό πράγμα για να θέλει να κάνει σχέση μαζί σου: να είσαι πρόθυμος/η να τον ακολουθήσεις όπου πάει. Και, πίστεψέ μας, θα σου πάρει λίγο καιρό για να περάσεις από το στάδιο του ακολούθου σ’ εκείνο του συνταξιδιώτη. Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς· αν έχεις όντως καλή καρδιά και ανοιχτό μυαλό, ο Τοξότης θα σε λατρέψει από το πρώτο λεπτό.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι παίρνουν τις σχέσεις τους στα σοβαρά, και γι’ αυτό θέλουν να δουν ένα άτομο που ενδιαφέρεται για μια σχέση που θα κρατήσει, που θα αποδείξει ότι δεν θα εξαφανιστεί με την πρώτη δυσκολία. Και, προφανώς, επειδή μιλάμε για Αιγόκερους, το να έχεις πρακτικό μυαλό θα σε βοηθήσει πολύ να κερδίσεις την αγάπη του.

Υδροχόος
Το μόνο πράγμα που χρειάζεται ένας Υδροχόος είναι να νιώσει ότι δεν θα καταπιεστεί μέσα στην σχέση. Τα παραδοσιακά ραντεβού και όλες οι ιδέες της συντροφικότητας τον αφήνουν από αδιάφορο μέχρι και τρομαγμένο. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις ελεύθερο πνεύμα και μπόλικο χιούμορ, και η σχέση σας θα κυλήσει υπέροχα.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα άτομο που να είναι εξίσου ευαίσθητο με εκείνους. Καθώς δεν χρειάζονται πολλά άτομα στην ζωή τους – προτιμούν να έχουν λίγους φίλους και καλούς – θα χρειαστείς λίγο καιρό για να του αποδείξεις ότι δεν είσαι απλά ένα άτομο με το οποίο θα κάνει σεξ, αλλά ένας αληθινός φίλος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v