ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Αυτά που κάνει αν είναι ερωτευμένη μαζί σου

Πώς θα καταλάβεις αν είναι ερωτευμένη μαζί σου; Παρατηρώντας, προφανώς!

Αυτά που κάνει αν είναι ερωτευμένη μαζί σου

Πόσες φορές έχουμε ακούσει κόσμο (και ειδικά άντρες) να γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν αν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει έχει τα ίδια αισθήματα. Και επειδή δεν θέλουμε να γκρινιάζεις, φτιάξαμε αυτόν τον μικρό, χαριτωμένο οδηγό, με όλα εκείνα τα πράγματα που θα κάνει μια γυναίκα αν είναι ερωτευμένη μαζί σου.

Μας ευχαριστείς αργότερα.

Γίνεσαι προτεραιότητα
Μπορεί να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει, αλλά αν της ζητήσεις να περάσετε χρόνο μαζί, θα σου πει ναι. Αν η σχέση σας ήταν ξεκάθαρα φιλική, θα βρισκόσασταν μόνο όταν μπορούσατε άνετα και οι δυο σας.

Σου στέλνει συνέχεια αστεία πράγματα
Υπάρχουν δύο τρόποι να δείξεις σε κάποιον κάτι αστείο πλέον. Τον κάνεις tag, ή του το στέλνεις στο inbox. Το inbox είναι για πιο σημαντικά άτομα. Και επίσης θέλει να σε κάνει να γελάς συχνά.

Προσπαθεί συνέχεια να σε αγγίξει
Αγκαλιές που κρατάνε περισσότερο, “τυχαία” αγγίγματα των χεριών—πίστεψέ μας, αν ήθελε απλά να είστε φίλοι, δεν θα σε ακουμπούσε με κάθε ευκαιρία.

Ξέρει πάντα πότε δεν είσαι καλά
Έχει περάσει τόσο χρόνο να σε παρατηρεί, που πλέον ξέρει να σε διαβάζει εξίσου καλά με τους κολλητούς σου, και θα προσέξει αμέσως αν κάτι δεν πάει καλά. Και μετά θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει.

Απομακρύνεται αν είσαι σε σχέση
Αν υπάρχει μεταξύ σας εκείνο το παιχνίδι είναι-δεν-είναι-φλερτ, και ξαφνικά βρεις κάτι καινούριο, μάλλον δεν θα την βλέπεις πια τόσο συχνά. Κι αυτό θα το κάνει επειδή προτιμά να είσαι χαρούμενος, παρά να διακινδυνεύσει να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου.

Προσπαθεί να βρίσκεστε μόνοι σας
Θα μπορούσε να καλέσει και όλη την υπόλοιπη παρέα για καφέ. Αλλά κάλεσε εσένα.

Δεν μιλάτε επιφανειακά
Οι κουβέντες σας δεν περιορίζονται σε απλά, καθημερινά πράγματα που δεν έχουν και τόση σημασία. Θέλει να μάθει πράγματα για εσένα, και δεν είναι καθόλου παράξενο να σου κάνει ερωτήσεις για να μάθει περισσότερα για την προσωπικότητά σου.

Σου κάνει δώρα
Ή εκπλήξεις. Ή μικρές, όμορφες κινήσεις για να σου φτιάξει την μέρα. Και, όχι· δεν έχει απώτερο σκοπό. Απλά θέλει να σε δει να χαμογελάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ζωή είναι μια τολμηρή περιπέτεια ή δεν είναι τίποτε άλλο."

Helen Keller, 1880-1968, Αμερικανίδα συγγραφέας

  • 1558 - Αρχίζει η Ελισαβετιανή εποχή: Η βασίλισσα Μαρία Α' της Αγγλίας πεθαίνει και τη διαδέχεται στο θρόνο η ετεροθαλής αδελφή της, Ελισάβετ Α'.
    1968 - Ο Αλέκος Παναγούλης καταδικάζεται εις θάνατο για την απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου.
    1973 - Εξέγερση του Πολυτεχνείου.
    2011 - Η κυβέρνηση Μόντι (κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην Ιταλία) ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY