8 σημάδια ότι θέλει ελεύθερη σχέση

Δεν ξέρουμε τι θέλεις εσύ. Ξέρουμε όμως πώς θα καταλάβεις αν ο/η σύντροφός σου θέλει ελεύθερη σχέση.

Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε αν είναι σωστό να έχει κανείς ελεύθερη σχέση; Όταν δύο άνθρωποι συναινούν είναι ξεκάθαρα δικό τους θέμα. Το πρόβλημα υπάρχει όταν κάποιος από τους δύο δεν θέλει ελεύθερη σχέση κι ο άλλος προσπαθεί να τον σύρει σιγά-σιγά στον ιστό του.

Κάνει αστειάκια

Σου κάνει αστειάκια σχετικά με την πολυγαμία και τη μονογαμία; Έχετε δει το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» και είχε παραδοθεί υπερβολικά στην ταινία; Μήπως αυτό είναι το πρώτο σημάδι που σου λέει ότι ίσως και να θέλει ελεύθερη σχέση;

Μιλάει για τις φαντασιώσεις του/ης

Δεν θα είστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που κατά τη διάρκεια του σεξ θα χρησιμοποιήσει τις φαντασιώσεις του. Μπορεί ο/η παρτενέρ σου να αναφέρει συχνά κάποιο τυχαίο τρίτο άτομο και εσύ να το περνάς στα ψιλά γράμματα.

Σου έχει γνωρίσει τέτοια ζευγάρια

Προσπαθεί σιγά-σιγά και μεθοδικά να σου γνωρίσει τον κόσμο των swingers; Θέλει να σου δείξει πιθανόν ότι και σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει αγάπη και αφοσίωση, απλώς όχι η αφοσίωση που έχεις εσύ στο νου σου. Επιπλέον, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σου ανοίξει κουβέντα μετά για τις ελεύθερες σχέσεις.

Ενδιαφέρεται για το γούστο σου

Εντάξει, θα συμφωνήσουμε ότι είναι συχνό φαινόμενο ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια μιας ταινίας να κάνει μία μίνι έρευνα και να ρωτήσει ο ένας τον άλλον αν του φαίνεται σέξι ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστρια. Αν όμως, αυτό συμβαίνει σε κάθε ταινία με ζεν πρεμιέ/φαμ φατάλ, ίσως και να κάνει μία μίνι έρευνα για να δει ποιον/α θα σου προτείνει.

Δε ζηλεύει

Η ζήλια δεν μας αρέσει καθόλου, είναι κακό πράμα η ζήλια. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ζηλεύουν καθόλου μα καθόλου, αλλά αφενός είναι σπάνιες και αφετέρου όλοι κρύβουμε το μικρό πράσινο τερατάκι της ζήλιας μέσα μας –εκτός από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ελεύθερες σχέσεις.

Άλλο αγάπη και άλλο σεξ

Θα έλεγες ότι ο/η σύντροφός σου δεν αρέσει καθόλου ο έρωτας; Ίσως ότι θέλει μόνο σεξ χωρίς ρομαντισμούς; Αυτό είναι ένα αρκετά οφθαλμοφανές σημάδι ότι διαχωρίζει μέσα του/ης το σεξ από την αγάπη –άρα ίσως και να θεωρεί το σεξ απλώς διασκέδαση και τίποτα άλλο.

Είχε ελεύθερη σχέση

Σου έχει πει ανοιχτά ότι είχε ελεύθερη σχέση και αμφιβάλλεις ακόμη;

Έχει πει ότι βαριέται

Σου έχει πει ότι θέλει να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα στο σεξ, ενώ εσείς έχετε φέρει εις πέρας όλο το κάμα σούτρα; Χμ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v