ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Δε σε θέλει, σε βλέπει σαν φίλο

Σε καταλαβαίνουμε. Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν σε βλέπει κάποιος ερωτικά ή αν σε βλέπει σαν φίλο. Εμείς όμως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Για όταν έχεις χάσει το κουράγιο σου…

Ώρες-ώρες, τότε που είμαστε πεσμένοι, μία κουβέντα αρκεί για να πάρουμε τα πάνω μας και να βρούμε το κουράγιο να διεκδικήσουμε.

Πώς θα τον/ην κάνεις να ζηλέψει

Εμείς δεν υιοθετούμε την τακτική της ζήλιας. Ωστόσο αν είσαι αποφασισμένος/η να τον/ην κάνεις να ζηλέψει, καν’ το σωστά.

Κουίζ: Σε θέλει ή τζάμπα πίνεις;

Αυτό το κουίζ θα σου πει αν το αντικείμενο του πόθου σου συμμερίζεται τα αισθήματά σου. Αλήθεια, πιάνει, διαδώστε!

Δεν πειράζει αν νιώθεις ότι κουράστηκες

Προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Η καθημερινότητα όμως μας γονατίζει, κι αν δεν έχουμε κάποιον να τα μοιραστούμε, καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας.

Με έστησε. Και τώρα;

Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που έρχεται αντιμέτωπος με μια τέτοια ήττα. Δεν πειράζει όμως που έπεσες, τώρα θα σηκωθείς.

Γρήγορες συμβουλές για το τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού

Το παντελόνι που θέλεις να φορέσεις παραείναι casual, το κοντό φόρεμα ίσως να περνάει άλλα μηνύματα και το ροζ δε σου αρέσει. Κι όμως αυτά δεν έχουν (σχεδόν) καμία σημασία.

Πώς θα καταλάβεις αν έχει σχέση από το προφίλ στο Instagram

Θέλεις να μάθεις αν είσαι σε σχέση, αλλά δε θέλεις και να ρωτήσεις ευθέως. Γι’ αυτό εντοπίσαμε μερικούς ύπουλος για να το μάθεις χωρίς να εκτεθείς.

Αυτά που δεν πρέπει να πεις σε κάποιον που μόλις χώρισε

Πριν ξεστομίσεις αυτές τις ατάκες, θυμήσου πόσοι μέθοδοι βασανισμού περνούσαν από το δικό σου μυαλό όποτε χώριζες και τις έλεγαν σε εσένα.

Μαμαδίστικες συμβουλές για σχέσεις (που δεν πρέπει να αγνοείς)

Έχουμε σκοπό να αποδομήσουμε τους δισταγμούς σου για τις συμβουλές της μητέρας σου ως προς τις σχέσεις.

"Το φύσημα του αέρα και ο έπαινος των ανθρώπων έχουν το ίδιο βάρος."

Dr. Thomas Fuller, 1654-1734, Άγγλος γιατρός

  • 1841 - Η Βρετανία καταλαμβάνει το Χονγκ Κονγκ.
    1950 - Ιδρύεται η Δημοκρατία της Ινδίας, η οποία είναι η πολυπληθέστερη του κόσμου και ορκίζεται ο πρώτος πρωθυπουργός της χώρας, ο Ραγιέντρα Πασάντ.
    1992 - Η ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου, "Το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού", παίρνει το πρώτο Κρατικό Βραβείο Κινηματογράφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY