Ποιος κακός ήρωας του Ντίσνεϊ είσαι, βάσει ζωδίου

Κάποιες φορές διαβάζεις ένα κείμενο για να μάθεις κάτι σημαντικό. Άλλες φορές διαβάζεις ένα κείμενο επειδή πρέπει να μάθεις αυτό που λέει ο τίτλος.
Ποιος κακός ήρωας του Ντίσνεϊ είσαι, βάσει ζωδίου
Όλοι έχουμε μεγαλώσει με ταινίες Ντίσνεϊ. Μας φέρνουν μια νοσταλγία για την παιδική μας ηλικία, που όλα ήταν πιο αγνά και επίσης δεν χρωστούσες κοινόχρηστα. Αλλά δεν είσαι εδώ για να διαβάσεις έναν πρόλογο που προσπαθεί να σου δώσει βαθύτερο νόημα σε αυτό που σκοπεύεις να διαβάσεις. Ξέρεις για ποιον λόγο έκανες κλικ.

Τώρα, μπορεί να ρωτήσεις: Και γιατί κακοί και όχι καλοί; Επειδή οι καλοί είναι χιλιοπαιγμένοι, και επίσης επειδή η Ντίσνεϊ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο αφηγηματικό μοτίβο που θέλει τον ήρωα της ιστορίας να είναι ένας 100% καλός και αμόλυντος άνθρωπος. Που, όπως όλοι μαθαίνουμε μεγαλώνοντας, δεν είναι ρεαλιστικό. Γι' αυτοί οι κακοί πλέον μάς φαίνονται πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Και ελπίζουμε να ταυτιστείς. Πάμε στο ζουμί τώρα.

Κριός - Η Ντάμα Κούπα
off with their heads alice in wonderland gif
Βασίλισσα; Τσεκ. Εμμονή με το κόκκινο χρώμα; Τσεκ. Φωνακλού; ΤΣΕΚ. Είναι παρορμητική και θέλει να γίνεται πάντα το δικό της, και επίσης δεν φοβάται το έντονο ντεκόρ.

Ταύρος - Η Βασίλισσα από την Χιονάτη
underestimate amount of alcohol gif
Θέλει να είναι η πιο όμορφη, και αυτό θα την έκανε φουλ Λέων, αλλά για να πετύχει τον σκοπό της μεταμορφώνεται σε γριά που δηλητηριάζει μήλα. Επίσης, η σκηνή με τον σκελετό και το "Διψάςςς;" είναι η πιο Ταύρος ενέργεια που υπήρξε ποτέ.

Δίδυμος - Ο Άδης

Η βερσιόν με τα κουλ, μπλε μαλλιά και η έξαλλη βερσιόν με τα κόκκινα μαλλιά θα ήταν το μόνο επιχείρημα που χρειάζεται να κάνουμε, αλλά ορίστε: πολυλογάς, αστειάτορας, με ευρύτερο κοινωνικό κύκλο απ' ό,τι σε συμφέρει... να συνεχίσουμε;

Καρκίνος - Η Μητέρα Γκόθελ από την Ραπουνζέλ
yourreactiongifs mother gothel gif
Ονομάζεται gaslighting και, και συγγνώμη βασικά, δεν το επινόησες εσύ, εγώ φταίω για όλα, συγγνώμη Μητέρα.

Λέων - Ο Γκαστόν
beauty and the beast hairy chest gif
Δεν πρόκειται να το εξηγήσουμε αυτό, δεν θα κάνουμε εύκολα αστεία σε αυτό το κείμενο.

Παρθένος - Η Ούρσουλα
little mermaid ursula ursula the sea witch gif
Είναι κυριολεκτικά η κακιά μάγισσα που θα σου πει "Σόρι, έπρεπε να είχες διαβάσει τα ψιλά γράμματα" και μετά θα σου κλέψει και τον άντρα. Επίσης, Γλίτσα και Βρωμίτσα λέει τους κολλητούς του.

Ζυγός - Ο Χανς από το Frozen
hans of the southern isles gif
"Νόμιζες ότι η συναισθηματική εγγύτητα που είχαμε σήμαινε κάτι, αλλά δεν φταίω εγώ που είμαι Ζυγός" και "Μπορεί να μη με θυμάται κανένας και το Frozen να ήταν κακή ταινία, αλλά είμαι Πρίγκηπας, αν θες να ξέρεις" είναι πράγματα που θα τον ακούσεις να λέει.

Σκορπιός - Ο Τζαφάρ
ecstatic jafar disney villain gif
Έχει σχέδιο. Είναι μικροπρεπής. Η παρουσία του και μόνο είναι ικανή να σου κάνει σεξουαλική παρενόχληση. Θέλει να ελέγχει τα πάντα. Έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τους άστεγους.

Τοξότης - Ο Ιάγκο
i don't want to live on this planet anymore gif
Οκέι, αυτό ήταν ένα εύκολο αστείο και το κάναμε. Αλλά οι Τοξότες δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι κάποιος αληθινά κακός, είναι υπερβολικά χαριτωμένοι.

Αιγόκερως - Η Μητριά από την Σταχτοπούτα
lady tremaine cinderella gif
Αυτό το ζώδιο θα ξεκινήσει μια παθιασμένη σχέση με τον μπαμπά σου και θα σε στείλει οικότροφο στις Άλπεις όσο τον ξεζουμίζει οικονομικά αλλά και σεξουαλικά. Το παλιό σου δωμάτιο είναι η αίθουσα που κάνουν DDLG.

Υδροχόος - Η Μαγκούφισσα
how to lose friends & alienate people gif
Αρκετά μικροπρεπής για να καταραστεί ένα βρέφος επειδή δεν την κάλεσαν στα βαφτίσια, αλλά και αρκετά συνεπής για να μεταμορφωθεί σε δράκο δεκάξι χρόνια μετά για να μην της πουν ότι φλώρεψε. Επίσης δεν ακολουθεί, θέτει καινούρια μόδα.

Ιχθείς - Ο Τσέρναμπογκ από την Φαντασία
Αποτέλεσμα εικόνας για chernobog gif
Κοιμούνται πολύ, αλλά όταν ξυπνούν έχει ΔΡΑΜΑΑΑΑΑ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v