Γιατί με ελκύουν οι μ*λάκες;

Όχι, δεν έχεις τον μαγνήτη. Δεν τους τραβάς πάνω σου. Εσύ τους γουστάρεις, και θα σου πούμε γιατί.
Γιατί με ελκύουν οι μ*λάκες;
Ερώτηση που πάρα πολλές γυναίκες έχουν κάνει στον εαυτό τους: Μα καλά, τον μαλακομαγνήτη έχω;

Όχι. Η απάντηση είναι όχι. Δεν έχεις κανέναν μαγνήτη πάνω σου. Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τρέχεις και να κολλάς εσύ πάνω τους. Μην προσβληθείς, υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει αυτό. Και εμείς θα τους παρουσιάσουμε, για να μπορέσεις να σταματήσεις. Επειδή αξίζεις κάτι καλύτερο, δεν νομίζεις;

Είναι το μυστήριο
Τα “κακά παιδιά” έχουν πάντα μυστήριο πάνω τους. Δεν ξέρεις από πού έρχεται, τι θέλει και τι είναι ικανός να κάνει για να το αποκτήσει. Ίσως δεν ξέρεις καν το επώνυμό του. Ποια μάνα το μεγάλωσε αυτό το παιδί; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα δημιουργηθούν στο κεφάλι σου μόλις τον αντικρίσεις. Και, προφανώς, (πιστεύεις ότι) θες να μάθεις τις απαντήσεις τους.
Η συμβουλή μας: Δεν θες να μάθεις τις απαντήσεις. 8 στις 10 είναι βαρετές.

Είναι ο κίνδυνος
Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για ‘σένα. Στην εφηβεία, μπορεί να ήταν ο αλήτης που κάπνιζε πίσω απ’ το κυλικείο. Στην ενηλικίωση, ο “κίνδυνος” είναι η ανευθυνότητα. Αυτή η τάση τους προς την αυτοκαταστροφή σου φαίνεται γοητευτική, επειδή οτιδήποτε άλλο μοιάζει στάσιμο και βαρετό.
Η συμβουλή μας: Ωρίμασε λιγάκι.

Είναι η αβεβαιότητα
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται, πώς σε βλέπει. Γενικά, ο τύπος φαίνεται να διασκεδάζει μαζί σου, σε εντυπωσιάζει με το παραμικρό και κάθε φορά που βρίσκεσαι κοντά του μεταμορφώνεσαι στο πιο μαζοχιστικό πλάσμα που έχει περπατήσει ποτέ αυτόν τον πλανήτη. Απλά και μόνο επειδή ξέρεις πως είναι τόσο απρόβλεπτος, που δεν πρόκειται ποτέ να τον έχεις δεδομένο.
Η συμβουλή μας: Δεν είναι τόσο ότι έχει ελεύθερο, αδάμαστο πνεύμα, όσο ότι αδιαφορεί για ‘σένα. Επίσης, το “δεν πρόκειται ποτέ να σε έχω δεδομένο” είναι πολύ κακόψυχος λόγος για να γουστάρεις κάποιον.

Είναι η χρυσή καρδιά…
…που είσαι σίγουρη πως κρύβει κάτω από όλη αυτή την αλητεία που σου κόβει τα γόνατα. Και αυτό μπορεί να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις—άλλωστε, κανείς δεν γεννιέται μαλάκας, πάντα κάποιου είδους τραγική ιστορία κρύβεται από πίσω. Κι εσύ έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου όχι μόνο να ανακαλύψεις αυτή την ιστορία, αλλά να σβήσεις από πάνω του όλα τα τραύματα του παρελθόντος, μεταμορφώνοντάς τον στον υπέροχο πρίγκηπα που ξέρεις πως είναι κατά βάθος.
Η συμβουλή μας: Μην το κάνεις αυτό. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους. Και δεν είναι η θέση σου αυτή. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν όλα αυτά που ψάχνεις, χωρίς να χρειάζεται να ξεφλουδίσεις όλη τη μαυρίλα τους σαν γκοθ κρεμμύδι.

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v