ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Όσα τα ζώδια δεν θα παραδεχτούν ποτέ

Υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε ότι ισχύουν, μα δεν πρόκειται να τα παραδεχτούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό… Κι αυτά είναι τα μικρά μυστικά του κάθε ζωδίου.

Όσα τα ζώδια δεν θα παραδεχτούν ποτέ

Όλοι έχουμε τα μυστικά μας. Και όλοι μας γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις κακές πλευρές του εαυτού μας, όλα τα άσχημα πράγματα για τα οποία είμαστε ικανοί—αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παραδεχτούμε και φωναχτά. Ας κάνουμε μια μικρή βόλτα στις πιο κρυφές σκέψεις του κάθε ζωδίου, και στα πράγματα που δεν πρόκειται να παραδεχτούν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Κριός
Οι Κριοί δεν πρόκειται ποτέ να σου πουν ότι ξέρουν πως κατά βάθος τις περισσότερες φορές δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, και φοβούνται πως ανά πάσα στιγμή θα κάνουν ένα στραβό βήμα και όλα θ’ αρχίσουν να γκρεμίζονται γύρω τους. Από την άλλη, είναι δύσκολο να δεις έναν Κριό να βρίσκεται σε πραγματικά κακή κατάσταση—άρα είτε είναι συλλογικά πολύ τυχεροί, είτε ξέρουν περισσότερα απ’ όσα νομίζουν.

Ταύρος
Απλό: Οι Ταύροι δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι έκαναν λάθος. Ακόμα κι όταν το ξέρουν πολύ καλά, ακόμα κι αν τους παρουσιάσεις τρανταχτές αποδείξεις για τα λάθη τους κατάμουτρα. Απλά δεν πρόκειται να το παραδεχτούν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν είναι χαζοί. Ξέρουν τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνους, και ξέρουν ότι τα περισσότερα ισχύουν. Ναι, είναι εξίσου εξπέρ στο να δίνουν τεράστιες υποσχέσεις όσο και στο να μην τις τηρούν. Αν, όμως, πιστεύεις ότι θα ασκήσουν στον εαυτό τους αυτοκριτική για το ελάττωμα αυτό, είσαι γελασμένος.

Καρκίνος
Ναι, προφανώς το μυστικό των Καρκίνων έχει κι αυτό να κάνει με τα αισθήματά τους. Συγκεκριμένα, ότι έχουν περισσότερα απ’ όσα αφήνουν τον κόσμο να δει. Κι αν αναλογιστούμε την φήμη του Καρκίνου ως του πιο συναισθηματικού ζωδίου, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι κρύβει η καρδιά τους.

Λέων
Οι Λέοντες θέλουν πραγματικά να είναι οι πρωταγωνιστές. Η ζωή τους είναι μια ταινία, και όλοι οι υπόλοιποι είναι δευτερεύοντες ρόλοι. Και, για λόγους πολιτικής ορθότητας, δεν θα το πουν δημόσια, και θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την συμπεριφορά τους. Η πικρή, όμως, αλήθεια είναι πως αν κλέψεις την παράσταση από έναν Λέοντα, μπορείς να τον ξεχάσεις.

Παρθένος
Όλοι ξέρουμε για την τελειομανία που καταστρέφει την ζωή χαρακτηρίζει τους Παρθένους. Αυτό όμως που δεν ξέρουμε είναι ότι πολλές φορές, ειδικά μετά από μια μεγάλη απογοήτευση, οι Παρθένοι αναρωτιούνται πώς είναι η ζωή όταν απλά σταματάς να ενδιαφέρεσαι. Κι επειδή αυτές οι σκέψεις είναι τρομακτικές, απασχολούνται οργανώνοντας ξανά τα ντουλάπια της κουζίνας.

Ζυγός
Αυτό που κάθε Ζυγός ξέρει ότι ισχύει, μα δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ είναι πόσο ανάγκη έχει τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί κάθε φορά που η κουβέντα γίνεται πιο φορτισμένη και συναισθηματική να προσπαθήσει να κάνει ένα αστείο, ή ακόμα και να γίνει αγενής, αλλά ένα μικρό κομμάτι του νιώθει καλά γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι νοιάζονται ακόμα.

Σκορπιός
Ποτέ δεν θα ακούσεις Σκορπιό να λέει φωναχτά ότι έχει προκαλέσει πόνο σε άλλους ανθρώπους, ούτε ότι έχει χρησιμοποιήσει την αδιαμφισβήτητη γοητεία του απλά και μόνο επειδή βαριόταν. Τώρα, το πόσο άσχημα νιώθουν οι Σκορπιοί και πόσο εύκολα θα αφήσουν τον εαυτό τους να ξεπεράσει τις ενοχές (ποτέ) είναι άλλο θέμα…

Τοξότης
Οι Τοξότες ξέρουν πολύ καλά ότι, αν αφεθούν, οι πιθανότητες λένε ότι θα πληγωθούν άσχημα, και ότι πρέπει να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί με τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνουν. Από την άλλη μεριά, είναι Τοξότες. Δεν έχουν ούτε μισό καχύποπτο κύτταρο μέσα τους.

Αιγόκερως
Θυμάστε εκείνα τα αστειάκια που κάνουμε για τους Αιγόκερους και πόσο μόνοι είναι; Ναι, θα παραμείνουν αστειάκια, επειδή κανένας Αιγόκερος δεν βγήκε ποτέ να το επιβεβαιώσει. Η μοναξιά τους θα παραμείνει ένας αστικός μύθος.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι περίεργη υπόθεση, επειδή δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν τα πάντα. Το χιούμορ των Υδροχόων βασίζεται στον αυτοσαρκασμό, σε σημείο που μπορεί να θυμίζει αυτομαστίγωμα. Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να τους ακούσεις να μιλάνε είναι τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν. Και, πίστεψέ μας, ο τρόπος που οι Υδροχόοι βλέπουν τον κόσμο μπορεί να οδηγήσει σε πολλές κακές επιλογές με τον καιρό.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς αρνούνται να παραδεχτούν ότι η συμπεριφορά τους απομακρύνει τους ανθρώπους. Οι απότομες αλλαγές στην διάθεση, η απόσταση που κρατάνε για να μην πληγωθούν, ακόμα και το πώς για εκείνους ο κόσμος είναι ένα μεγάλο θέατρο παραλόγου μπορεί να κάνει τους υπόλοιπους να οπισθοχωρήσουν αμήχανα. Και τα ψάρια θα ψάξουν να ρίξουν το φταίξιμο κάπου αλλού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v