Ένας 100% αληθινός οδηγός για το Tinder #not

Δεν έχεις ιδέα αν πρέπει να πατήσεις Ναι ή Όχι στο Tinder; Άφησέ μας να κατευθύνουμε τα δάχτυλά σου προς τα δεξιά.
Ένας 100% αληθινός οδηγός για το Tinder #not
Όλοι στο Tinder λέμε ψέματα. Βάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες μας. Μιλάμε για τα μεγαλύτερά μας κατορθώματα. Προσπαθούμε να σκεφτούμε κάτι βαθύ – και με μόλις 150 χαρακτήρες – για να περιγράψουμε τον εαυτό μας, και εν τέλει χρησιμοποιούμε κάποια κλισέ ατάκα από βιβλίο. Και για αυτό καταλαβαίνουμε πως δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα, να ξεχωρίσεις τα άτομα που όντως αξίζουν λίγο από τον χρόνο σου.

Σημαντική Σημείωση: Η συντακτική ομάδα του in2life δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αν όντως ακολουθήσεις τις συμβουλές αυτού του κακόψυχου κειμένου. Το κείμενο αυτό μπορεί ή μπορεί και να μην προτείνει αντισυμβατικές, αντικοινωνικές και αντίθετα σε οτιδήποτε είναι καλό και ηθικό πράξεις.

Κάνε swipe right αν….

…υπάρχει φωτογραφία με κατοικίδιο. Τουλάχιστον θα γνωρίσεις ακόμα ένα (κυριολεκτικό) ζώο και η ζωή σου θα είναι λίγο πιο ολοκληρωμένη.

…πέσεις πάνω σε άτομο που έχετε πολλούς κοινούς φίλους, και δεν χωνεύεις ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς τους κοινούς φίλους.

…πέσεις πάνω σε άτομο που δουλεύει ως tattoo artist, επειδή το να ανταλλάξεις αισθήματα σεξ για δωρεάν τατουάζ είναι 100% θεμιτό.

…υπάρχει έστω και μία φωτογραφία που να έχει τραβηχτεί στο εξωτερικό. Λένε πως τα ταξίδια είναι η καλύτερη εκπαίδευση, και έχεις ένα επίπεδο. Κάνεις σεξ μόνο με μορφωμένους ανθρώπους.

…εναλλακτικά πέσεις πάνω σε άτομο που δεν μοιάζει και τόσο μορφωμένο, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζει πως θα μπορούσε να σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου πάνω στο σεξ.

…ή να σε σκοτώσει πάνω στο σεξ, επειδή αν δεν ζεις επικίνδυνα, δεν ζεις σωστά.

…θες απλά να χαζογ***σεις οτιδήποτε είναι πάνω από 18 και διατεθειμένο να συναινέσει.

…πέσεις πάνω σε άτομο που σου θυμίζει ένα άλλο άτομο και μπορείς να υποκριθείς ότι κάνεις σεξ με το άτομο που σε ενδιέφερε εξαρχής.

…πέσεις πάνω σε άτομο με περίεργο χρώμα μαλλιού, επειδή όσοι κάνουν extreme αλλαγές στα μαλλιά τους, πιθανότατα περνούν πολύ σκοτεινή περίοδο, και το σεξ στις σκοτεινές περιόδους είναι άρρωστο. Με καλό τρόπο.

…βαριέσαι τόσο πολύ, που βαριέσαι ακόμα και να αυνανιστείς.

…δεις τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες από συναυλίες. Λογικά μπαίνει τζάμπα και θα μπορέσει να βάλει κι εσένα.

…υπάρχει φωτογραφία από το σπίτι του/της, και παρατηρήσεις κάποιο αντικείμενο μικρού ως μεσαίου μεγέθους που θα μπορέσεις με ασφάλεια να κλέψεις.

…το bio έχει πολλά emojis, επειδή οι άνθρωποι που βάζουν emojis στο bio τους έχουν εκείνη την γοητευτική ηλιθ ανεμελιά.

…πέσεις πάνω σε άτομο από το σχολείο που δεν χώνευες και θέλεις να του τρίψεις στη μούρη πόσο καλύτερη είναι η ζωή σου.

…πέσεις πάνω σε άτομο που έχει κλέψει τις φωτογραφίες σου και έχει φτιάξει ψεύτικο προφίλ. Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ο κλώνος σου, και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα έκανε σεξ με τον κλώνο του.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v