“Σέξι” ιδέες που δεν αξίζουν τον κόπο

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα στην θεωρία. Στην πράξη είναι απλά λάθος.
“Σέξι” ιδέες που δεν αξίζουν τον κόπο
του Θοδωρή Διάκου

Όλοι έχουμε δει κάποιο πορνό που οι πρωταγωνιστές το έκαναν σε μια σούπερ περίπλοκη στάση, αλλά για κάποιο λόγο φαίνονταν να το απολαμβάνουν και οι δύο. Και μετά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να δοκιμάσουμε αυτή την στάση. Και μετά περάσαμε δύο μέρες στο νοσοκομείο, και το ατύχημά μας έγινε το κουτσομπολιό των γιατρών και όλοι μας κοιτούσαν περίεργα.

Εντάξει, αυτό μπορεί να μην συνέβη σε ‘σας, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί. Και επειδή μας αρέσει να λέμε άβολες αλήθειες, αυτή είναι μια λίστα με πράγματα που ακούγονται πολύ σέξι στην θεωρία, αλλά στην πράξη μας τα χαλάνε. Επίσης, αυτή η λίστα είναι υποκειμενική, και κανείς δεν σας σταματάει από το να ζήσετε την ζωή σας όπως θέλετε. Εκτός κι αν αυτό που θέλετε είναι να κατηγορήσετε τον συντάκτη ότι έχει να κάνει σεξ από την πτώση του Τείχους. Μερικά σχόλια χτυπούν ευαίσθητα νεύρα.

Σεξ στο αυτοκίνητο
Εκατοντάδες ταινίες, βίντεο κλιπ, σειρές, ιστορίες, έχουν κάνει το σεξ στο αυτοκίνητο να μοιάζει σαν το πιο hot πράγμα στον κόσμο. Και θα δεχτούμε ότι είναι hot επειδή αν δεν μπορείς να περιμένεις να βγεις, να ανεβείς ένα ασανσέρ και να πας στο κρεβάτι, μάλλον πρέπει να κάνεις σεξ τώρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα αυτοκίνητα είναι φτιαγμένα για σεξ, όπως καταλαβαίνεις την στιγμή που δεν μπορείς να απλωθείς και νιώθεις τους μύες όλου του σώματός σου να πεθαίνουν. Αλλά και πάλι, θα δεχτούμε ότι το mood αξίζει την προσπάθεια.
Πόσο πραγματικά σέξι είναι: 6 στα 10

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Αυτό, πάλι, μας είναι πολύ δύσκολο να το δικαιολογήσουμε, επειδή τις περισσότερες φορές γίνεται απλά για να γίνει. Είναι ένα τσεκ που θες να έχεις στην λίστα με τα κατορθώματά σου, άρα συμβαίνει κι εντελώς διαδικαστικά. Κι αυτό είναι λογικό, γιατί μόλις βγάλεις το βρακί σου, συνειδητοποιείς ότι ο κίνδυνος να σε πιάσουν στα πράσα δεν είναι σέξι. Είναι απλά ενοχλητικός, και πρέπει συνέχεια να κρατάς τσίλιες. Αγχωτικό χωρίς λόγο. Εκτός αν είσαι πίτα.
Πόσο πραγματικά σέξι είναι: 3,5 στα 10, επειδή τουλάχιστον είναι ειλικρινής ο σκοπός σου

Παράξενες, πορνό στάσεις
Το σεξ δεν είναι Twister. Το να παίξεις Twister με σκοπό να κάνεις σεξ είναι άλλη ιστορία (που θα αναλύσουμε πιο κάτω). Αν απλά θες να κοπιάρεις τις πιο περίεργες και αεροπλανικές στάσεις που είδες στην αγαπημένη σου πορνογραφική ταινία, σύντομα θα καταλάβεις ότι α) δεν έχεις την κατάλληλη φυσική κατάσταση, και β) οι ηθοποιοί στις πορνογραφικές ταινίες πληρώνονται για να δείχνουν ότι περνάνε καλά.
Πόσο πραγματικά σέξι είναι: 0,5 στα 10. Το 0,5 μόνο για όσους είναι ευλύγιστοι και μπράβο τους.

Κεριά. Πολλά κεριά, παντού.
Πρώτον, αν τα βάλεις πολύ κοντά σου, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ρίξεις κάποιο πάνω στο πάθος και να κάψεις το σπίτι σου. Ή, έστω, το χαλί σου. Δεύτερον, ένα κερί είναι πολύ λίγο. Δύο κεριά φαίνονται περίεργα. Τρία κεριά φαίνονται πως ίσως να έχεις περάσει περισσότερο χρόνο απ’ όσο θέλεις να παραδεχτείς προσπαθώντας να κάνεις ξόρκια. Τέταρτον, αν το σπίτι σου είναι στοιχειωμένο, τα κεριά μπορεί να σβήσουν από μόνα τους, κι αυτό καταστρέφει την διάθεση. Αλλά δεν μιλάμε για την ζωή μου τώρα, οπότε αγνοήστε το αυτό.
Πόσο πραγματικά σέξι είναι: 2 στα 10, επειδή αυτό το παγανιστικό που βγάζουν είναι φετίχ για μερικούς.

Σέξι επιτραπέζια
Ρίξε τα ζάρια, και τα ζάρια θα σου δώσουν εντολές. “Βάλε το ____ σου στο _____ και κάνε _____”. Ναι, ωραίο να σου λένε τι να κάνεις, δεν λέμε. Και είναι πολύ βολικό για άτομα που ντρέπονται λίγο, ή δεν το ‘χουν με το να παίρνουν πρωτοβουλίες. Αλλά. Αλλά πόση ώρα πιστεύεις ότι θα μπορέσετε να παίξετε μέχρι να κοιταχτείτε στα μάτια και να πείτε “Τι κάνουμε; Γιατί το κάνουμε αυτό; Πάμε μέσα να κάνουμε σεξ σαν άνθρωποι!” Άρα μόλις αγόρασες κάποιο ακριβό επιτραπέζιο για καυτές καταστάσεις, το έπαιξες για 10 λεπτά και δεν θα το ξαναπιάσεις ποτέ. Το να σπαταλάς λεφτά δεν είναι σέξι αυτές τις εποχές.
Πόσο πραγματικά σέξι είναι: 8,5 στα 10 στην αρχή, 0 στα 10 από το πέμπτο λεπτό και μετά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v