ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

10 τρόποι που σου δείχνει ότι δε γουστάρει

Τα σημάδια υπάρχουν πάντα. Και ο έρωτας πάντα τυφλώνει. Κακός συνδυασμός. Είμαστε εδώ για να σου ανοίξουμε τα μάτια.

10 τρόποι που σου δείχνει ότι δε γουστάρει

Θα κάνουμε την αυθαίρετη υπόθεση πως για να έκανες κλικ σε αυτό το κείμενο, κάτι μέσα σου σού το λέει: Το αντικείμενο του πόθου σου δεν ψήνεται. Λυπούμαστε που θα χρειαστεί να το μάθεις από εμάς, αλλά πέντε-έξι από τα παρακάτω σημάδια μαζεμένα σου φωνάζουν «φύγε και μην κοιτάξεις πίσω».

Η πρωτοβουλία να βρεθείτε είναι (σχεδόν) πάντα δική σου.

Όταν είστε μαζί, το βλέμμα του/της φεύγει –προς το κινητό του/της, προς την κάβα πίσω από το μπαρ, προς άλλους ανθρώπους στον χώρο.

Δεν σε έχει ρωτήσει ποτέ πολύ προσωπικά πράγματα. Ξέρει τα βασικά για σένα, αυτά που έχεις πει εσύ από μόνος/η σου κυρίως, αλλά δεν σου έχει κάνει ποτέ ερωτήσεις του τύπου «τι ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρός/η;».

Δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για συναισθήματα, φόβους, όνειρα, ελπίδες, σκέψεις γενικώς που πάνε πέρα από γεγονότα ή/και ανάλυση τεχνών. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα να είναι απλά ρηχός άνθρωπος. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, γιατί θέλεις έναν ρηχό άνθρωπο στη ζωή σου;

Δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Με τους ανθρώπους που γουστάρουμε, ειδικά στην αρχή, είμαστε διαρκώς ο καλύτερός μας εαυτός. Αν τον/την ξέρεις δυο μήνες και τον/την έχεις ήδη δει βαριεστημένο/η, μαύρα τα μαντάτα για τη Σερενάτα.

Δεν έχει γνωρίσει (ή έστω ρωτήσει για) τους φίλους σου.

…Και δεν σου έχει μιλήσει καθόλου για τους δικούς του.

Τον/την έχεις δει να φλερτάρει με άλλους. Και είσαι σίγουρος/η ότι δεν ήταν για να σε κάνει να ζηλέψεις.

Δεν σε κοιτάει στα μάτια όταν μιλάτε. Εντάξει λες, μπορεί να είναι ντροπαλός/η. Ακόμα και οι ντροπαλοί άνθρωποι, όμως, όταν σε γουστάρουν σε κοιτάζουν –απλώς μετά κατεβάζουν το βλέμμα, επειδή ντρέπονται που τους είδες να σε κοιτάζουν.

Δεν ενδιαφέρεται για αυτά που σε ενδιαφέρουν. Δεν εννοούμε ότι δε συμμερίζεται το πάθος σου για το Οριγκάμι. Το πρόβλημα ξεκινά όταν σε κοιτά ανέκφραστος/η και χωρίς να ρωτάει τίποτα όταν μιλάς για τον κύκνο που έφτιαξες σε 18 κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Να διώχνετε τη σκέψη πως έχετε προτερήματα που δεν έχουν οι άλλοι."

Λέων Τολστόι, Ρώσος συγγραφέας

  • 1809 - Έρχεται στον κόσμο ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, αμερικανός συγγραφέας και ποιητής.
    1829 - Πραγματοποιείται η πρεμιέρα του "Φάουστ" του Γκαίτε.
    1943 - Το αντιτορπιλλικό Βασίλισσα Όλγα ΙΙ βυθίζει ανοιχτά της Τύνιδας την ιταλική κορβέτα Στρόμπολι.
    1966 - Η Ίντιρα Γκάντι ορκίζεται για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ινδίας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2