Πώς νιώθουν τα ζώδια όταν είναι single;

Ποιο ζώδιο λατρεύει να είναι single και ποιο νιώθει πως χωρίς μια σχέση θα… πεθάνει; Κάποιες απαντήσεις είναι απρόσμενες!
Πώς νιώθουν τα ζώδια όταν είναι single;
Όλοι έχουμε υπάρξει single, και όλοι το διαχειριστήκαμε διαφορετικά. Έτσι, αλλιώς θα νιώσει χωρίς ταίρι ένας ανεξάρτητος Κριός, και αλλιώς ο “σχεσάκιας” Καρκίνος. Και, εντάξει, αυτά τα δύο ζώδια λίγο-πολύ έχουν ξεκάθαρο τρόπο σκέψης. Για να δούμε πώς νιώθουν και τα υπόλοιπα…

Κριός
Όπως είπαμε, ο Κριός εκτιμά την ανεξαρτησία του, και δεν τον πειράζει να είναι μόνος του. Αυτό του δίνει την ευκαιρία να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του, να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι κάπως ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να φτιάξει υπέροχες σχέσεις, αλλά είναι εύκολο να εκνευριστεί όταν νιώσει πως η σχέση του τον πνίγει. Το σίγουρο είναι πως σιχαίνεται τις απότομες αλλαγές, γι’ αυτό οποιαδήποτε μετάβαση (από σχέση σε single και το ανάποδο) θα τον ταράξει αρκετά τον πρώτο καιρό.

Δίδυμος
Ακόμα κι όταν του έρθει η επιθυμία να κάνει μια σχέση, κανείς δεν εγγυάται πως αυτό το ζώδιο δεν θ’ αρχίσει γρήγορα να βαριέται. Οι Δίδυμοι δεν θέλουν να νιώθουν ότι συμβιβάζονται, και θα προτιμήσουν κάτι πιο χαλαρό.

Καρκίνος
Δεν είναι ότι ένας Καρκίνος δεν μπορεί να μείνει μόνος του. Ειδικά μετά το τέλος μιας σχέσης, ίσως αισθανθεί πως χρειάζεται λίγο καιρό για να αφοσιωθεί στον εαυτό του. Μόνο που μετά θα θυμηθεί πόση ανάγκη έχει από ανθρώπους δίπλα του, και θα μπει ξανά στο παιχνίδι.

Λέων
Κάποιος θα πίστευε ότι τα λιοντάρια είναι ανεξάρτητα, περήφανα και δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Αυτός ο κάποιος θα ήταν Λέων, λογικά, γιατί είναι οι μόνοι που το πιστεύουν αυτό. Κατά βάθος, οι Λέοντες έχουν ανάγκη να βρίσκονται σε μια σχέση, για να παίρνουν όλη την γλυκιά επιβεβαίωση που χρειάζονται.

Παρθένος
Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Εφόσον το μυαλό τους λειτουργεί πρακτικά, ξέρουν πως το να είσαι single έχει πολλά προνόμια. Από την άλλη, χρειάζονται και ανθρώπινη επαφή, γιατί πολλές φορές νιώθουν απομονωμένοι. Και όταν πάρουν την μεγάλη απόφαση, θ’ αρχίσουν να παρατηρούν κάθε τι αρνητικό. Είναι δύσκολο για έναν Παρθένο να βρει σύντροφο.

Ζυγός
Οι Ζυγοί λατρεύουν τις σχέσεις. Μπορεί να είναι πολύ ανεξάρτητοι, και να μην τους αρέσει να δίνουν λογαριασμό, αλλά η ιδέα του να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους, για να τους προσφέρει κάτι σταθερό, τους αρέσει. Γενικότερα, όταν βλέπεις single Ζυγό, να υποθέσεις ότι βρίσκεται σε μία (σύντομη) μεταβατική περίοδο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι καχύποπτοι, γι’ αυτό και προτιμούν να μένουν μόνοι τους. Δεν τους ενοχλεί να είναι single, καθώς ξέρουν πως όταν κάνουν σχέση, θα μετράει, θα δώσουν ολόκληρο το είναι τους και θα παραμείνουν πιστοί. Μέχρι, όμως, να το βρουν αυτό, θα ζήσουν την ζωή τους.

Τοξότης
Λατρεύουν τους ανθρώπους, σιχαίνονται την δέσμευση. Αγαπούν την ελευθερία τους και θέλουν να ζουν συνέχεια κάτι καινούριο, που θα τους ενθουσιάσει. Άρα, εκτός κι αν βρουν κάποιον που να τους προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, περνούν και μόνοι τους καλά.

Υδροχόος
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που τρέμει την δέσμευση όσο τίποτα άλλο, αυτό είναι ο Υδροχόος. Αυτό το ζώδιο μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά σε οποιονδήποτε… εκτός από τους ερωτικούς του συντρόφους. Κι αυτό επειδή ποτέ δεν θα τους αγαπήσει όσο αγαπά τον εαυτό του την ανεξαρτησία του.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς δεν θέλει να κάνει σχέση. Ο Ιχθύς έχει ανάγκη την σχέση όσο έχει ανάγκη και το οξυγόνο. Αν μείνει μόνος του για πολύ καιρό, η ψυχική του υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα του, που να του δίνει όλη την στήριξη που χρειάζεται η ευαίσθητη ψυχή του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v