Πώς να αυνανιστείτε μαζί—και να περάσετε τέλεια

Ο αυνανισμός είναι – συνήθως – προσωπική υπόθεση. Εμείς αποφασίσαμε να τον κάνουμε παιχνίδι… για δύο!
Πώς να αυνανιστείτε μαζί—και να περάσετε τέλεια
Όταν σκεφτόμαστε τον αυνανισμό, το πιο λογικό είναι να κάνουμε εικόνα τον εαυτό μας, μόνο του, με ανάκατα σεντόνια. Και, ναι, αυτό είναι λογικό, ο αυνανισμός είναι – τις περισσότερες φορές – υπόθεση αυστηρά προσωπική.

Επειδή όμως, εδώ στο in2life θέλουμε να δοκιμάζουμε πράγματα, αποφασίσαμε να τον κάνουμε παιχνίδι για δύο, και να δούμε πώς θα καταφέρουμε να το κάνουμε με τον/την σύντροφό μας—χωρίς να γίνει η κατάσταση αμήχανη. Ποιος ξέρει, ίσως είναι ένας τέλειος τρόπος να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλο…

Μιλήστε για το τι σας αρέσει
Ο κάθε άνθρωπος αυνανίζεται διαφορετικά. Ναι, ακόμα και οι άντρες, που δεν την λες και πυρηνική φυσική την διαδικασία. Είναι σημαντικό να μιλήσετε από πριν για μερικά πράγματα, όπως τι σας αρέσει να κάνετε, τι προσπαθείτε να επιδιώξετε (πέρα από έναν οργασμό, προφανώς) και τι θα θέλατε να μάθετε για τον/την σύντροφό σας.

Δείξτε πώς το κάνετε
Δεν χρειάζεται να το κάνετε ταυτόχρονα. Πόσο μάλλον, είναι τέλεια (και πολύ σέξι) ιδέα ο ένας απ’ τους δύο συντρόφους να παρατηρεί ενώ ο άλλος αυνανίζεται, και να κρατάει αρκετές νοητές σημειώσεις! Όλα αυτά θα φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον…

Κάντε… παιχνίδι
Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ερωτικά βοηθήματα. Η εμπειρία μπορεί να γίνει πολύ διαφορετική, και να ανοίξετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες. Δονητές, δαχτυλίδια πέους, χάντρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε—όλα αυτά μπορεί να αποκτήσουν μόνιμη θέση στην σεξουαλική σας ζωή.

Κοίτα με στα μάτια
Αν αυνανίζεστε ταυτόχρονα, το να κοιτιέστε παράλληλα στα μάτια μπορεί να είναι πάρα πολύ σέξι. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμα πιο έντονη την σύνδεσή σας, και θα σας χαλαρώσει αν αισθάνεστε αμήχανα.

Τελειώστε μαζί
Αυτό που στο σεξ μπορεί να φαίνεται άπιαστο όνειρο, μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα αν αυνανίζεστε μαζί. Και εξακολουθεί να είναι σούπερ καυτό.

Βάλτε το στα προκαταρκτικά
Αν δείτε ότι το να αυνανίζεστε μαζί είναι κάτι που σας ερεθίζει και τους δύο, ίσως να αξίζει μια θέση στα προκαταρκτικά σας. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες μελέτες που έχουν δείξει πως τα ζευγάρια που το κάνουν τακτικά αυτό, απολαμβάνουν καλύτερους οργασμούς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v