Αυτά που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις μετά τον χωρισμό

Επειδή καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεσαι τον χρόνο σου, αλλά επίσης δεν θέλουμε να πεθάνεις. Σήκω από τον καναπέ!
Αυτά που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις μετά τον χωρισμό
Οι χωρισμοί πονάνε, και δεν θα σταματήσουν ποτέ να πονάνε. Μας βγαίνουν ένα εκατομμύριο αισθήματα που δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε, και όλοι έχουμε τους τρόπους μας να νιώσουμε καλύτερα. Και μερικοί από αυτούς τους τρόπους σου κάνουν κακό, και καλό θα ήταν να σταματήσεις.

Αν, λοιπόν, κάποιο (ή και περισσότερα) από τα παρακάτω είναι πράγματα που κάνεις για να αντέξεις τον πόνο του χωρισμού, άλλαξε πορεία αμέσως.

Αλκοόλ
Το αλκοόλ δεν πρόκειται να πνίξει την στεναχώρια σου. Μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς για μια ωρίτσα, αλλά το επόμενο πρωί το κεφάλι σου θα είναι καζάνι. Επίσης, ο συνδυασμός αλκοόλ και κινητό δεν βγήκε ποτέ σε καλό.

Φαΐ
Μερικές φορές θες να φας τα αισθήματά σου, κι αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Αλλά αν το συνεχίζεις για καιρό, υποθέτουμε ότι δεν τρως τα αισθήματά σου στην μορφή μιας θρεπτικής σαλάτας με μπρόκολο, αλλά με σουβλάκια ή πάστες. Δεν θα αποκτήσεις και διαβήτη για έναν χωρισμό.

Γυμναστική
Ναι, θες μετά τον χωρισμό να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και με το σώμα σου, αλλά υπάρχει και η υπερβολή. Ειδικά αν η σχέση σου με την γυμναστική ήταν ανύπαρκτη παλιότερα. Επίσης, αν αλλάξεις το σώμα σου, φρόντισε να το κάνεις για τον εαυτό σου, κι όχι για να μπεις στο μάτι του πρώην σου.

Social media
Από το να παρακολουθείς μανιακά ό,τι ανεβάζει ο πρώην, μέχρι το να βγάζεις όλα τα άπλυτα στη φόρα, μπας και κερδίσεις μερικά likes συμπάθειας, δεν πρόκειται ποτέ να δεις κάτι καλό. Σταμάτα να κάνεις κλισεδιές, λοιπόν, και φρόντισε τουλάχιστον η online ζωή σου να είναι φυσιολογική.

Shopping therapy
Ναι, ένα καινούριο υλικό αγαθό μπορεί να σε κάνει καλύτερα (είναι θέμα γενιάς), αλλά πρόσεχε το πορτοφόλι σου. Γενικά ψώνια όταν δεν έχεις σώας τας φρένας καλύτερα να αποφεύγονται.

Καναπές και κρεβάτι
Περνάς όλη σου τη μέρα κι εσύ ξάπλα; Καλώς, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα νιώσεις καλύτερα. Απλά θα μιζεριάσεις, θα βράσεις στο ζουμί σου και στο τέλος της μέρας δεν θα έχεις καταφέρει να κάνεις ούτε μισό βήμα προς την πολυπόθητη ηρεμία.

Κακές παρέες
Χώρισες, άρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθεις πάλι σε επαφή με τους single φίλους σου, να πάρετε τα μπαρ με την σειρά και να γιορτάσετε την ελευθερία σας. Κι αυτό είναι καλό, αλλά δεν είναι λύση. Αν χρειάζεσαι να μιλήσεις σε κάποιον για αυτά που αισθάνεσαι, τα άτομα που νοιάζονται μόνο για τα πάρτι δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν ουσιαστικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v