5 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ

Επειδή δεν νομίζουμε πως υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να κάνει (ακόμα) καλύτερο σεξ, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν…
5 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ
Σεξ. Το κάνουμε, μας αρέσει, αλλά δύσκολα θα βρούμε άνθρωπο να μην θέλει (έστω και χωρίς να το παραδέχεται φωναχτά) να το κάνει ακόμα καλύτερο. Και, σίγουρα, όταν μια σχέση είναι ακόμα φρέσκια, το σεξ μοιάζει μαγικό, βγαλμένο ταυτόχρονα από την πιο ρομαντική ταινία κι από το πιο βρώμικο πορνό. Τι συμβαίνει όμως όταν μια σχέση έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο; Γιατί να πρέπει να θυσιάζουμε το καυτό σεξ στο όνομα της οικειότητας;

Οι παρακάτω συμβουλές, λοιπόν, χωρίς πολύ κόπο θα καταφέρουν να ξαναφέρουν στην σεξουαλική σας ζωή εκείνη την χαμένη σπίθα…

1. Αφήστε την φαντασία να κάνει δουλειά
Η οικειότητα σημαίνει πως είναι δύσκολο να φανταστούμε πια κάτι καινούριο. Γνωρίζετε πλέον ο ένας το σώμα του άλλου τόσο καλά, που σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να σας εκπλήξει. Συνεπώς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε να εξάψετε την φαντασία του συντρόφου σας. Ένα πονηρό μήνυμα το πρωί, μια προκλητική (αλλά όχι γυμνή) φωτογραφία μέσα στην ημέρα, και όταν έρθει το βράδυ, δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε ο ένας απ’ τον άλλο.

2. Γίνετε… ξένοι για μια ημέρα
Όταν μένετε μαζί, όλες οι μικρές, καθημερινές συνήθειες και ανάγκες αρχίζουν να σκοτώνουν τον ερωτισμό σας. Και, σίγουρα, υποθέτουμε πως έχετε και οι δυο σας τον προσωπικό σας χρόνο και τα χόμπι σας, αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό. Περάστε μια ολόκληρη ημέρα μακριά από τον σύντροφό σας κάθε μήνα, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να διώξετε το στρες, και σύντομα θα δείτε βελτίωση στην κρεβατοκάμαρα.

3. Μιλήστε ανοιχτά
Και δεν εννοούμε να μιλήσετε βρώμικα—αν και αυτό μπορεί να είναι υπέροχο. Εννοούμε πως ένα από τα πολύ καλά με την οικειότητα είναι η έλλειψη ντροπής. Άρα, αν κάτι δεν σας ικανοποιεί, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, έχετε όλη την ελευθερία να το εκφράσετε, το ίδιο και ο σύντροφός σας. Μιλήστε ανοιχτά και με άνεση για τα πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε. Έχει αποδειχθεί μέσα από πολυάριθμες έρευνες ότι τα ζευγάρια που επικοινωνούν στο κρεβάτι βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερο κίνδυνο για απιστία.

4. Δοκιμάστε κάτι νέο
Αν νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή έχει μπαγιατέψει, τότε δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει—εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Ίσως ένα νέο χόμπι που θα μοιράζεστε να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάτι καινούριο για την σχέση σας. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας, και διαλέξτε αυτές που σας ενδιαφέρουν και τους δύο… και μετά αρχίστε να γίνεστε δημιουργικοί.

5. Κάντε την κρεβατοκάμαρά σας… μωβ!
Το μωβ – λένε, ξανά, πολλές μελέτες – είναι από τα πιο σεξουαλικά χρώματα, και μπορεί να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Δεν είμαστε σίγουροι πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό, αλλά θα υποθέσουμε ότι μωβ κουρτίνες, ένα μωβ πάπλωμα ή ό,τι άλλο θέλετε δεν πρόκειται να κάνει κακό. Επιπλέον, τα σκούρα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα βοηθούν και στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου—άλλος ένας παράγοντας που επηρεάζει την σεξουαλική μας υγεία!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v