Αυτά που μπορείς να κάνεις αν είσαι single

Επειδή περνάς και μόνος σου καλά, τα καταφέρνεις μια χαρά, και επίσης πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου λίγο.
Αυτά που μπορείς να κάνεις αν είσαι single
Οι ζευγαροκαταστάσεις – και οι ιδέες για ζευγαροκαταστάσεις – είναι πολλές. Άπειρες ιδέες για ραντεβού, φτηνά ραντεβού, εναλλακτικά ραντεβού, ψαγμένα ραντεβού… Και όλα αυτά είναι καλά, αλλά θέλεις να σου πούμε ένα μυστικό;

Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις, ακόμα κι αν είσαι single. Αυτές είναι μερικές ιδέες για ραντεβού που έχουμε διαβάσει (και γράψει, μερικές φορές) που θα μπορούσες κάλλιστα να απολαύσεις και μόνος σου. Ιδού:

Πήγαινε σινεμά
Εμάς αυτό δεν μας φαίνεται καλή ιδέα για ραντεβού. Ταινία θα δεις; Θα μιλήσεις για τον εσωτερικό σου κόσμο; Θα γίνεις το ½ από εκείνα τα ζευγαράκια που επί δυο ώρες φιλιούνται; Όχι, θα πας στο σινεμά μόνος, θα πάρεις τα ποπ κορν σου, έξτρα μεγάλο μέγεθος, και θα απολαύσεις την ταινία όπως έχει ορίσει η φύση: Ήσυχα.

Μαγείρεψε ένα ρομαντικό δείπνο
Ναι, το ξέρουμε πως σου ακούγεται καταθλιπτικό να φτιάξεις κάτι γκράντε, να ανοίξεις και καλό κρασί και μετά να στρώσεις ένα μόνο πιάτο. Αλλά ξέρεις κάτι; Ο εαυτός σου χρειάζεται ρομαντζάδα, και εφόσον γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να του προσφέρεις αυτό που έχει ανάγκη: ένα τέλειο δείπνο, μηδέν ανησυχίες ότι θα το παρακάνεις με το κρασί, και καμία υποχρέωση να “τσιμπήσεις απλά” για να μην φανείς γουρούνι. Κι επειδή βαρέθηκες να τρως κάτι που βγαίνει από φούρνο μικροκυμάτων.

Κάνε μαραθώνιο μια σειρά
Τέλειο όταν το κάνεις με το αίσθημα, αλλά μετά το πράγμα χαλάει: Αν θες να δεις το νέο επεισόδιο, αλλά δεν είστε μαζί; Θα διαπράξεις τηλεοπτική απιστία; Όχι. Μόνος σου μπορείς να δεις όσα επεισόδια θέλεις σε ένα βράδυ και να γλυτώσεις το δίωρο μέχρι να αποφασίσετε τι θα παραγγείλετε.

Πήγαινε σε ένα ωραίο εστιατόριο
Δεν ξέρεις να μαγειρεύεις; Φοβάσαι ότι ακόμα κι αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του Πετρετζίκη, θα δηλητηριάσεις τον εαυτό σου; Τότε μπορείς να κεράσεις τον εαυτό σου ένα τέλειο δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο. Ναι, μόνος σου. Πίστεψέ μας, όπως το να βγαίνεις για ποτό μόνος, είναι μια απόλαυση που δεν θα καταλάβεις μέχρι να την ζήσεις.

Πήγαινε για ψώνια
Ναι, το έχουμε διαβάσει και αυτό. Σαν ιδέα για ραντεβού, εννοούμε. Χωρίς να υπολογίζουμε πόσοι άντρες ξεροσταλιάζουν έξω από τα Forever21. Χωρίς να μας ενδιαφέρει πόσα ζευγάρια ετησίως διαπράττουν φόνο-αυτοκτονία στους διαδρόμους του ΙΚΕΑ. Ενώ αν πας για ψώνια μόνος σου, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός, γι’ αυτό και θα λέγαμε ότι ίσως είναι καλή ιδέα να πας με μετρητά. Άσε την πιστωτική στο σπίτι.

Γυμνάσου
Άλλη μία τέλεια ιδέα για εναλλακτικό ραντεβού με το έτερόν σου ήμισυ. Πηγαίνετε μαζί στο γυμναστήριο και κάψτε μαζί θερμίδες. Και, ναι, το ομολογούμε πως ακούγεται αρκετά χαριτωμένο, αλλά σκέψου πως υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει πολύ χαριτωμένο. Και η γυμναστική δεν είναι χαριτωμένη. Αν δεν μοιάζεις σαν το τέρας του βάλτου στο τέλος της προπόνησης, κάτι δεν κάνεις σωστά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v