ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε γουστάρει κάποιος ντροπαλός

Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια, επειδή αν περιμένεις να σου το αποκαλύψει εκείνος... ζήτω που καήκαμε.

Πώς θα καταλάβω αν είναι γκέι

Είσαι γκέι και θέλεις να μάθεις αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι γκέι; Ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες

Μάλλον έχεις ακούσει ένα από αυτά. Ή τρία. Ή και όλα, δεν ξέρουμε το ιστορικό σου. Ξέρουμε ότι αυτά τα ψέματα, όμως, έχουν παραγίνει.

Τι να κάνεις αν κρατάς το φανάρι

Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να είσαι ο τρίτος και άκυρος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Και αυτοί είναι μερικοί τρόποι να την παλέψεις.

Σημάδια ότι τελικά έπρεπε να χωρίσεις

Χώρισες και τώρα αναρωτιέσαι αν έκανες τη σωστή επιλογή; Εδώ έχουμε μερικά σημάδια που δείχνουν ότι καλά έκανες που χώρισες.

Ινσταγκραμικές λεζάντες για σινγκλς

Μερικοί νομίζουν ότι είναι δύσκολο να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία. Λάθος, το δύσκολο είναι να βρεις την τέλεια λεζάντα.

Αυτά που πρέπει να κάνεις πριν νοικοκυρευτείς

Κάποιες εμπειρίες πρέπει να τις ζήσεις πριν νοικοκυρευτείς. Και κάποια πράγματα καλό είναι να τα γνωρίζεις πριν αφήσεις πίσω την εργένικη ζωή.

Σημάδια ότι δεν έχετε χημεία

Στο πρώτο ραντεβού αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι δεχτήκαμε (ή ζητήσαμε) να βγούμε με κάποιον που δεν ταιριάζουμε.

Από το απόγευμα ανοίγουν πλέον τα στριπτιζάδικα

Στις ανάγκες της εποχής αναγκάζονται να προσαρμοστούν και τα στριπτιτζάδικα, τα οποία πλέον ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό από το απόγευμα.

8 περίεργα φακτς για την έλξη

Νόμιζες ότι σε ελκύουν μόνο οι μελαχρινοί-ες κι ότι δεν λογαριάζεις τίποτα άλλο; Η βιολογία έρχεται να περιπλέξει λίγο τα πράγματα.

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2