Αυτά που κάνεις και τον τρομάζουν

Όλοι έχουν το δικό τους όριο στο πόση κακή συμπεριφορά θα αντέξουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον τεστάρεις…
Αυτά που κάνεις και τον τρομάζουν
Είναι κλασικό παράπονο που θα ακούσεις για πολλούς άντρες: πως κατά βάθος είναι γκρινιάρηδες και υπερβολικά ευαίσθητοι. Και, ναι, δεν θα αρνηθούμε ότι ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Το ‘χουμε ξαναπεί πως ο αντρικός εγωισμός είναι από τα πιο εύθραυστα πράγματα στο σύμπαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποια πράγματα δεν είναι όντως άσχημα.

Και αν μέχρι τώρα τα έκανες, ήρθε η ώρα να σταματήσεις.

1. Fast forward
Αν έχετε μόλις γνωριστεί κι εσύ φέρεσαι λες και είστε μαζί μήνες ολόκληρους, οι πιθανότητες να φτάσει η σχέση σας αυτούς τους μήνες είναι μηδαμινές. Κανείς δεν θέλει να νιώθει πιεσμένος, ειδικά όσον αφορά τα αισθήματά του. Είναι συναισθηματικός εκβιασμός, και πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις.

2. Κολλάς πάνω του
Είστε κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί. Ναι, καταλαβαίνουμε ότι τον έχεις ερωτευτεί τρελά, αλλά οι άνθρωποι έχουν την τάση να σιχαίνονται τους ανθρώπους που αναγκάζονται να βλέπουν συνεχώς. Είναι η ανθρώπινη φύση του, και η δική σου ανυπόμονη, κολλημένη φύση παίζει επικίνδυνα με τη φλόγα.

3. Πολλά (πολλά) μηνύματα
Γεια! Πώς είσαι; Ξύπνησα και σε σκεφτόμουν! Τρώω ένα σάντουιτς και σε σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι τι να κάνεις. Είδα αυτή τη φωτογραφία με την γάτα και σε σκέφτηκα. Είναι απλά ενοχλητικό. (Αν και, τώρα που το καλοσκεφτόμαστε, αν όντως βρήκες μια ωραία φωτογραφία με γάτα, πρέπει να την στείλεις. Αρκεί να μην γράψεις τίποτα, απλά στείλε την φωτογραφία της γάτας χωρίς κανένα context, δεν πειράζει.)

4. Είμαι μια πριγκίπισσα
Το ξέρουμε, και σου αξίζει να σου φέρονται σαν πριγκίπισσα. Αλλά μόνο επειδή θα τους το εμπνέεις. Αν η συμπεριφορά σου είναι άσχημη, και απλά κάνεις σαν να είσαι σίγουρη πως όποιος γνωρίσεις θα πέσει στα πόδια σου, μάλλον θα απωθείς περισσότερους από όσους ελκύεις. Και, μιλώντας για πριγκίπισσες…

5. Καταραμένη αναμονή
Όταν είναι να βγείτε έξω, θα φορέσεις ό,τι θες. Θα βαφτείς όπως θες. Και όποιος τολμήσει να σου πει κουβέντα για τα ρούχα σου ή το μακιγιάζ σου, αξίζει να γνωρίσει το τακούνι σου χωμένο στο πρόσωπό του. Έχοντας ξεκαθαρίσει, λοιπόν, όλο αυτό, θα ήταν καλό να φροντίζεις να ετοιμάζεσαι από πριν, ώστε να μην χρειάζεται να σε περιμένει σαράντα λεπτά επειδή δεν σου πέτυχε το contouring. Δείχνει απλά ότι δεν σέβεσαι τον χρόνο του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v