Τι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει πάνω σου;

Τι κοιτάζουν οι άντρες στις γυναίκες και τι οι γυναίκες στους άντρες όταν βλέπουν κάποιον για πρώτη φορά; Σας έχουμε απαντήσεις.
Τι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει πάνω σου;
Τι προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα:

Την κορμοστασιά
Περπατά με αυτοπεποίθηση ή καμπουριαστός; Το σώμα είναι γεροδεμένο και αθλητικό ή παραμελημένο και πλαδαρό; Η κοιλιά είναι ένας συνήθης «δείκτης» για την φυσική κατάσταση.

Τις ατέλειες
Δυστυχώς, όπως και να το κάνουμε, είναι οι πρώτες που ψάχνει το μάτι. Μια γυναίκα θα κοιτάξει αν κάτι πάει στραβά (σύμφωνα πάντα με τα γούστα της): Αν π.χ. υπάρχει αραίωση στα μαλλιά, άσχημη οδοντοστοιχία, μεγάλη μύτη κ.ο.κ.

Τη γλώσσα του σώματος
Το πώς μιλάει, πώς συσπάται το πρόσωπο, πώς χαμογελάει, πώς κάθεται, τι τικ έχει, αν την κοιτάζει στα μάτια, είναι σημαντικές ενδείξεις για το πόσο κοντά θα μπορέσει να αισθανθεί με έναν άντρα.

Το στιλ ντυσίματος και το πόσο περιποιημένος είναι
Μερικές τον προτιμούν… κάζουαλ, μερικές κοστουμάτο. Μερικές ξυρισμένο με τέλεια επιδερμίδα, άλλες αξύριστο και ατημέλητο. Πάντα όμως… επιμελώς.

Πώς μυρίζει
Άντρες, μην μένετε μαλωμένοι με το αφρόλουτρο, το αποσμητικό και το άρωμά σας. Μετράει περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.

Τη φωνή του
Πηγή γοητείας ή… ξενερώματος, η χροιά, ο τόνος και η ζεστασιά της φωνής παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο έλκεται μια γυναίκα.

Τι προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα:

Το χαμόγελο της
Το πρώτο πράγμα που θα δει, θέλοντας και μη, ένας άντρας σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπο, εστιάζοντας στο στόμα της. Και δεν είναι μόνο ο τρόπος που χαμογελάει, αλλά και το πόσο σαρκώδη είναι τα χείλη, πόσο λευκή και υγιής η οδοντοστοιχία – στοιχεία που προσθέτουν πόντους στο σεξ απίλ.

Το βλέμμα της
Οι άντρες γνωρίζουν υποσυνείδητα ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, και για να την γνωρίσουν – αλλά και να την κερδίσουν – φροντίζουν ιδιαίτερα στην πρώτη γνωριμία να την κοιτάζουν κατάματα.

Το στήθος και τα οπίσθια της
Καλό το βλέμμα και το χαμόγελο, αλλά το ξέρουμε όλοι, ένας άντρας θα κοιτάξει και πιο χαμηλά. Το πρόσωπο είναι αυτό που μπορεί να τον κερδίσει, οι καμπύλες είναι αυτές που μπορούν να τον τρελάνουν.

Τα παπούτσια της
Τα σέξι ψηλοτάκουνα πάντα δίνουν πόντους… και όχι μόνο κυριολεκτικά. Αλλά αναλόγως του στιλ που προτιμά κάθε άντρας, ακόμα και ένα αθλητικό παπούτσι μπορεί να τον κερδίσει. Αρνητικά μετρά ένα παπούτσι όταν είναι υπερβολικό, φθαρμένο ή εντελώς μα εντελώς αδιάφορο.

Τον τρόπο που περπατάει
Λικνίζεται με γοητευτικό τρόπο ή δεν έχει καθόλου θηλυκότητα; Πολλά μπορεί να καταλάβει ένας άντρας από τον τρόπο που περπατά μια γυναίκα – γι’ αυτό και είναι από τα πρώτα πράγματα που εντυπώνονται στο μυαλό του στην πρώτη γνωριμία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v