Ποιος είναι το ζώδιο-βαλεντίνος σου;

Ποιο ζώδιο σού ταιριάζει ταμάμ για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου; Με ποιον θα έβγαινες ένα τέλειο ραντεβού;
Ποιος είναι το ζώδιο-βαλεντίνος σου;
Κριός

Είσαι γνωστός για το θάρρος σου, για το έντονο του χαρακτήρα σου και τη ζέση σου για ζωή. Είσαι τολμηρός, ευθύς και χρειάζεται ένα ζώδιο της φωτιάς το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Αν εσύ και ο Λέων αφήσετε τους εγωισμούς απ’ έξω, θα περάσετε πολύ καλά.

Ταύρος

Χρειάζεσαι ένα ζώδιο με το οποίο να κυλάει ομαλά και αβίαστα η σχέση, ένα ζώδιο της γης, σαν τον Αιγόκερω. Απλά πρόσεχε, ο Αιγόκερως έχει την τάση να γίνεται αρκετά χειριστικός και να σε εκνευρίζει. Αγνόησέ τον, όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις.

Δίδυμοι

Είσαι το ζώδιο που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση και φλερτάρει με κάθε αφορμή. Ο Ζυγός έχει όλα τα φόντα να καλύψει τις  κουλτουριάρικες απαιτήσεις που έχεις στο φλερτ. Θέλεις ο άλλος να έχει χιούμορ –μόνο έτσι θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να περάσεις καλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Καρκίνος

Καρκίνε εντυπωσιάζεσαι εύκολα με τη συναισθηματική νοημοσύνη των ανθρώπων, γι’ αυτό ο Σκορπιός θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου, ενώ θα σου δώσει και τον χρόνο που χρειάζεσαι για να προσαρμοστείς.

Λέων

Λέοντα, όπως επίπαμε και στον Κριό, ο βαλεντίνος σου είναι ο Κριός. Αδειάζει το μυαλό σου όταν ασχολείσαι με μία δραστηριότητα η οποία απαιτεί αποθέματα ενέργειας, κι αυτό μπορεί να σ’ το προσφέρει ο Κριός.

Παρθένος

Παρθένε, πρακτικέ Παρθένε, δύσκολα ταιριάζεις με άλλα ζώδια εκτός από το δικό σου. Γι’ αυτό ο βαλεντίνος σου πρέπει να είναι κι αυτός ζώδιο της γης. Κάποιον που να εκτιμά το ότι εισαι ταπεινός. Γι’ αυτό ένας Ταύρος είναι ένας άξιος βαλεντίνος για εσένα.

Ζυγός

Ζυγέ είσαι από αυτούς που αποζητούν την ισορροπία, σου αρέσει να ασχολείσαι με την τέχνη και τον διαλογισμό και θέματα με βαθύ νόημα. Χρειάζεσαι όμως και κάποιον που να σε εκπλήσσει ευχάριστα. Ο Κριός μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω σου.

Σκορπιός

Τυχερέ Σκορπιέ μπορείς να ταιριάξεις σχεδόν με όλα τα ζώδια όσον αφορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εμείς όμως επιμένουμε να στηρίζουμε το ζευγάρι Καρκίνος με Σκορπιό. Είστε το ιδανικό δίδυμο για μία βραδιά γεμάτη αλκοόλ και συζήτηση.

Τοξότης

Τοξότη, ψυχικά, είσαι ένας περιπλανώμενος νομάς. Ψάχνεσαι συνέχεια, θέλεις πάντα να βρίσκεις κάτι καινούριο να απασχολείς το μυαλό σου. Είσαι μια παθιασμένη ψυχή. Κι ο Κριός είναι ένα εξίσου φλογερό ζώδιο. Γι’ αυτό είναι ο βαλεντίνος σου.

Αιγόκερως

Είσαι ο μοναχικός του ζωδιακού και δεν θα κυνηγήσεις τον έρωτα απλά για να τον κυνηγήσεις. Θέλεις να βρεις τον ένα/μία ο οποίος θα σε κάνει να ανατριχιάσεις και να νοικοκυρευτείς. Γι’ αυτό η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δε σου λέει τίποτα και θα προτιμούσες να την περάσεις με κάποιον που θα περνούσες απλά καλά, όπως ο Ζυγός.

Υδροχόος

Τα θέλεις όλα, και την αγάπη και την ελευθερία σου. Ταυτόχρονα και αντίστοιχα, ο Δίδυμος ψάχνει το ίδιο με εσένα κι αυτό σας καθιστά τον ιδανικό συνδυασμό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ιχθείς

Είσαι κάπως ονειροπόλος να το πούμε; Χάνεσαι στις σκέψεις σου να το πούμε; Αφηρημένος θα το πούμε. Γι’ αυτό θέλουμε να σου δώσουμε για βαλεντίνο τον Παρθένο. Εσύ θα κάνεις τον ρεαλιστή Παρθένο να αφήσει το μυαλό του να ταξιδέψει κι ο Παρθένος θα σε γειώνει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v