Πότε να μην κάνεις σεξ μαζί του

Έχετε φλερτάρει. Τα έχετε βρει. Είστε έτοιμοι να το κάνετε. Ποια είναι τα σημάδια που σου λένε να σταματήσεις;
Πότε να μην κάνεις σεξ μαζί του
Το ξέρουμε. Κάτι σε εξίταρε. Μπορεί ο τρόπος που μιλούσε, ο τρόπος που κάπνιζε το τσιγάρο του, ή ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένο το πρόσωπό του. Και θέλεις να τον συγχαρείς για τα υπέροχά του γονίδια, πηγαίνοντάς τον στο κρεβάτι. Εμείς είμαστε μαζί σου, τουλάχιστον ψυχικά, αλλά μήπως υπάρχει μια μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι σου που σου λέει Όχι;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει αυτή την φωνή. Και τις περισσότερες φορές, έχει λόγο που υπάρχει. Αυτές είναι οι καταστάσεις που θα ήταν καλύτερο να μην κάνεις σεξ μαζί του.

Αν το κάνεις για να του τραβήξεις την προσοχή
Επειδή καλή η λαγνεία, και δεν έχουμε τίποτα εναντίον των one-night stands, αλλά αν εσύ τον θες για κάτι παραπάνω, εκείνος δεν σου δίνει σημασία και πιστεύεις ότι το σεξ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να τον βάλεις στην ζωή σου, κάνεις λάθος.

Αν εκείνος θέλει σεξ, αλλά εσύ θες σχέση
Όχι. Αυτά τα δύο δεν κολλάνε. Και δεν πρόκειται να κολλήσουν μαζί. Απλά θα κάνεις κακό στον εαυτό σου και στην ψυχική σου υγεία.

Τι είπαμε πριν; Το αντίστροφο
Επίσης, αν εσύ θες απλά να τον πετάξεις στο κρεβάτι και να τον κάνεις να ξεχάσει το όνομά του, αλλά εκείνος σου δείχνει ότι θέλει να σου δώσει το όνομά του, καλύτερα να μην γνωριστούν ποτέ τα γεννητικά σας όργανα.

Αν είναι πρώην φίλης σου
Επειδή υπάρχει και το Girl Code. Και το Bro Code στους άντρες. Μακριά από πρώην φίλων, ρισκάρεις να χαλάσεις την φιλία. Από την άλλη, αν είναι πρώην απλής γνωστής (που δεν σε ενδιαφέρει και τόσο αν θα ξαναδείς στην ζωή σου) σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Αν έχει την τάση να εξαφανίζεται
Αν γενικά σε αγνοεί, απαντάει σε μηνύματα μόνο αργάαα το βράδυ και όλη του η συμπεριφορά φωνάζει από χιλιόμετρα ότι τον ενδιαφέρει μόνο να κάνετε σεξ, τότε πρέπει να το καλοσκεφτείς. Θες κάτι παραπάνω από αυτόν; Μήπως κινδυνεύεις να πληγωθείς; Μήπως κι εσύ τον βλέπεις σαν ένα απλό κομμάτι κρέας, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Αν δεν έχει βιβλία στο σπίτι του
Επειδή, όπως έχει πει ο John Waters, “μην γ***τε ανθρώπους που δεν έχουν βιβλία στο σπίτι τους”. Και ο John Waters ξέρει καλύτερα από εμάς.

Αν “δεν του αρέσει το προφυλακτικό”
Αντίο. Για πάντα.

Αν δεν θες να κάνεις σεξ
Ναι, μπορεί ο τύπος να κάνει όλο σου το σώμα να καίει, αλλά μερικές φορές απλά δεν έχεις όρεξη για σεξ. Μερικές φορές θες να την βγάλεις με πράγματα που κάνουν τα γυμνασιόπαιδα. Ή με μια ταινία. Μην πιέζεις τον εαυτό σου.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v