Πώς θα σε γοητεύσει το κάθε ζώδιο;

Κάθε ζώδιο ασκεί την γοητεία του με διαφορετικό τρόπο πάνω μας. Ας δούμε αναλυτικά τι θα μας κάνει να ερωτευτούμε το κάθε ένα από αυτά.
Πώς θα σε γοητεύσει το κάθε ζώδιο;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο ακαταμάχητο; Με ποιον τρόπο θα μας τραβήξει στον κόσμο του και θα μας πάρει το μυαλό; Ας ξεκλειδώσουμε την γοητεία των ζωδιών…

Κριός
Η αυτοπεποίθησή του, αυτό που μοιάζουν σαν να ξέρουν πάντα τι κάνουν, αλλά και η ατέλειωτη όρεξή τους για περιπέτεια και νέες εμπειρίες είναι αυτά που θα κάνουν έναν Κριό να μας βγάλει απ’ την ρουτίνα μας και να μας δείξουν πως ο κόσμος είναι γεμάτος εκπλήξεις.

Ταύρος
Προστατευτικός, δυναμικός και άξιος σεβασμού, ο Ταύρος δεν δέχεται τίποτα αρνητικό να μπαίνει στην ζωή του. Με την υποστήριξη που θα σου δώσει, είναι το ζώδιο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι δεν φοβούνται τίποτα. Ούτε τους άλλους ανθρώπους, ούτε τον ίδιο τους – ομολογουμένως περίπλοκο – εαυτό. Μπορούν να μιλήσουν μαζί σου για το οτιδήποτε, και δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείς μαζί τους.

Καρκίνος
Με την ευαισθησία του και τον κλειστό του χαρακτήρα, ο Καρκίνος καθημερινά θα σου αποκαλύπτει και μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς του. Το ιδιαίτερό τους γούστο, από την άλλη, μπορεί να κάνει κάθε σας συνάντηση μοναδική.

Λέων
Δεν θα πάρεις τα μάτια σου από πάνω του, και θα φροντίσει να σου προσφέρει το καλύτερο θέαμα. Πολύ λίγα ζώδια μπορούν να σου προσφέρουν καλύτερες αναμνήσεις από ένα λιοντάρι που ενδιαφέρεται για ‘σένα.

Παρθένος
Θέλεις ή δεν θέλεις, θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Ο τρόπος που επιλέγουν να ζουν την ζωή τους – και το γεγονός ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν πρόκειται να απολογηθούν γι’ αυτό – θα σου προσφέρει λύσεις σε πολλά προβλήματα που μέχρι τώρα σε βασάνιζαν.

Ζυγός
Θα σε ακούσουν, θα σε κοιτάξουν στα μάτια και θα σου πουν αυτό ακριβώς που ήθελες να ακούσεις. Την ίδια στιγμή, δεν πρόκειται να σε αφήσουν ούτε για μια στιγμή να τους θεωρήσεις δεδομένους, και γι’ αυτό είναι από τα πιο ακαταμάχητα ζώδια.

Σκορπιός
Η γοητεία του Σκορπιού συγκρίνεται με ένα ποτήρι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα δυνατό αλκοόλ. Όταν κεντρίσεις την προσοχή του, θα νιώσεις πως είναι να έχεις ένα άτομο αποκλειστικά αφιερωμένο πάνω σου. Και θα είναι η πιο έντονη εμπειρία της ζωής σου.

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν πρόκειται να σε κρίνει. Είναι μέσα για ό,τι προτείνεις, γιατί ξέρει να περνάει καλά σε κάθε περίσταση. Οι Τοξότες, γενικά, είναι σαν διακοπές με ανθρώπινη μορφή.

Αιγόκερως
Αν νιώθεις απογοητευμένος από πολλά πράγματα, ένας Αιγόκερως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Δεν συγχωρούν, και μπορούν να βρουν κάτι να πουν για το οτιδήποτε. Κι αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα καλή παρέα όταν έχεις τις μαύρες σου.

Υδροχόος
Η προσωπικότητά τους είναι μαγνήτης. Τώρα, εκτός από εσένα, θα μαγνητίσει και πολλές περίεργες καταστάσεις, αλλά αν υπάρχει ένα ζώδιο που θες να έχεις παρέα σε περίεργες καταστάσεις, αυτό είναι ο Υδροχόος.

Ιχθείς
Τα ψάρια θα μας γοητεύσουν με το πόσο ειλικρινά ενθουσιασμένα θα δείξουν μαζί μας από την πρώτη στιγμή. Αν ψάχνεις κάποιον που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σταρ, ένας Ιχθύς είναι ο άνθρωπός σου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v