Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει

Βαρέθηκες να του στέλνεις μηνύματα και να τρέχεις από πίσω του; Πώς θα σου φαινόταν να άλλαζες τους ρόλους σας;
Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει
Το έχουμε πει πολλές φορές: είμαστε πολύ υπέρ του να αναλαμβάνουν οι γυναίκες τον ρόλο του “κυνηγού” στις σχέσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μερικές φορές δεν θες να επιστρέψουν τα πράγματα στους πιο… παραδοσιακούς ρόλους. Μπορεί να θέλεις να νιώσεις κι εσύ ότι είσαι το αντικείμενο του πόθου του. Ή μπορεί απλά να έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν καταλαβαίνει από μηνύματα και σινιάλα, και ήρθε η ώρα να τον κάνεις να σε προσεγγίσει από μόνος του. Κάπως έτσι θα το καταφέρεις…

Απομακρύνσου λίγο
Αυτό που λένε ότι οι άνθρωποι είμαστε σαν τα γραμματόσημα; Ναι, ισχύει για τους περισσότερους. Δεν σου λέμε, βέβαια, να αρχίσεις να τον αγνοείς εντελώς. Αλλά θα ήταν ίσως πολύ καλό να του δώσεις λίγο χρόνο και χώρο για να σκεφτεί τι όντως θέλει. Και, μόλις το αποφασίσει, θα έρθει αποφασισμένος.

Φλέρταρέ τον
Για να μην έχει πιάσει ακόμα το νόημα, μάλλον ήσουν υπερβολικά διακριτική μέχρι τώρα. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνεις λιγάκι πιο ξεκάθαρη. Παίξε μαζί του, πείραξέ τον, αλλά άφησέ τον να αναλάβει το μεγαλύτερο φορτίο. Ο σκοπός σου είναι να του δείξεις πως υπάρχει μια σπίθα.

Μην ζητάς τίποτα
Λένε πως όταν βγαίνεις ραντεβού, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μην κερδίσεις τίποτα. Και ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις μαζί του. Όταν δεν περιμένεις να σου δώσει τίποτα, μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αν, όμως, δεν σταματάς να ζητάς πράγματα από αυτόν (βλ. χρόνο) το πιο πιθανό είναι να τον απωθήσεις.

Αυτοπεποίθηση
Ξέρεις ποια είσαι. Αγαπάς αυτό που είσαι. Και δεν ντρέπεσαι να το δείξεις. Αυτά είναι τα τρία συστατικά της επιτυχίας αν θες πραγματικά να κάνεις κάποιον να τρελαθεί μαζί σου. Η ανασφάλεια δεν είναι σέξι.

Απασχολήσου
Φέρε στο μυαλό σου την φράση “Έχουμε και δουλειές”. Σίγουρα, αυτή η φράση χρησιμοποιείται περιφρονητικά τις περισσότερες φορές, μα στην δική σου περίπτωση θα δείξει πως έχεις ζωή, έχεις ασχολίες και – κυρίως – δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Άλλος ένας τρόπος, δηλαδή, να του δείξεις πως είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Το πιο σημαντικό είναι να έχεις υπομονή. Ακόμα κι αν τα κάνεις όλα αυτά με επιτυχία, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα ξυπνήσει την επόμενη μέρα και θα συνειδητοποιήσει πως είσαι η γυναίκα της ζωής του. Μπορεί να χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και να αρχίσει όντως να σε διεκδικεί. Στο μεταξύ, όμως, εσύ είσαι ελεύθερη να συνεχίσεις την ζωή σου. Είπαμε… ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v