6 σημάδια ότι μπορεί να σε απατάει

Ο φόβος της απιστίας μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. Ποια είναι όμως τα πιο συχνά σημάδια ότι κάτι όντως συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη σου;
6 σημάδια ότι μπορεί να σε απατάει
Ο φόβος της απιστίας μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. Και τις περισσότερες φορές – ναι, θα το πούμε – πηγάζει απ’ την δική μας ανασφάλεια. Κι όμως, μερικές φορές τα σημάδια λένε πως πραγματικά κάτι ύποπτο μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου. Αντί, λοιπόν, να βουλιάζεις όλο και περισσότερο μέσα στην παράνοια, μόλις παρατηρήσεις κάτι από τα παρακάτω, η συμβουλή μας είναι να αντιμετωπίσεις το (πιθανό) πρόβλημα ψύχραιμα και ειλικρινά.

1. Αλλαγές
Αν είστε καιρό μαζί και αρχίζει ξαφνικά να αλλάζει πράγματα στην εμφάνισή του, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, τότε τα πιο πιθανά σενάρια είναι δύο: κρίση μέσης ηλικίας, ή προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποια. Θυμάσαι εκείνη τη σκηνή στο American Beauty που ο Κέβιν Σπέισι αρχίζει να κάνει βαράκια στο γκαράζ, γιατί “Θέλει να δείχνει ωραίος γυμνός”; Αν, λοιπόν, ξαφνικά αλλάξει στυλ στα ρούχα που φοράει, αν ξεκινήσει γυμναστήριο, μπορεί να το συζητήσεις πολύ χαλαρά μαζί του.

2. Είναι ψυχρός
Πολλοί άντρες, όταν ετοιμάζονται να απατήσουν, αρχίζουν να φέρονται πιο ψυχρά απέναντι στην σύντροφό τους. Υπάρχει μια απόσταση μεταξύ σας, δεν εκφράζεται όπως παλιά και σίγουρα δεν σου ανοίγεται με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί ακόμα και να κάνετε λιγότερο σεξ. Βέβαια, αυτή είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος. Άλλοι άντρες θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο…

3. Έχει κολλήσει πάνω σου
Είτε το κάνει για να δικαιολογήσει τον εαυτό του (χαζό), είτε για να μην κινήσει υποψίες (ακόμα πιο χαζό), έχει κολλήσει πάνω σου και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί. Σου κάνει δώρα, σου κάνει τα χατίρια, θέλει σεξ συνέχεια. Ναι, θα μπορούσε να έχει ενθουσιαστεί ξανά μαζί σου όπως όταν γνωριστήκατε, αλλά κράτα και μία πισινή.

4. Τι συμβαίνει με το κινητό του;
Το κινητό του χτυπάει σε περίεργες ώρες. Το κρατάει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην βλέπεις. Όταν μπαίνεις στο δωμάτιο, το κλείνει και το αφήνει κάτω. Γιατί τόση μυστικοπάθεια; Τι κρύβει; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τον ρωτήσεις. Μην ψάξεις το κινητό του. Θα χάσεις όλη σου την αξιοπρέπεια, και μετά μπορεί να σου το γυρίσει ότι είσαι ο κακός της υπόθεσης.

5. Τον έχεις πιάσει να σου λέει ψέματα
Και όχι αναγκαστικά τεράστια, ψέματα που θα ήταν αιτίες χωρισμού. Μικρά και φαινομενικά αθώα. “Όχι, δυο ποτάκια ήπια μόνο“ τύπου ψέματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας άντρας θα αρχίσει να πετάει τέτοια ψεματάκια, για να τεστάρει την κατάσταση, πόσο εύπιστη είσαι. Σαν να προετοιμάζει το έδαφος για το μεγάλο ψέμα.

6. Οι φίλοι του το έχουν κάνει
Αν ξέρεις ότι κάποιοι από τους φίλους του έχουν απατήσει τις συντρόφους τους, τότε πρέπει να προσέχεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξοικειωμένος με το θέμα, και λογικά θα έχει υποστήριξη—είτε με την μορφή ενθάρρυνσης, είτε με την μορφή κάλυψης. “Ναι, είμαστε μαζί, απλά έχει πάει τουαλέτα, μην ανησυχείς.” Είμαστε σίγουροι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v