Σούπερ ιδέες για εναλλακτικά ραντεβού

Βαρεθήκατε τα ρομαντικά δείπνα με κεριά; Τα ξενέρωτα μπαράκια με θέα; Ιδού μερικές πρωτότυπες εναλλακτικές για ραντεβού με το έτερον ήμισυ.
Σούπερ ιδέες για εναλλακτικά ραντεβού
Τον/την σκέφτεστε συνέχεια, κι εκείνη/ος το ίδιο. Θέλετε η έξοδός σας να είναι ξεχωριστή. Όπως το έτερόν σας ήμισυ. Ή το μελλοντικό έτερόν σας ήμισυ τελοσπάντων. Θέλετε όμως να ζήσετε και κάτι διαφορετικό μαζί της. Όχι πάλι ρομαντικό δείπνο. Όχι ξανά κρασάκι σε εκείνο το wine bar που παίζει ωραία χαλαρή μουσικούλα.

Τι επιλογές έχετε;

Κάντε τη διαφορά και προτείνετέ της./του κάτι από τα παρακάτω.

Ω γλυκύ μου έαρ

Η πανέμορφη Πάρνηθα ενδείκνυνται για μια ρομαντική ανοιξιάτικη πεζοπορία (ή ποδηλατάδα αν έχετε αντοχές) αρκεί φυσικά το προφίλ της να είναι το αντίστοιχο. Αν το ραντεβού σας αρέσκεται να πίνει μαρτίνι σε κυριλέ μαγαζιά και έχει ανάγει το μανικιούρ σε τέχνη, τότε δοκιμάστε κάτι άλλο. Αν πάλι πιστεύετε ότι μια βόλτα στην αθηναϊκή φύση – ναι, έχει και από αυτήν η Αθήνα - θα την ενθουσιάσει, δείτε εδώ μερικές ιδέες για λόφους προς εξερεύνηση στην Αθήνα. 

Στα άκρα

Μπορεί να ακούγεται τολμηρό, αλλά αν είστε λάτρεις των extreme sports θα μεταδώσετε στο αντικείμενο του πόθου σας τον ενθουσιασμό σας, με το να περάσετε αξέχαστα. Επίσης, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η αδρεναλίνη είναι αφροδισιακή, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ραντεβού που ξεκινά με extreme sports μπορεί εύκολα να… κλιμακωθεί (κλείσιμο ματιού). Αν ο/η υποψήφιος συνοδός σας διστάζει, δεν χρειάζεται να επιμείνετε στην ιδέα της αναρρίχησης: δοκιμάστε για αρχή κάτι λιγότερο extreme, όπως μια βόλτα στο Allou Fun Park.

Θα κάνουμε πους απς

Αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι φαν της άσκησης, προτείνετέ της να πάτε για τρέξιμο στο κοντινότερο πάρκο ή για προπόνηση στο γυμναστήριο. Η σωματική άσκηση άλλωστε, αυξάνει την έκκριση της ορμόνης σεροτονίνης, η οποία βάσει ερευνών βελτιώνει τη διάθεση και αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία (δεύτερο κλείσιμο ματιού). Προσοχή στις διατάσεις.

Is this Acropolis?

Αφήστε κατά μέρος την Ακρόπολη και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε κάποια από τις πολλές (κρυφές και μη) αρχαιολογικές ομορφιές του κέντρου της πόλης. Προτείνουμε μια βόλτα στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού ο οποίος περιλαμβάνει τμήμα των τειχών του Θεμιστοκλή, αλλά και τις δύο κύριες εισόδους της πόλης, ή μια περιπλάνηση στην αναστηλωμένη Στοά του Αττάλου στην Αρχαία Αγορά. Φρεσκάρετε όμως πρώτα τις αρχαιολογικές σας γνώσεις, κάνοντας κλικ εδώ. 

Αν είσαι ένα αστέρι  

Αντί να της τάξετε τον ουρανό με τα άστρα, γιατί να μην την πάτε να μάθει τα πάντα για αυτόν (και για πολλά ακόμα) στο Πλανητάριο; Στο εντυπωσιακό κτήριο του Παλαιού Φαλήρου, πέρα από όργανα και εκθέσεις για την παρακολούθηση του διαστήματος, προβάλλονται καθημερινά ψηφιακές ταινίες-παραστάσεις για το σύμπαν, το φεγγάρι, τον αθέατο μικρόκοσμο, την εποχή των δεινοσαύρων, την εξέλιξη των ειδών και την εξερεύνηση των βυθών. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 3 ως 8€. Θεωρείτε ότι θα σας ζητήσει κάτι παραπάνω; Θέλει περισσότερα αστέρια; Περισσότερο Σύμπαν; Κανένα πρόβλημα.

Φεγγάρι μου χλωμό

Επιλογή δεύτερη για «αστεράτο» ραντεβού, το Αστεροσκοπείο. θα ανηφορίσετε ως την Πεντέλη, εκεί όπου, στο εντυπωσιακό κτίριο του τηλεσκοπίου Newall, θα μυηθείτε στα μυστικά των άστρων. Δύο βραδιές κάθε μήνα – δείτε εδώ το πρόγραμμα ξεναγήσεων - οι άνθρωποι του Κέντρου Επισκεπτών του Αστεροσκοπείου αρχικά σας συστήνουν στο σύμπαν μέσα από μια μίνι παρουσίαση με οπτικοακουστικά υλικά, και στη συνέχεια σας ξεναγούν στο διάστημα μέσα από το «μάτι» του τηλεσκοπίου (εισιτήριο 5€).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v