Σημάδια ότι είσαι το τρόπαιό του

Κάποιοι κάνουν σχέση γιατί ερωτεύονται, άλλοι επειδή φοβούνται να μείνουν μόνοι τους και άλλοι για τα μάτια του κόσμου.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις όπου ο άνδρας θεωρεί ότι η σύντροφος είναι κάτι σαν αξεσουάρ. Συνήθως πρόκειται για εκείνους τους άνδρες που νιώθουν για κάποιο λόγο λίγοι, δικαιολογημένα ή μη, και προσπαθούν να γεμίσουν αυτό το κενό με όλους τους λάθος τρόπους.



Φιγουράρεις στα τρόπαια του

Άλλοι δείχνουν τους μυς τους. Άλλοι επιδεικνύουν το τελευταίας τεχνολογίας απόκτημά τους. Ο δικός σου επιδεικνύει εσένα. Σαφώς και είναι υπέροχο ο σύντροφός σου να είναι περήφανος για εσένα, αλλά διαφέρει η περηφάνεια από το καύχημα. Αν έχεις νιώσει αμήχανα για κάποιο χαρακτηριστικό σου το οποίο επιδεικνύει συνέχεια, δεν είσαι ντροπαλή. Εκείνος θέλει να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του.

Όταν σε φιλοφρονεί , σχολιάζει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σου

Ή συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σου. Αν ο σύντροφός σου σε φιλοφρονεί μόνο για την εμφάνισή σου ή για το πόσο φιλόδοξη είσαι, το λες και λίγο περίεργο. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τη σχέση του, δεν επικεντρώνεται συνέχεια σε ένα χαρακτηριστικό, αλλά στο πρόσωπο σαν ολότητα.

Πιστεύει ότι θα τον διορθώσεις

Μία σχέση μας εμπνέει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, σίγουρα. Ο σύντροφός μας όμως δεν είναι ο προσωπικός μας σύμβουλος, είναι μοναδικός άνθρωπος και έχει τη δική του ζωή. Για παράδειγμα, αν είσαι άνθρωπος που αγαπάει την υγιεινή ζωή και εκείνος τα έχει παρατήσει λίγο, τότε μάλλον είσαι το ριμπάουντ του και σε χρησιμοποιεί. Και το ζητούμενο δεν είναι να σου "φτιάξει" η σχέση σου τη ζωή σου, αλλά να το κάνεις από μόνος σου.

Όλα αφορούν τις ανάγκες του

Σου μιλάει όταν χρειάζεται υποστήριξη. Σε βλέπει μόνο όταν έχει σχεδιάσει εκείνος την έξοδό σας. Αν όλα πρέπει να γίνονται με τον τρόπο του και στο πρόγραμμα του, μην αναρωτιέσαι γιατί. Είσαι κάτι σαν αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εικόνα του.

Σου στέλνει αργά τη νύχτα

Αυτό είναι ένα σημάδι το οποίο πρέπει πάντα να παρατηρείς στις σχέσεις σου. Αναρωτήθηκες γιατί σου στέλνει μόνο αργά τη νύχτα; Δεν ενδιαφέρεται να επικοινωνήσετε εις βάθος, προτιμάει κάτι πιο ρηχό.

Δεν βγαίνετε ποτέ τετ-α-τετ

Έχεις γνωρίσει τους συναδέλφους του, τους φίλους του και ακόμη δεν έχετε βγει καλά καλά οι δυο σας. Σε καλεί συχνά πυκνά όποτε είναι έξω με τους γνωστούς του, αλλά εσύ όποτε του προτείνεις να βγείτε οι δυο σας βρίσκει μία κουτή δικαιολογία.

Δεν έχεις ούτε με τους φίλους του επικοινωνία

Μπορεί να τους έχεις γνωρίσει σε αμέτρητα μπαρ, αλλά για κάποιον λόγο υπάρχει ένας τοίχος. Τους μισούς δεν τους έχεις στα κοινωνικά σου δίκτυα και ο σύντροφός σου δεν σε βοηθάει να συμμετέχεις ενεργά όταν συζητάνε. Σε αφήνει να στέκεσαι εκεί, σαν τρόπαιο.

Σου λέει τι να φορέσεις

Χωρίς να τον ρωτήσεις. Τεράστιο φάουλ. Και συνήθως αυτά που σου προτείνει να φορέσεις είναι αρκετά αποκαλυπτικά. Δεν τον ρώτησες, πιθανώς να σε έβαλε να αλλάξεις. Δεν τον ενδιαφέρεις εσύ, τον ενδιαφέρει πώς θα φαίνεται με εσένα συνοδό.

Του πέφτεις πολύ

Είναι άδικο να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη σχέση σου, αλλά ειδικά αν ισχύουν τα παραπάνω σημάδια, αναγκαία θα το κάνεις. Πιθανώς να είσαι πιο κλασσάτη, πιο εμφανίσιμη και ίσως οι φίλοι σου να σου λένε ότι είσαι πολύ καλύτερή του. Αν ισχύει αυτό, τότε θέλει να καλύψει τις ανασφάλειές του μέσω εσού. Το οποίο δεν απέχει πολύ από το σκεπτικό των ανδρών που αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα.

Είναι γενικά του φαίνεσθαι

Είναι από αυτούς που φοράνε μπλούζες με μπάντες τις οποίες έχουν απλώς ακουστά. Ή γενικά υιοθετούν εμφανίσεις που δεν μπορούν να υποστηρίξουν και δεν τους εκπροσωπούν. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το πιο ομφαλμοφανές σημάδι. Αν είναι γενικά σαν άνθρωπος ψεύτικος, δεν είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει κάτι στον τρόπο που χειρίζεται τις προσωπικές του σχέσεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v