Ποια αθηναϊκή παραλία ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

Όπως κάθε παραλία έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει, έτσι μπορούμε να την... αναθέσουμε σε κάθε ένα από τα ζώδια.
Ποια αθηναϊκή παραλία ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;
Κριός – ΚΑΠΕ

Ο Κριός ξέρει πολύ καλά τι θέλει, κι αυτό που θέλει είναι ο χαμός. Και το ΚΑΠΕ, αυτή η κάποτε μυστική παραλία που πλέον είναι το απόλυτο σημείο που γίνεται η φάση δικαιωματικά έχει την σφραγίδα του πάνω. Άσε που έχει και μια μικρή γωνιά για γυμνιστές, και αυτό το ζώδιο γουστάρει τον γυμνισμό.

Ταύρος – Αστέρας Βουλιαγμένης

Το πιο κυριλέ ζώδιο δεν θα μπορούσε να μην πάει στην πιο κυριλέ παραλία. Η ζωή στον Αστέρα είναι άνετη, δηλαδή αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη και ο Ταύρος για να είναι ευτυχισμένος.

Δίδυμοι – Παραλία Σουνίου

Επειδή οι Δίδυμοι έχουν ανάγκη να βλέπουν ηλιοβασίλεμα, να εμπνέονται και να αρχίζουν να μιλάνε για να εμπνέουν και τους γύρω τους. Οπότε, πού πάμε για το ηλιοβασίλεμα που μπορεί να τα κάνει όλα αυτά; Σούνιο, φυσικά.

Καρκίνος – Ερωτοσπηλιά Πόρτο Ράφτη

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να εξηγήσουμε τον προφανή συσχετισμό εδώ πέρα, ε;

Λέων – Ψάθα

Η Ψάθα είναι αυτό που λέμε λαοφιλής. Συνεπώς, δεν βγάζει νόημα να μην βρεις και έναν Λέοντα εκεί. Θα φαίνεται, μην ανησυχείς. Αν είναι σμήνος, μπορεί να κοιτούν ο ένας τον άλλον απειλητικά.

Παρθένος – Θυμάρι

Αυτή είναι μια παραλία που πας για να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις τα πάντα. Και ο Παρθένος δεν έχει κουράγιο για έξτρα τρεχάματα. Η καθημερινότητά του είναι ήδη αρκετά κουραστική.

Ζυγός – Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Κόσμος πολύς, φάση τέρμα χύμα, μουσικές και μπύρες. Η παραλία αυτή είναι λίγο φτιαγμένη για τον Ζυγό. Σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να γίνει ο πιο γοητευτικός άνθρωπος που έχεις γνωρίσει.

Σκορπιός – Χαμολιά

Βραχάκια. Ηρεμία. Γυμνισμός. Τρεις λέξεις για να πεις Σκορπιός, δηλαδή.

Τοξότης – Αλθέα

Μια παραλία λίγο πιο hard mode, επειδή αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη να το ζει έτσι ακόμα κι όταν πάει για μπάνιο στην θάλασσα. Δεν έχει πολλή σκιά, και έχει σκαλάκια να κατέβεις, αλλά μόλις δεις τα κρυστάλλινα νερά, ηρεμεί η ψυχή σου.

Αιγόκερως – Μικρό Καβούρι

Είναι κοντά, άρα ήδη κερδίζει πόντους. Αλλά είναι και τόσο ωραία παραλία, και για κάτι τέτοιες όμορφες συμπτώσεις ζει ο Αιγόκερως.

Υδροχόος – Πεύκα Σχοινιά

Θα νιώσει πως είναι μακριά από οτιδήποτε, λόγω των δέντρων. Θα έρθει σε επαφή με την μητέρα φύση. Θα βρει μια γωνιά με ησυχία και θα λύσει τα υπαρξιακά του χωρίς να τον περιορίζουν τέσσερις τοίχοι, και θα φορτίσει τις μπαταρίες του. Κάπως έτσι πάει.

Ιχθείς – Προσήλι

Επειδή είναι μια παραλία με πανέμορφα νερά, αλλά και κάπως μακριά. Το μακριά εδώ είναι μπόνους, επειδή αν δεν υπάρχει έστω ένα πράγμα για να γκρινιάξει, αυτό το ζώδιο δεν αισθάνεται πολύ καλά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v