Τι θα έκαναν τα ζώδια σε μια εκδρομή;

Η άνοιξη είναι εδώ, το ίδιο και οι εκδρομούλες της. Και αυτή είναι μια χιουμοριστική, αλλά και ρεαλιστική ματιά, στο πώς είναι να πηγαίνεις εκδρομή με το κάθε ζώδιο.
Τι θα έκαναν τα ζώδια σε μια εκδρομή;
Λένε ότι στα ταξίδια καταλαβαίνεις αν θα πάει καλά η σχέση σου με έναν άνθρωπο. Και δεν είναι ανάγκη να μιλάμε για μεγάλες διακοπές. Ακόμα και μια ανοιξιάτικη εκδρομούλα με την παρέα είναι εξαίσιο πεδίο για λίγη ανθρωπολογική μελέτη. Και όταν λέμε ανθρωπολογική, εννοούμε ζωδιακή.

Το κάθε ζώδιο έχει και την παραξενιά του, και οι συνθήκες μιας εκδρομής στην φύση είναι ιδανικές για να εκφραστούν (και να συγκρουστούν) όλες αυτές οι παραξενιές. Ποιος θα κάνει τι;

Κριός
Έχει φέρει σύνεργα για εξτρίμ σπορ, για κάμπινγκ, αλλά και ακουστική κιθάρα. Αν μη τι άλλο, ο Κριός τα κάνει όλα και συμφέρει, και γι' αυτό αποτελεί πολύ καλή παρέα για εκδρομή. Αρκεί τουλάχιστον να ξέρει τι κάνει με την κιθάρα.

Ταύρος
Έχει φέρει το τάπερ με τα κεφτεδάκια, και αν αυτό το θεωρείς κλισέ ή προσβλητικό για τους Ταύρους, τότε μπορείς να μην φας κεφτεδάκια.

Δίδυμοι
Θα έρθει καν στην εκδρομή; Σου το έχει επιβεβαιώσει; Έχει βάλει λεφτά για τις βενζίνες; Στην περίπτωση που όντως έρθει, θα προσπαθήσει να κάνει dj. Δεν θα πάει καλά.

Καρκίνος
Αν υπήρχε ποτέ άνθρωπος που θα έτρεχε στα λιβάδια σαν την Αστέρω, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν Καρκίνος. Είναι καλό να τρέξει στα λιβάδια, καθώς δεν θα προσπαθεί να ελέγχει συνεχώς πόσο καλά περνούν οι υπόλοιποι.

Λέων
Είναι ο τύπος που έβαλε το αυτοκίνητο. Αν δεν υπάρχει αναπληρωματικός οδηγός για τον γυρισμό, θα περάσει όλη την εκδρομή πίνοντας μία μπύρα, μέχρι να του αναγνωρίσει κάποιος πόσο οσιομάρτυρας είναι.

Παρθένος
Ήταν ο μόνος που θυμήθηκε να φέρει αντισηπτικό, μαντηλάκια και χαρτί τουαλέτας. Και μπράβο του.

Ζυγός
Δεν ήταν ο μόνος που θυμήθηκε να φέρει αλκοόλ, αλλά ήταν ο μόνος που θυμήθηκε να φέρει αλκοόλ για όλους. Και επίσης μπράβο του.

Σκορπιός
Οι πιθανότητες είναι δύο: Είτε θα βγάζει φωτογραφίες για το Ίνσταγκραμ, είτε θα περάσει όλη την μέρα κοιτώντας στο Ίνσταγκραμ μέρη που θα προτιμούσε να είναι, με παρέες που θα προτιμούσε να έχει.

Τοξότης
Θα πάει για κατούρημα και θα γυρίσει τρεις ώρες αργότερα επειδή έψαχνε για μανιτάρια.

Αιγόκερως
Θα διαλέξει το καλύτερο δυνατό σημείο και δεν θα κουνηθεί από εκεί. Οι υπόλοιποι μπορούν να τον πλησιάζουν όποτε θέλουν για σοφές συμβουλές. Δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ένας Αιγόκερως σε διακοπές θέλει μόνο άνετο κάθισμα και αγαπημένους ανθρώπους.

Υδροχόος
Θα πάει για κατούρημα και θα γυρίσει τρεις ώρες αργότερα επειδή κυνηγούσε μια πεταλούδα.

Ιχθείς
Θα είναι ο πρώτος από την παρέα που θα δηλώσει φωναχτά πόσο υπέροχος και καθαρός είναι ο αέρας, και επίσης ο πρώτος από την παρέα που θα πάθει νευρικό κλονισμό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v