Οι άβολες στιγμές που φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά

Ναι, το ξέρουμε. Οι παρακάτω στιγμές ανήκουν στην κατηγορία “μη σου τύχει”, αλλά στο τέλος ίσως να είναι για καλό…
Οι άβολες στιγμές που φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που λίγο-πολύ όλα τα ζευγάρια θα ζήσουν. Είναι αναπόφευκτες. Και είναι άβολες. Και ίσως, αφού περάσει η πρώτη κρυάδα, να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Ρίξτε μια ματιά, λοιπόν, στην λίστα και δείτε από πόσα έχετε επιβιώσει…

*Η πρώτη φορά που θα πέσετε στον δρόμο πάνω σε κάποιον πρώην. Κανείς δεν θα το πει ευθέως, και θα είναι απλά ένας “παλιός φίλος”. Όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να το αναλύσετε.

*Η πρώτη φορά που ένας απ’ τους δυο συντρόφους θα πιάσει τον άλλο να κάνει κάτι σιχαμένο, όπως να σκαλίζει την μύτη του, ή να ξύνεται και να μυρίζει το χέρι του. Κι εκείνη είναι η στιγμή που σκέφτεσαι “Ναι. Αυτός είναι ο άνθρωπος που αγαπώ”.

*Οτιδήποτε έχει να κάνει με την τουαλέτα και τα πράγματα που συμβαίνουν εκεί. Είναι μια ολόκληρη λίστα με πρώτες φορές, και είναι η μία πιο άβολη από την άλλη.

*Κοιτιέστε στα μάτια. Είναι ρομαντικό. Όλα είναι υπέροχα. Θα φιλιέστε σε λίγο. “Έχεις ένα σπυράκι στο κούτελο”, σου λέει.

*Η πρώτη φορά που κάποιος απ’ τους δύο θα γίνει λιώμα απ’ το ποτό και θα πει κάτι εξωφρενικά αληθινό και εξωφρενικά άβολο. Μην του το θυμίσετε την επόμενη μέρα. Μην γίνεστε τέτοιοι άνθρωποι.

*Η πρώτη φορά που θα πιάσουν ο ένας τον άλλο να αυνανίζεται.

*Η πρώτη φορά που κάποιος δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει αέριο πάνω στο σεξ. Ή η πρώτη φορά που κάποια τρίχα θα σκαλώσει σε ένα δόντι. Ή η πρώτη φορά που θα συμβεί οτιδήποτε πάνω στο σεξ που είναι λιγότερο από ιδανικό.

*Όταν ανακαλύπτετε και οι δύο μια τέλεια νέα στάση στο σεξ και πάτε να την δοκιμάσετε μες στον ενθουσιασμό, και τελικά σπάτε τα μισά σας κόκαλα.

*Η πρώτη φορά που θα γνωρίσετε ο ένας τους γονείς του άλλου. Όχι, εδώ δεν είναι κάποια συγκεκριμένη στιγμή, είναι ολόκληρη η διαδικασία.

*Όταν ένας απ’ τους δύο θα πει μια αστεία ιστορία, η οποία όμως κάνει τον δεύτερο να νιώσει άσχημα, και για εκδίκηση μοιράζεται με την παρέα μια ακόμα πιο ντροπιαστική ιστορία, και μετά η κατάσταση απλά ξεφεύγει από τον έλεγχο.

*Όταν προσπαθείς να φτιάξεις ένα γκράντε (για τις δυνατότητές σου) γεύμα, επειδή είναι ρομαντικό, και βλέπεις τον σύντροφό σου να τρώει μια μπουκιά και σχεδόν να βλέπει την ζωή να περνά μπροστά απ’ τα μάτια του.

*Η πρώτη φορά που θα υποκριθείς οργασμό (και θα σε πιάσουν στα πράσα).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v