Τέλειες ιδέες για να την βγάλετε… στο σπίτι

Δύο άτομα, ένα σπίτι, μια βραδιά… και εννέα διαφορετικές ιδέες για να περάσετε τέλεια χωρίς να ξεμυτίσετε απ’ την πόρτα!
Τέλειες ιδέες για να την βγάλετε… στο σπίτι
Καταφέρατε να βρείτε ένα βράδυ που θα είστε και οι δυο σας χαλαροί, και μπορείτε να το περάσετε μαζί; Μήπως να σας προτείνουμε να ξεχάσετε τις εξόδους, και να μείνετε μέσα; Αν μη τι άλλο, έχουμε αρκετές διασκεδαστικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε…

Και ένα, και δύο
Ξεκινάμε με αυτό που δεν πρόκειται να κάνετε ποτέ, απλά για να το βγάλουμε από την μέση. Την ίδια στιγμή, σας προτείνουμε σοβαρά να το δοκιμάσετε, επειδή όταν γίνεται με παρέα, είναι πιο υποφερτό: κάντε γυμναστική. Και προχωράμε σε πράγματα που μάλλον θα θέλετε όντως να κάνετε.

Παρ’ τα μωρή άρρωστη
…είναι η φράση που θα λέτε ενώ ο χαρακτήρας σας σπάει στο ξύλο τον χαρακτήρα του συντρόφου σας. Ή ενώ το αυτοκίνητό του τρώει την σκόνη σας. Ή όταν παίζετε οποιοδήποτε multiplayer βιντεοπαιχνίδι. Έξτρα πόντοι συντροφικότητας αν παίξετε κάτι online που χρειάζεται ομάδα και βάζετε στην θέση τους τα αγενή δωδεκάχρονα που θα σας βρίζουν στο chat.

Ώρα να γίνουμε χάλια
Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι με αλκοόλ. Και έπειτα ένα DVD με κάποια αγαπημένη ταινία ή σειρά. Βρείτε ένα drinking game για αυτό που πρόκειται να δείτε, και ξεκινήστε. Ενδεικτικά, προτείνουμε δύο σούπερ ασφαλείς (για τις προτιμήσεις του μέσου τηλεθεατή, όχι για το συκώτι σας) επιλογές: Game of Thrones και How I Met Your Mother.

Είσαι αηδιαστικός, αλλά σ’ αγαπάω
Μαγειρέψτε ο ένας για τον άλλο. Σίγουρα, αν είστε και οι δύο καλοί μάγειρες αυτό θα είναι πάρα πολύ απολαυστικό, αλλά εμείς σίγουρα θα προτείναμε να φτιάξετε κάτι οριακά μη-βρώσιμο. Σκεφτείτε το σαν reality χωρίς κάμερες, και το έπαθλο πιθανότατα θα είναι σεξ, οπότε πρακτικά κερδίζετε και οι δυο σας.

Ναι, οκέι…
…για να είμαστε ειλικρινείς, κάνατε τόση δουλειά για να καταφέρετε να έχετε ένα βράδυ ελεύθερο και οι δυο σας και να το περάσετε μαζί. Γιατί δεν κάνετε απλά όσο περισσότερο σεξ γίνεται μέχρι να λιποθυμήσετε απ’ την κούραση;

Απαίσιες ταινίες
Επειδή, δε λέμε, καλός ο μαραθώνιος του Star Wars, αλλά το πολύ το κύριε ελέησον… Διαλέξτε το αγαπημένο σας είδος ταινίας, ψάξτε να βρείτε τις πιο φαντασμαγορικά κακές επιλογές, και απλά αφήστε όλη την καφρίλα σας ελεύθερη. Οι cult ταινίες ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν.

Πήγαινε αμέσως στην φυλακή
“Μην περάσεις από την αφετηρία, και ο νόμος σε αναγκάζει να βγάλεις ένα σου ρούχο.” Πάρτε οποιοδήποτε επιτραπέζιο έχετε πρόχειρο στο σπίτι και παίξτε το με έξτρα κανόνες που έχουν να κάνουν με σεξ ή αλκοόλ. Ή και τα δύο μαζί. Κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Κανείς δεν μπορεί να σας κρίνει.

Καείτε
Άλλη μία πρόταση είναι απλά να παραγγείλετε πίτσα και να αφήσετε το YouTube να σας πηγαίνει από προτεινόμενο σε προτεινόμενο. Σίγουρα, κάποια στιγμή μετά από σαράντα βίντεο με γάτες, που για κάποιον λόγο γίνονται όλο και πιο ψυχεδελικά, θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που στ’ αλήθεια κάνετε με την ζωή σας, αλλά το γεγονός ότι δεν το κάνετε ως singles είναι μια υπέροχη δικλείδα ασφαλείας που πρέπει να εκμεταλλευθείτε.

Γέμισε η μπανιέρα
Κάντε ένα τεράστιο, ζεστό, γεμάτο μπουρμπουλήθρες μπάνιο μαζί. Λούστε ο ένας τα μαλλιά του άλλου. Κάντε τα μαλλιά σας μοϊκάνα με το σαπούνι. Φέρτε ένα πλαστικό παπάκι, ή περισσότερα πλαστικά παπάκια και βάλτε τα να παλεύουν μεταξύ τους. Απλά μην κάνετε σεξ εκεί μέσα. Κανείς δεν περνάει καλά όταν κάνει σεξ εκεί μέσα.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v