Τα μυστικά του καλού φιλιού

Έντεκα «SOS» συμβουλές που θα σε κάνουν να φιλάς καλύτερα από ποτέ και θα προσφέρουν απόλαυση σε εσένα αλλά και στον αποδέκτη του φιλιού.
Τα μυστικά του καλού φιλιού
Μήπως θεωρείς τα φιλιά… τυπική διαδικασία και έχεις σταματήσει να βάζεις προσπάθεια σ’ αυτά; Μέγα λάθος: Η τέχνη του καλού φιλιού μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόλαυση και σε εσένα και στον/στην σύντροφό σου, αν γίνεται σωστά. Δες τα βασικά… μυστικά του φιλιού και κάν’ το καλύτερα.

Φρόντισε την υγιεινή του στόματος και των χειλιών σου
Το καλό φιλί… ξεκινά πολύ πριν το φιλί. Μην αφήνεις απεριποίητα και ξηρά τα χείλη σου και φρόντισε να πλένεις τακτικά τα δόντια σου για να αποφύγεις να δώσεις δυσάρεστη αίσθηση αντί για απόλαυση στον/στην παρτενέρ σου.

Προετοίμασε το έδαφος
Πλησίασε και ξεκίνα με ένα κομπλιμέντο, μία ρομαντική ατάκα αν πρόκειται για πρώτο φιλί ή ραντεβού, ή με κάτι πιο «πονηρό» αν το φιλί είναι προκαταρκτικό και έπεται συνέχεια. Το λεκτικό ερέθισμα θα είναι το κατάλληλο «προσάναμμα» για ένα φουντωμένο και καθόλου αδιάφορο φιλί.

Ξεκίνα ήπια και αργά
Μην ορμάς κατευθείαν με δύναμη και γλώσσα. Κάνε την αρχή με απαλά φιλιά στην άκρη των χειλιών ή επικεντρώσου στο κάτω χείλος και προχώρα σιγά-σιγά μέχρι να φτάσετε στο πλήρες «κλείδωμα» των χειλιών σας.

Πέρνα ομαλά στο γαλλικό φιλί
Πέρνα απαλά τη γλώσσα από τα χείλη του/της παρτενέρ σου και ξεκίνα με ήπιες κινήσεις την διείσδυσή της μέσα στο στόμα. Απόφυγε τις απότομες κινήσεις και την βίαιη είσοδο της γλώσσας κατευθείαν.

…και «άκου» την αντίδραση του/της παρτενέρ σου
Αν είναι δεκτικός/ή στο παιχνίδι με τη γλώσσα, αύξησε σταδιακά την ένταση του παιχνιδιού, των κινήσεων και των αλληλεπιδράσεων.

Μην αφήνεις τη γλώσσα σου σταθερή
Δεν υπάρχει σιγουρότερος τρόπος να δώσεις τέλος στο φιλί από το να αφήσεις τη γλώσσα σου «ανενεργή» μέσα στο στόμα του αποδέκτη του φιλιού. Κάνε κυκλικές κινήσεις και εξερεύνησε το… περιβάλλον.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου
Αγκάλιασε τον/την παρτενέρ σου, φέρε τα σώματά σας πιο κοντά και πιάσε με τις παλάμες σου το πρόσωπο ή το πίσω μέρος του κεφαλιού του/της, αν θέλεις να «καθοδηγείς» τις κινήσεις του φιλιού.

Κάνε εναλλαγές μεταξύ ήπιων και γαλλικών φιλιών
Αυτό θα σπάσει την μονοτονία του φιλιού, θα ξεκουράσει τις γλώσσες σας και δεν θα σταματήσει να ερεθίζει τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις στα χείλη, που αποτελούν πηγές ευχαρίστησης.

Χρησιμοποίησε (πολύ ελαφρώς) τα δόντια σου
Χωρίς να δαγκώνεις, τουλάχιστον δυνατά, δοκίμασε να περάσεις τα δόντια σου από το χείλος του/της παρτενέρ σου και συνέχισε μόνο αν είναι δεκτικός/ή σε αυτό. Δεν αρέσει σε όλους, αλλά αν εσείς οι δύο δεν ανήκετε σε αυτούς, θα έχετε… μπόνους ερεθισμού.

Διατήρησε οπτική επαφή
Το πρώτο μας ένστικτο κατά τη διάρκεια του φιλιού είναι να κλείσουμε τα μάτια μας, αλλά αξίζει… πού και πού να τα ανοίγουμε και να επιδιώκουμε να «κλειδώσουμε» στο βλέμμα που έχουμε απέναντί μας – θα κάνει το φιλί ακόμη πιο παθιασμένο.

«Βασάνισέ» τον/την
Σταμάτα το φιλί ανά διαστήματα για να περιποιηθείς κι άλλα σημεία του προσώπου ή του λαιμού προτού ξαναγυρίσεις στα χείλη. Εντόπισε από τις αντιδράσεις του/της, τα μέρη που του/της προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση και χρησιμοποίησέ τα για να εντείνεις την αίσθηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v