Τι σου κρύβει το αγόρι σου;

Νόμιζες πως δεν είχατε μυστικά μεταξύ σας. Έκανες λάθος.
Τι σου κρύβει το αγόρι σου;
του Θοδωρή Διάκου

Το ξέρουμε. Πιστεύεις πως η σχέση σου βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην αγάπη. Και δεν πρόκειται να το αρνηθούμε. Σου ευχόμαστε μια σχέση γεμάτη με τέλεια επικοινωνία και ούτε έναν καυγά για σοβαρά πράγματα, όπως τα οικονομικά και το ποιος έφαγε το τελευταίο κομμάτι από την πίτσα. Σε κάθε σχέση, όμως, υπάρχουν μερικά μυστικά και η πικρή αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις αυτό.

Κι εμείς θα σου τα παρουσιάσουμε.

Νιώθει χάλια για το σώμα του
Εκτός κι αν ο σύντροφός σου είναι από εκείνους τους τύπους που ξημεροβραδιάζονται στο γυμναστήριο (που αυτό θα ήταν κακό, γιατί τότε δεν θα αφιέρωνε χρόνο σε ‘σένα), λογικά έχει ανασφάλειες για το σώμα του. Όλοι οι άνθρωποι έχουν, απλά οι άντρες έχουν μάθει να μην τις συζητούν. Σε κάθε περίπτωση, μάλλον θα το καταλάβεις. Μπορεί να αρχίσει ξαφνικά να χαμηλώνει τα φώτα στο σεξ, ή να πετάει υπαινιγμούς ότι πρέπει ν’ αρχίσει γυμναστήριο κάποια στιγμή (Αυτό στα αντρικά σημαίνει “Είμαι χοντρός και θέλω να αυτοκτονήσω”). Μπορείς να του τονώσεις το ηθικό πολύ εύκολα, με λίγες καλές κουβέντες.

Βγαίνει με τους φίλους του
Μερικές φορές, απλά θα θέλει να δει τους φίλους του και να πει πράγματα που θα έλεγε μόνο μαζί τους. Και μερικές φορές νιώθει την ανάγκη πως δεν πρέπει να σου το πει. Αν όντως συμβαίνει αυτό, ίσως νιώθει πως έχετε κολλήσει ο ένας πάνω στον άλλο. Όλοι χρειαζόμαστε τον προσωπικό μας χρόνο—θα λέγαμε πως είναι ένα απ’ τα κλειδιά για μια πετυχημένη σχέση. Για να σπάσεις τον πάγο, πες του κι εσύ ότι έχεις κανονίσει να βγεις με παρέα. Βασικά, έχετε και οι δυο σας ανάγκη να κάνετε παρέα με άλλα άτομα, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε άλλο.

Βλέπει πορνό…
…και – σοκ! – αυνανίζεται! Αν και λογικά το ήξερες ήδη αυτό, οι άντρες δεν είμαστε όσο διακριτικοί νομίζουμε πως είμαστε με αυτά τα πράγματα. Εκτός κι αν βλέπει τίποτα περίεργες τσόντες. Σ’ αυτή τη περίπτωση, καλύτερα να μην ξέρεις. Λογικά δεν θα θελήσει ποτέ να τα κάνει και μαζί σου. Ελπίζουμε. (Επίσης, το ξέρεις πως το κάνεις κι εσύ, ποιον πας να κοροϊδέψεις;)

Έχει φλερτάρει με άλλες
Και είναι πάντα αθώο. Δεν λέμε ότι θα σε κερατώσει. Λέμε απλά ότι μπορεί να δέχτηκε φλερτ και να ανταποκρίθηκε, επειδή το φλερτ έχει πλάκα. Και πάμε στοίχημα ότι έχει συμβεί και σε ‘σένα. Σταμάτα να νιώθεις άσχημα, και σταμάτα να αναρωτιέσαι αν ο φίλος σου νιώθει άσχημα. Είναι ακίνδυνο.

Μερικές φορές βαριέται το σεξ
Συμβαίνει. Ειδικά αν είστε μαζί πολύ καιρό. Και τώρα θα σου πούμε το καλύτερο μυστικό για να το καταπολεμήσεις, αν νιώσεις ότι μερικές φορές απλά πιέζει τον εαυτό του: σταματήστε ό,τι κάνετε, και ρώτα τον πολύ σοβαρά “Θες να παραγγείλουμε σουβλάκια;” Θα φάτε σουβλάκια, θα ενθουσιαστεί, και μπορεί να κάνετε και σεξ. Επειδή όλοι ξέρουμε πως ένα καλό σουβλάκι λύνει τα περισσότερα προβλήματα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v