Οι πιο αστείες συνήθειες των ζευγαριών

Τα ζευγάρια που είναι μαζί για αρκετό καιρό έχουν κάποιες πολύ… ιδιαίτερες συνήθειες. Ναι, εντάξει, ίσως να ζηλεύουμε λιγάκι.
Οι πιο αστείες συνήθειες των ζευγαριών
Λένε πως όσο περισσότερο καιρό περνάς με κάποιον, τόσο περισσότερο του μοιάζεις. Και αν παρατηρήσουμε ένα ζευγάρι που είναι μαζί για αρκετό καιρό, θα δούμε πως κάτι τέτοιο ισχύει. Είτε είναι ξεκαρδιστικό, είτε άβολο, είτε απλά παράξενο, οι παρακάτω συνήθειες των ζευγαριών που η σχέση τους έχει ξεκάθαρα περάσει στο επόμενο επίπεδο ίσως σαν κάνουν να ζηλέψετε λιγάκι…

*Από ένα σημείο και μετά, η λεκτική επικοινωνία σταματά να είναι χρηστική. Την αντικαθιστούν τα βλέμματα και οι διάφοροι θόρυβοι που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Που σημαίνει ότι τα ζευγάρια σιγά-σιγά μεταμορφώνονται σε γάτες…

*…αν οι γάτες επίσης επικοινωνούσαν κάνοντας tag το ταίρι τους σε post στο Facebook. Είναι 2016 και το χιούμορ έχει εξελιχθεί.

*Δεν είναι καθόλου σπάνιο να γίνετε αυτόπτες μάρτυρες ενός διαλόγου που πάει κάπως έτσι:
-Θυμάσαι το—
-Ναι. Πού ήταν με το—
-Πω-πω ναι, και μετά πήγανε στο—
-Μη μου το θυμίζεις.
Τρίτο άτομο: ….

*Κάθονται στον καναπέ για ώρες, ο καθένας στο κινητό του, χωρίς να μιλάνε. Όταν κάποιος πεινάσει (ή θέλει σεξ), αντί να μιλήσει στον άνθρωπο που κάθεται δίπλα του, λογικά θα στείλει μήνυμα στο Facebook.

*Βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους να λύνουν τις διαφορές τους, γιατί κανένας δεν έχει πια όρεξη να καυγαδίζει. Για παράδειγμα, ένα πρόβλημα χωρίς ιδιαίτερη σημασία μπορεί να λυθεί με κορώνα-γράμματα. Ένα πιο σημαντικό πρόβλημα απαιτεί πιο δίκαιη λύση, όπως το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί…

*…κι απλά μετά αρχίζουν να μαλώνουν ξανά επειδή σίγουρα κάποιος έκλεψε στο πέτρα-ψαλίδι-χαρτί.

*Κάθε φορά που προσπαθούν να στείλουν σέξι μηνύματα ή φωτογραφίες, τα αποτελέσματα γίνονται όλο και πιο τραγικά.

*Σπάνε ο ένας τα σπυράκια στην πλάτη του άλλου, και αυτό είναι αληθινή αγάπη.

*Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το να κρύβονται πίσω από γωνίες και να τρομάζουν ο ένας τον άλλο είναι διασκεδαστικό, ενώ στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Έρευνες λένε ότι εκατοντάδες άνθρωποι τον χρόνο πεθαίνουν επειδή το ταίρι τους πετάχτηκε πίσω από τον καναπέ ουρλιάζοντας.

*Ακυρώνουν τις εξόδους με φίλους επειδή θέλουν να μείνουν μέσα, και μετά γκρινιάζουν επειδή δεν βλέπουν τους φίλους τους τόσο πολύ πια.

*Αν κάποιος απ’ τους δύο έχει κοιμηθεί στον καναπέ και πρέπει να ξυπνήσει, γιατί το φαγητό είναι έτοιμο και θα κρυώσει, το μόνο λογικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις μια κατσαρόλα στο πάτωμα. Ουπς.

*“Έλα, αγάπη μου, ναι, τίποτα, απλά πήρα να σου πω ότι πήγα επιτέλους τουαλέτα μετά από τρεις μέρες.”

*Το ίδιο συμβαίνει και κάθε μήνα με την περίοδο. Αλλά με περισσότερους εορτασμούς. Και σεξ περιόδου.

*Όταν βλέπουν μαζί κάποια σειρά και ένας απ’ τους δύο δει το τελευταίο επεισόδιο μόνος του, θεωρητικά είναι κέρατο. Και αιτία για κομμένο σεξ. Εμείς το δικαιολογούμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v