5 απλές (αλλά χαριτωμένες) ιδέες για ραντεβού

Επειδή το εστιατόριο – και πολλές φορές ακόμα και το μπαρ – είναι εντελώς πασέ.
5 απλές (αλλά χαριτωμένες) ιδέες για ραντεβού
Αν έχετε βαρεθεί την βόλτα από το ένα μπαρ στο άλλο. Αν τα λοφάκια και οι ωραίες θέες σας αφήνουν πλέον παγερά αδιάφορους. Αν φτάσατε στο σημείο να έχετε φάει ολόκληρο το μενού στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Ναι, η ρουτίνα μπορεί να καταστρέψει τον ενθουσιασμό μας για τα ραντεβού – ειδικά αν η σχέση μετράει αρκετό καιρό – αλλά δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε τόσο συμβατικά μονοπάτια. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, πολύ πιο απλό και ίσως πολύ πιο φτηνό. Το μόνο που μένει ίδιο είναι το πόσο όμορφα εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε. Ας δούμε μερικές σούπερ ιδέες για ραντεβού λοιπόν…

Στο βίντεο κλαμπ να με πας
Επειδή, ναι, υπάρχουν ακόμα βίντεο κλαμπ ανοιχτά, δεν τα έχει σκοτώσει όλα το internet. Μπείτε μέσα και αφήστε τους εαυτούς σας να γίνουν πάλι παιδιά. Αλωνίστε τους διαδρόμους και διαλέξτε κλασικές ταινίες που θα σας θυμίσουν τα παλιά.

Ετοιμάσου για παιχνίδι
Βιντεοπαιχνίδι, αν αυτή είναι η φάση σας. Διαλέξτε κάτι με multiplayer· να σκοτώνετε ζόμπι παρέα, ή να σπάτε στο ξύλο ο ένας τον άλλο, και τα δύο είναι εξίσου διασκεδαστικές επιλογές. Από την άλλη, αν είστε του κλασικού, κινηθείτε προς επιτραπέζια, τα οποία μπορούν πανεύκολα να αποκτήσουν κανόνα “Ο χαμένος βγάζει ρούχο”.

Η ζωή είναι γλυκιά
Τίποτα δεν σας σταματάει από το να καθιερώσετε μία μέρα ως cheat day για την υγιεινή διατροφή που είμαστε σίγουροι ότι ακολουθείτε (όπως και εμείς, βεβαίως) και να βγείτε έξω για… γλυκό. Όχι φαγητό. Το φαγητό είναι για τους απλούς ανθρώπους. Γεμίστε τον οργανισμό σας ζάχαρη, και μετά γυρίστε σπίτι ικανοποιημένοι. Μερικές φορές, η ζάχαρη είναι καλύτερη και από το σεξ. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, βέβαια…

Road trip!
Μπείτε στο αυτοκίνητο, πακετάρετε ό,τι μπορεί να χρειάζεστε για ένα μικρό ταξίδι και φύγατε! Ναι, τα ραντεβού δεν είναι ανάγκη να διαρκούν μόνο 2-3 ώρες, μπορεί να έχετε ένα υπέροχο διήμερο ραντεβού, και να μην δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Ίσως στο αφεντικό σας, αλλά υποθέτουμε θα θέλετε να το κάνετε σαββατοκύριακο όλο αυτό.

Ιδρώστε μαζί
Για ακόμη μια φορά αυτό το κείμενο δεν μιλάει για σεξ. Μιλάμε για γυμναστική. Βγείτε για τρέξιμο. Βοηθήστε ο ένας τον άλλο με τις ασκήσεις του. Ξεκινήστε μαζί κάποια καινούρια δραστηριότητα, όπως yoga. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για γυμναστική, και σχεδόν καμία δεν απαιτεί μοναξιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v