Τα σημάδια ότι είσαι (πολύ) ερωτευμένη

Είναι ένα απλό φλερτ; Ή μήπως είναι τρελός έρωτας; Δες τα (υπερβολικά) χαριτωμένα σημάδια, και θα καταλάβεις!
Τα σημάδια ότι είσαι (πολύ) ερωτευμένη
Ξυπνάς και τον σκέφτεσαι. Κοιμάσαι, και ακόμα τον σκέφτεσαι. Μήπως δεν είσαι πια απλά τσιμπημένη μαζί του; Μήπως αυτό που νιώθεις είναι κανονικότατος (υπέροχος, μεθυστικός, κινηματογραφικός—βάλε όποιο επίθετο θες) έρωτας; Αυτά είναι τα πιο ξεκάθαρα σημάδια πως θες να περάσεις όλη την ζωή σου μαζί του.

Όλα σε θυμίζουν
Τον θέλεις τόσο πολύ, που έχεις αρχίσει να τον βλέπεις παντού. Και κάθε τι άσχετο που υπάρχει γύρω σου είναι άλλη μια ευκαιρία να θυμηθείς πόσο τον θέλεις. Πηγαίνεις στην δουλειά; Αναρωτιέσαι τι να κάνει τώρα στην δουλειά του. Μιλάς με έναν γνωστό στο δρόμο; Θα προτιμούσες να μιλάς μαζί του. Πίνεις τον καφέ σου; Μάντεψε ποιος άλλος πίνει καφέ! Που, όχι, δεν σημαίνει ότι έχεις αρχίσει να βλέπεις παραισθήσεις, ούτε είσαι σχιζοφρενής.

Βγες απ’ το μυαλό μου
Είναι λες και έχει πάρει μια καρέκλα, την έχει βάλει μέσα στο κεφάλι σου και έχει στρογγυλοκαθίσει. Μετά από ένα σημείο, δεν χρειάζεται καν να προσπαθείς να δικαιολογήσεις πόσο πολύ τον σκέφτεσαι. Δεν σε ενδιαφέρει πια. Ξέρεις ότι τον θέλεις, και απλά απολαμβάνεις την εικόνα του προσώπου του που παίζει σε λούπα στο μυαλό σου.

Είναι θεός, ήλιος καλοκαιρινός
Κάθε τι που κάνει σου φαίνεται ξαφνικά χαριτωμένο. Ο τρόπος που μιλάει, το χαμόγελό του, ακόμα και οι πιο… αδέξιες πλευρές του. Μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός, μπορεί να κοκκινίζει και μόνο που του απευθύνεις τον λόγο, αλλά για ‘σένα πλέον αυτά είναι ακόμα περισσότεροι λόγοι να τον λατρεύεις.

Δε μου φτάνεις, θέλω κι άλλο
Θέλεις να περνάς όλο σου τον ελεύθερο χρόνο μαζί του. Και δεν έχεις καν ανάγκη να κάνετε μεγάλα, περιπετειώδη πράγματα μαζί. Σου αρκεί να κάθεστε στον καναπέ και να μιλάτε με τις ώρες, να αγκαλιάζεστε… Καταλαβαίνεις. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται δίπλα σου, να μπορείς να τον βλέπεις και να μοιράζεσαι μαζί του κάθε στιγμή.

Έλα να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα
Εντάξει, ακόμα κι αν δεν σε έχει πιάσει ξαφνικά η ανάγκη να θες να κάνεις τα παιδιά του (όχι ότι δεν έχεις σκεφτεί πόσο όμορφα θα βγουν), σίγουρα μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου μαζί του. Όλα τα σχέδια που έκανες για την ζωή σου, πλέον βρίσκεται κι αυτός μες στην εικόνα, και αυτή η σκέψη σε γεμίζει αισιοδοξία. Ναι, μάλλον είσαι τρελά ερωτευμένη…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v