ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2021

Σε γενικές γραμμές, τα άστρα λένε πως το 2021 θα είναι μια καλύτερη χρονιά από το 2020. Για τρία ζώδια, όμως, η τύχη θα είναι βουνό.

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2021

Τα άστρα δεν έχουν πολλά κακά πράγματα να πουν για την χρονιά που υποδεχόμαστε. Αν πιστέψουμε τις προβλέψεις, το 2021 θα είναι μία σαφώς καλύτερη χρονιά από το 2020. Υπάρχουν όμως τρία ζώδια που θα περάσουν λίγο καλύτερα από τα υπόλοιπα. Αυτά είναι ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Σκορπιός.

Και ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι θα γίνει με αυτούς τους τυχερούς φέτος.

Θα είναι μια χρονιά για τους Ταύρους που θα φέρει χρήματα, αλλά και επαγγελματική επιτυχία. Οι πρώτοι εννέα μήνες του 2021 θα είναι μια σταθερή, ανοδική πορεία στην δουλειά σας. Την ίδια στιγμή, θα έχετε ευκαιρίες να αναγνωριστείτε, ακόμα και από άτομα που θαυμάζετε, και θα φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στα μεγάλα σας όνειρα. Στα οικογενειακά, θα αρχίσουν αργά-αργά να λύνονται παρεξηγήσεις του παρελθόντος και η κατάσταση θα είναι πιο ήρεμη. Τέλος, οι κόποι των Ταύρων θα ανταμοιφθούν και σε προσωπικό επίπεδο, με την αυτοπεποίθηση να εκτοξεύεται στα ύψη.

Ο Ζυγός, από την άλλη, θα έχει μία χρονιά γεμάτη με υπέροχες συνεργασίες, άνοιγμα των οριζόντων του και προσωπική εξέλιξη. Το 2021 φαίνεται να είναι μια τέλεια ευκαιρία για αυτό το ζώδιο να "βρει τον εαυτό του" αληθινά. Στα επαγγελματικά, ίσως έχει φτάσει ο καιρός να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να αρχίσετε να σκέφτεστε μια προαγωγή. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν τις επιλογές σας. Στα αισθηματικά, δεν έχουμε πολλά να πούμε: Μόνο ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ, πολύ καλά.

Τέλος, ο Σκορπιός θα είναι το τρίτο τυχερό ζώδιο της χρονιάς. Θα είναι μια περίοδος γεμάτη με δημιουργικότητα αλλά και λογική, ηρεμία αλλά και πρόοδο, και οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως. Όλα αυτά μεταφράζονται σε οικονομική ευμάρεια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους - ο Σκορπιός ίσως να έχει τα καλύτερα οικονομικά από όλους αυτή την χρονιά. Όσον αφορά τις σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια γνωριμία αυτή τη χρονιά που θα σας συνεπάρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v