Πόσο εύκολα αποδέχεται κάθε ζώδιο τις αλλαγές;

Κάποια ζώδια κυνηγούν την αλλαγή, κάποια άλλα την απεχθάνονται. Τι λέει το δικό σας; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...
Πόσο εύκολα αποδέχεται κάθε ζώδιο τις αλλαγές;
Η αλλαγή δεν σημαίνει πάντα κάτι όμορφο. Κάποιες φορές είναι αναγκαίο κακό, κάποιες άλλες κακό σκέτο. Και το πώς αντιδρά ο καθένας μας στις διαφορές είναι προσωπικό ζήτημα... αλλά και ζήτημα ζωδίου. Για να δούμε τι σχέση έχουν με την αλλαγή τα ζώδια.

Κριός
Ο Κριός όχι απλά είναι πάντα έτοιμος για αλλαγή, την κυνηγάει κιόλας. Βαριέται πολύ εύκολα και δεν φρικάρει με τα αναπάντεχα της ζωής. Προτιμά να τα απολαμβάνει και να εκμεταλλεύεται την αυθόρμητη φύση του για να τα βγάζει πέρα.

Ταύρος
Ο Ταύρος, από την άλλη, θα προτιμούσε τα πράγματα να μην άλλαζαν ποτέ. Όταν οι συνθήκες (και η πειθώ του συνομιλητή) το επιτρέπουν, δεν θα αντισταθεί, αλλά σιχαίνεται την αίσθηση ότι κάποιος τον πιέζει να αλλάξει.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο είναι η αλλαγή προσωποποιημένη. Έχει δύο πλευρές, που στην πραγματικότητα είναι αμέτρητες, επειδή μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περιβάλλον. Είναι από τα πιο ευέλικτα ζώδια.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι τρελός λάτρης της ρουτίνας, σε κάθε της μορφή. Δεν πρόκειται όμως να παραπονεθεί αν νιώθει και ο ίδιος ότι υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται να αλλάξουν.

Λέων
Όταν κρίνει πως χρειάζονται αλλαγές στην ζωή του, θα τις κάνει και θα τις κάνει θεαματικά. Όσον αφορά τις αλλαγές που προκαλούν οι άλλοι... δεν τις διαχειρίζεται με τόση ωριμότητα.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ζώδιο που πάντα επιθυμεί την αλλαγή, επειδή την βλέπει αισιόδοξα. Μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα σε νέα δεδομένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κατά βάθος δεν θα ήθελε πού και πού να βρίσκει πράγματα σταθερά.

Ζυγός
Το ζώδιο της ισορροπίας βλέπει τις αλλαγές με τον ίδιο τρόπο που βλέπει τα πάντα στη ζωή: Άσπρο-μαύρο. Και οι αντιδράσεις του, συνεπώς, θα είναι αναλόγως ένα από τα δύο άκρα. Ποτέ κάτι ενδιάμεσο.

Σκορπιός
Δεν αγαπά τις αλλαγές, μπορεί να τις διαχειριστεί όμως. Αν περνάει από το χέρι του, πάντως, θα κινήσει λυτούς και δεμένους για να μείνουν στη θέση τους οι σταθερές του. Και, όχι, δεν αντιλαμβάνεται την ειρωνεία της κατάστασης.

Τοξότης
Δεν θέλει απλώς την αλλαγή, την χρειάζεται για να επιβιώσει. Τίποτα δεν γερνά το μυαλό ενός Τοξότη πιο γρήγορα από την σταθερότητα, γι' αυτό και πάντα τον βρίσκεις να ικανοποιεί τις ανησυχίες του με όποιον τρόπο μπορεί.

Αιγόκερως
Θα δουλέψει σκληρά για να κρατήσει την ρουτίνα του. Θα δουλέψει σκληρά για να την αλλάξει καταλλήλως, ή να την προσαρμόσει σε εξωτερικές αλλαγές που δεν ελέγχει. Γενικά, ο Αιγόκερως θα δουλέψει σκληρά και δεν θα το πολυσκεφτεί.

Υδροχόος
Δεν αλλάζει γνώμη καθόλου εύκολα. Στις εξωτερικές αλλαγές αντιδρά με χρονοκαθυστέρηση, επειδή πρώτα θέλει να τις επεξεργαστεί. Όταν όμως αποφασίσει ο ίδιος ότι πρέπει να αλλάξει κάτι, δεν θα τον σταματήσει τίποτα.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγές πολύ έντονα, επειδή είναι άτομα που τους αρέσει να πηγαίνουν με τα νερά των γύρω τους. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τις μικρές αλλαγές που χρειάζονται στις "ρυθμίσεις" τους, οι αλλαγή δεν είναι κάτι που θα τρομάξει τα ψαράκια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v