Πώς να την κάνεις ευτυχισμένη

Αν θες να την κάνεις την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου, κάνε αυτές τις μικρές πράξεις αγάπης…
Πώς να την κάνεις ευτυχισμένη
Το ξέρουμε ότι την αγαπάς. Και το ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντική για ‘σένα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να της το δείξεις και να την κάνεις την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Και είναι πολύ εύκολο—άλλωστε ήδη ξέρεις πως είναι το μόνο άτομο που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, και θες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου ξυπνώντας δίπλα της. Άρα, οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν… παιχνιδάκι!

1. Πάντα να την σέβεσαι
Σεβάσου τις σκέψεις, τα αισθήματα, τις απόψεις και τις αξίες της. Να σέβεσαι την δουλειά που κάνει – μέσα στην σχέση σας και εκτός – αλλά και τα χόμπι της και τις ανάγκες της. Μην την υποβαθμίζεις, και ποτέ μην της φερθείς σαν να πιστεύεις ότι δεν θα τα κατάφερνε χωρίς εσένα.

2. Βοήθησε με τις δουλειές, ακόμα κι αν δεν σου το ζητήσει
Επειδή έχουμε 2016 και αν ακόμα και σήμερα δεν βοηθάς με τις δουλειές του σπιτιού, πρέπει να σταματήσεις να κάνεις σχέσεις μέχρι να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από την δεκαετία του ’50.

3. Φέρσου ευαίσθητα
Οι γυναίκες – οι περισσότεροι άνθρωποι, βασικά – εκτιμούν την συναισθηματική ασφάλεια πολύ περισσότερο από την οικονομική. Προτού λοιπόν αρχίσεις να λες ότι πρέπει να γίνεις ο άντρας που φέρνει το ψωμί στο σπίτι και άλλα τέτοια παλαιολιθικά, φρόντισε να της δείχνεις όσο πιο συχνά μπορείς πόσο σημαντική είναι η σχέση σας για ‘σένα.

4. Ενθάρρυνέ την
Όλοι πρέπει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας για να είμαστε ειλικρινά ευτυχισμένοι. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι δίπλα της και να την στηρίζεις, άσχετα αν τα όνειρά της δεν είναι κάτι που μπορείς απόλυτα να κατανοήσεις. Αυτού του είδους οι διαφορές δεν μπορούν να χαλάσουν μια σχέση—εκτός κι αν τις αφήσεις.

5. Να είσαι ειλικρινής και να μιλάς για τα αισθήματά σου
Ίσως το μεγαλύτερο παράπονο που έχει η μέση γυναίκα από τον μέσο άντρα είναι αυτό. Ότι κανείς δεν μιλάει ανοιχτά για τα αισθήματά του. Μην επαναπαύεσαι στο γεγονός ότι σε ξέρει, γιατί αυτό δεν θα την βοηθήσει να μαντέψει τι σκέφτεσαι. Πρέπει να επικοινωνείς μαζί της και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πίστεψέ μας, θα νιώσεις ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από πάνω σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v