Χαζά (αλλά χαριτωμένα) πράγματα που κάνει αν του αρέσεις

Πολλές φορές, οι άντρες δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει ωριμότητα. Και τα αποτελέσματα ίσως να είναι κάπως χαζά. Ή χαριτωμένα.
Χαζά (αλλά χαριτωμένα) πράγματα που κάνει αν του αρέσεις
Σου έχει τύχει ποτέ να βλέπεις ότι κάποιος σε γουστάρει – να είσαι σίγουρη, δηλαδή – και η συμπεριφορά του να είναι εντελώς ανώριμη; Είμαστε σίγουροι ότι κάποια φορά σου έχει συμβεί. Αυτό γίνεται επειδή οι άντρες… πολλές φορές είναι ανώριμοι. Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει πιο επιστημονική εξήγηση. Πιστεύουν ότι εκείνη τη στιγμή είναι κουλ και θα σε εντυπωσιάσουν, και υποθέτουμε εσύ προσπαθείς να συγκρατήσεις τα γέλια σου.

1. Καυχιέται
Έκανε αυτό, είδε το άλλο και – σίγουρα – μέσα στην παρέα του είναι ο καλύτερος σε κάτι. Μπορεί να είναι ο καλύτερος σε πολλά πράγματα, αναλόγως του πόσο θέλει να σε εντυπωσιάσει. Και, ναι, μπορεί αυτή να είναι όντως η περσόνα του με όλους, και σ’ αυτή τη περίπτωση πρέπει να απομακρυνθείς ευγενικά, αλλά αν το κάνει για να σε μαγέψει, τότε παίξε το παιχνίδι του. (Και μετά γέλα με τις φίλες σου.)

2. Σε κοιτάει
Ναι, το ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει οριακά τρομακτικό, και να σε κάνει να πιστεύεις ότι περνάει τα βράδια του προσπαθώντας να χακάρει το προφίλ σου στο Facebook, αλλά τις περισσότερες φορές απλά είναι υπερβολικά ντροπαλός για να σου μιλήσει, για να εκφράσει αυτά που νιώθει.

3. Σε πειράζει συνεχώς
Μικρά, αθώα πειράγματα. Ελπίζουμε να μην είναι χοντράδες, δηλαδή. Αν σου φαίνεται πως γίνεται ενοχλητικός, μάλλον η ίδια σκέψη περνάει και από το μυαλό του όλη την ώρα, γιατί (πίστεψέ μας) δεν υπάρχει τρόπος να σε πλησιάσει χωρίς να βαράει καμπανάκια η ανασφάλειά του. Άρα πιστεύει ότι με το να σε πειράζει θα σου δείξει πόσο παρατηρητικός και αστείος είναι.

4. Κάνει βρώμικα αστεία
Σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο, απλά σε πιο εξελιγμένο επίπεδο. Κάνοντας βρώμικα αστεία σου δείχνει πόσο  χ α λ α ρ ό ς  είναι, και ταυτόχρονα (πιστεύει ότι) σου λέει πολύ διακριτικά ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, επειδή γνωρίζει τι είναι το σεξ. Και είναι σεξουαλικός άνθρωπος που έχει ανάγκη για σεξ.

5. Παίζει με τα χέρια του
Αυτό είναι ξεκάθαρη αμηχανία. Μπλέκει και ξεμπλέκει τα χέρια του, ξύνει το κεφάλι του, ξύνει το πρόσωπό του. Εντάξει, αυτό ίσως να είναι σκέτο χαριτωμένο, αλλά το συμπεριλαμβάνουμε γιατί είναι από τα πιο τρανταχτά σημάδια ότι σε γουστάρει.

6. Προσπαθεί να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό
Δηλαδή τους φίλους σου. Αν και γνωρίζει πως είναι απλώς φίλοι σου, δεν τον ενδιαφέρει. Είναι το ζωώδες του ένστικτο που τον κάνει να θέλει να δείξει πόσο άλφα αρσενικό είναι. Λογικά θα του περάσει σύντομα, μόλις δηλαδή του δώσεις λίγη από την προσοχή σου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v