Τα σημάδια ότι σε απατά, βάσει το ζωδίου του

Ξέρεις το ζώδιό του. Φοβάσαι ότι σε απατάει. Αυτός ο οδηγός είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.
Τα σημάδια ότι σε απατά, βάσει το ζωδίου του
Αν φοβάσαι ότι μπορεί να σε απατάει, τότε υπάρχουν αρκετά σημάδια για να σε βοηθήσουν να το καταλάβεις. Η αστρολογία, όμως, τι έχει να πει γι’ αυτό; Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο τυπικές συμπεριφορές του κάθε ζωδίου όταν… κερατώνει!

Κριός
Το καλό (ο θεός να το κάνει) με τους Κριούς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν θα σε αφήσουν να αναρωτιέσαι για πολύ καιρό. Για να απιστήσουν, σημαίνει πως τα πράγματα στην σχέση σας δεν πηγαίνουν καλά, οπότε κάποια στιγμή που η κατάσταση θα ξεφύγει λίγο από τα όρια, ο Κριός μπορεί απλά να το παραδεχθεί, μόνο και μόνο για να πληγώσει τον σύντροφό του.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν είναι φτιαγμένοι για απιστία. Μπορούν να μείνουν πιστοί και να αντέξουν πολλά πράγματα, οπότε ξέρεις ότι αν έχουν φτάσει σ’ εκείνο το σημείο, η σχέση σας πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο. Άρα, το πιο λογικό είναι ο Ταύρος σύντροφός σου να αρχίσει να πετάει μικρές μπηχτές, ελπίζοντας να το καταλάβεις.

Δίδυμοι
Αν έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, μπορείς να καταλάβεις εύκολα αν η σχέση σας δεν πάει καλά, απλά και μόνο επειδή ο Δίδυμός σου θα είναι ευέξαπτος όλη την ώρα. Κι αυτό είναι καλό, γιατί σημαίνει ότι θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Αν ένας Δίδυμος αρχίζει και μιλάει λιγότερο και απομακρύνεται σιγά-σιγά, ξέρεις ότι τον χάνεις.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θα γίνουν πολύ passive-aggressive όταν θυμώσουν μαζί σου, και θα παραπονεθούν αρκετά. Αν σε απατήσει, λογικά θα σου το πει ο ίδιος, επειδή δεν αντέχει το βάρος αυτού που έκανε.

Λέων
Οι Λέοντες δίνουν πολλή σημασία στην εμφάνισή τους, και εκεί κάπου είναι που μπορείς να τους πιάσεις στα πράσα: Αν παρατηρήσεις ένα λιοντάρι να φτιάχνεται (ακόμα) περισσότερο από το κανονικό, τότε σημαίνει ότι θέλει να φαίνεται ωραίος για κάποιον. Το ερώτημα είναι για ποιον…

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν θα κάνουν συχνά σεξ με κάποιον εκτός της σχέσης τους. Αυτό όμως που μπορεί να συμβεί είναι ένας Παρθένος να απιστήσει συναισθηματικά—και η ετυμηγορία για το αν αυτό είναι χειρότερο από την σεξουαλική απιστία δεν έχει ακόμα βγει. Αν μιλήσεις στον Παρθένο σου για τις υποψίες σου σοβαρά, μπορεί και να το παραδεχθεί.

Ζυγός
Οι Ζυγοί σιχαίνονται τους καυγάδες και τις έντονες καταστάσεις, οπότε ακόμα και αν σε απατάει, δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά μερικές φορές μπορεί να προσπαθήσουν υπερβολικά. Συνεπώς, εφόσον ξέρουμε ότι οι Ζυγοί δεν είναι και τα πιο εκφραστικά ζώδια στο κόσμο, αν δεις ξαφνικά να σου φέρονται σούπερ γλυκούλικα, κάτι τρέχει.

Σκορπιός
Αν κάνεις έναν Σκορπιό να θυμώσει, τότε θα σου κάνει την ζωή σου κόλαση. Δεν θα χρειαστεί καν να ψάξεις να βρεις σημάδια ότι σε κεράτωσε. Το πιο πιθανό είναι να γυρίσεις σπίτι μια μέρα, να το βρεις άδειο και στην τηλεόραση να παίζει ένα sex tape του.

Τοξότης
Οι Τοξότες μισούν τα μυστικά, συνεπώς η απιστία τους δεν πρόκειται να μείνει μυστική. Αν κερατώσουν—που σπάνια θα το κάνουν, γιατί ξέρουν καλά ότι θα το μετανιώσουν δυο μέρες μετά—θα σου το πουν, και θα σε αφήσουν να αποφασίσεις το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή η δικαιοσύνη είναι το πιο σέξι πράγμα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι φαίνονται σαν άνθρωποι που δεν θα απιστούσαν ποτέ. Κι όμως, είναι πολύ σεξουαλικά όντα. Αν λοιπόν ο Αιγόκερώς σου σταματήσει να κάνει σεξ μαζί σου, μάλλον το βρίσκει κάπου αλλού.

Υδροχόος
Αν δεν σου το πει προτού το κάνει, επειδή είναι κάτι που θα έκανε ο μέσος Υδροχόος, θα το καταλάβεις από το πόσο αποστασιοποιημένος είναι. Αν αρχίζει να εξαφανίζεται χωρίς να σου λέει κουβέντα, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι πολύ ειλικρινείς, κι αυτό σημαίνει πως αν κάνουν σεξ με κάποιον εκτός της σχέσης τους, η συνείδησή τους θα ζυγίζει δέκα τόνους. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις τις αντιδράσεις του κάθε φορά που του λες ότι τον αγαπάς. Αν φαίνεται κάπως ντροπιασμένος, έχει την φωλιά του λερωμένη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v