ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Έτσι θα πετύχεις καλύτερους οργασμούς

Οι καλύτερες συμβουλές για πιο έντονους και καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Πώς θα στείλεις με ασφάλεια σέξι φωτογραφίες

Οι σέξι φωτογραφίες εύκολα διαρρέουν. Ορίστε κάποιες συμβουλές για να πάρεις τα μέτρα σου.

Σέξι εσώρουχα για να αναστατώσεις τον παρτενέρ σου

Πλησιάζουν τα γενέθλιά του; Πλησιάζει η καραντίνα; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως προφανής λόγος; Εδώ έχουμε 14 προτάσεις για να τον ανάψεις.


Τι να προσέξεις ψάχνοντας συμβουλές σεξ στο ίντερνετ

Επειδή το είπε κάποιος στο ίντερνετ, δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Διάβασε εδώ τι πρέπει να προσέχεις όποτε ψάχνεις διαδικτυακά συμβουλές για σεξ.

Πώς να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι

Είτε είσαι φοιτητής, είτε εργαζόμενος που δεν του φτάνουν τα λεφτά για μονό κρεβάτι, έχουμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις στο πρόβλημά σου.

Το μυστικό του γυναικείου οργασμού βρίσκεται στην τεχνική Kunyaza

Μια κοινωνία στην οποία «βασιλεύουν» οι γυναίκες έχει ανακαλύψει το μονοπάτι στον γυναικείο οργασμό.

Τι θα γίνει αν χρησιμοποιήσω ληγμένο προφυλακτικό;

Ίσως κάποια στιγμή στη ζωή σου να ξέμεινες με ένα ληγμένο προφυλακτικό και να αναρωτήθηκες αν είναι πια τόσο λάθος να το χρησιμοποιήσεις.

Πώς θα κάνεις τέλειο σεξ σε πέντε λεπτά

Δεν έχεις χρόνο για πολλά πολλά; Βαριέσαι το σεξ με τις ώρες; Κανένα πρόβλημα. Το «ένα στα γρήγορα» δεν το μίσησε κανείς, αλήθεια.

Γιατί είναι κακή ιδέα να κάνεις σεξ με πρώην

Είναι πολύ δελεαστικό να κάνεις σεξ με ένα άτομο που ξέρει όλα σου του κουμπιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και σοφό.

Πώς να νιώσεις πιο σέξι όταν έξω έχει 40 βαθμούς

Κακή εποχή το καλοκαίρι για εμάς τα σέξι πλάσματα. Τι να κάνεις όμως, καύσωνας τέχνας κατεργάζεται. Μείνε μαζί μας, θα μάθεις πολλά.

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2