Τα χαρακτηριστικά που θα τον τρελάνουν

Αν θέλεις όχι απλά να του τραβήξεις την προσοχή, αλλά να τον κάνεις να τρελαθεί μαζί σου, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις.
Τα χαρακτηριστικά που θα τον τρελάνουν
Πες ότι γνώρισες κάποιον που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι και ό,τι ονειρευόσουν. Το σίγουρο είναι ότι θες να σε προσέξει, θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση και θέλεις να γνωριστείτε καλά. Το μόνο που μένει είναι να το καταφέρεις—και κάπου εδώ κολλάνε οι περισσότεροι.

Ναι, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις μια εντύπωση τόσο καλή, που μετά κάποιος δεν θα μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται, αλλά έχουμε μερικές ιδέες για να το καταφέρεις. Και είναι όλες πολύ, πολύ εύκολες.

Δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα
Αν έρθει να σου μιλήσει και δεν μεταμορφωθείς αμέσως στο emoji με τις καρδούλες στα μάτια, ίσως έχεις κάτι να κερδίσεις. Θυμήσου, δεν σου λέμε να βγάλεις την ντίβα που κρύβεις μέσα σου και να τον κοιτάς λες και είναι προχθεσινό σουβλάκι στο ψυγείο. Λέμε απλά να είσαι κάπως μαζεμένη, γνωρίζοντας ότι μπορεί να σε ενθουσίασαν κάποια πράγματα πάνω του, αλλά είναι πρακτικά άλλος ένας άγνωστος. Κι αυτό θα του δώσει ακόμα περισσότερο κίνητρο να προσπαθήσει να σε κερδίσει.

Ξέρεις πολύ καλά ποια είσαι…
…και πόσο κελεπούρι είσαι. Ξανά, δεν σε συμβουλεύουμε να είσαι ψώνιο. Σου λέμε να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην ντρέπεσαι να δείξεις ότι αγαπάς και πιστεύεις στον εαυτό σου. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση, η γλώσσα του σώματός σου το δείχνει, κι εκείνος θα νιώσει κάτι να τον χτυπάει κεραυνοβόλα.

Νιώθεις σέξι
Κι αυτό γυρνάει – ξανά – στην αυτοπεποίθηση. Το να είσαι σέξι δεν έχει αναγκαστικά να κάνει με το να είσαι σεξουαλικά προκλητική (αν και κανένας δεν σε σταματάει από το να το κάνεις, αν το κάνεις για τον εαυτό σου). Αλλά, ακόμα κι αν θες να μιλήσουμε για ρούχα, υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ, ακόμα κι αν φοράς ένα απλό τζιν και μια ζακέτα· φόρα από μέσα τα πιο σέξι, αγαπημένα σου εσώρουχα. Μπορεί να μην φαίνονται, αλλά το γνωρίζεις εσύ. Κι αυτό είναι το μόνο που μετράει.

Με τι ασχολείσαι;
Όλοι έχουμε τα ενδιαφέροντά μας. Και εσύ, και αυτός. Και δεν υπάρχει καλύτερος διάλογος με ένα άτομο που γνώρισες πριν λίγο (και σκοπεύεις να γνωρίσεις πολύ καλύτερα) από το να μιλήσετε ο ένας στον άλλον για τα ενδιαφέροντά σας. Και, όχι, δεν είναι κούρσα για το ποιος έχει πιο εντυπωσιακή ζωή. Όλα έχουν να κάνουν με το να μιλάς ειλικρινά για τα πράγματα που αγαπάς, και να θες να μάθεις για τα δικά του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v