Τα σημάδια ότι βρήκες τον άντρα που θα παντρευτείς

Όλα τα υπέροχα και γλυκούλικα σημάδια ότι η σχέση σας όχι απλά πάει καλά, αλλά μπορεί να είναι κανονικό παραμύθι!
Τα σημάδια ότι βρήκες τον άντρα που θα παντρευτείς

Όταν η σχέση σου πάει καλά, το ξέρεις. Μπορείς να το αισθανθείς, και το βλέπουν κι όλοι οι άλλοι. Είναι αυτό που λένε ότι βρήκες τον ένα και μοναδικό. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα σημάδια που θα σου δείξουν πόσο πολύ σε αγαπά… και ότι μάλλον – στο μυαλό σου – έχεις ήδη πάρει απόφαση πως θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του!

1. Περηφανεύεται για ‘σένα
Όποτε μιλάει για εσένα, δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά και τον ενθουσιασμό του. Θα μιλήσει στους φίλους του για το πώς τα πας στην δουλειά, τι κάνετε μαζί, ακόμα και για τα πιο μικρά και ασήμαντα πραγματάκια που μπορεί να κάνεις μέσα στην ημέρα σου, και θα λάμπει ολόκληρος.

2. Ξέρει να συμβιβάζεται…
…όπως και εσύ. Είστε παραπάνω από πρόθυμοι να κάνετε μικρές “θυσίες” ο ένας για τον άλλον στο όνομα της σχέσης σας, ξέροντας πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

3. Συμφωνείτε στα σημαντικά
Έχετε και οι δύο τις ίδιες προσδοκίες από την σχέση σας, και έχετε συμφωνήσει στα μεγάλα θέματα που θα προκύψουν στο μέλλον. Όπως, ας πούμε, το αν θα κάνετε παιδιά, ή αν θα αγοράσετε σπίτι. Ξέρετε πως θέλετε και οι δύο τα ίδια πράγματα, και νιώθετε απόλυτα ασφαλείς στην σχέση σας.

4. Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει
Όλοι έχουμε μικρές, ενοχλητικές συνήθειες, αλλά σε αγαπάει μαζί με αυτές. Δεν προσπαθεί να σε κάνει να γίνεις η ιδανική γυναίκα, να σε φέρει στα μέτρα του. Και, φυσικά, ούτε εσύ θα σκεφτόσουν ποτέ να προσπαθήσεις να τον κάνεις άλλον άνθρωπο.

5. Έχετε μείνει χώρια, και αντέξατε
Μπορεί να χρειάστηκε να περάσετε ένα διάστημα χωριστά. Ήταν τρομακτικό στην αρχή, αλλά καταφέρατε να επιβιώσετε, και σας έφερε ακόμα πιο κοντά. Η απόσταση είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς μιας σχέσης, αλλά δεν κατάφερε να σας νικήσει!

6. Μιλάτε για τα πάντα
Μόλις νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις, ξέρεις πως μπορείς να του πεις τα πάντα. Έχουν μείνει πολύ λίγα (ή ακόμα και καθόλου) πράγματα για τα οποία μπορείς να μιλήσεις αποκλειστικά σε οικογένεια και τους καλύτερούς σου φίλους.

7. Κάνετε σχέδια για το μέλλον
Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, όλοι νιώθουν κάπως άβολα να σχεδιάζουν πράγματα για μερικούς μήνες αργότερα – λείπει αυτή η σιγουριά. Έχετε ξεπεράσει αυτό το σημείο εδώ και πολύ καιρό, μπορείτε ακόμα και να κανονίσετε πού θα πάτε διακοπές του χρόνου το καλοκαίρι.

8. Κλαίτε ο ένας μπροστά στον άλλον
Το κλάμα αποτελεί ταμπού σε μερικές σχέσεις… αλλά όχι στην δική σας. Και μπορείτε να καταλάβετε πότε υπάρχει λόγος ανησυχίας και πότε απλά είδε μια πολύ συγκινητική σκηνή από μια ταινία. Ναι, έχει κλάψει μπροστά σου όταν βλέπατε ταινία, και ήταν από τις στιγμές που ήξερες πόσο άνετα νιώθει μαζί σου.

9. Τα πάει καλά με την οικογένειά σου
Οι γονείς σου τον αγαπούν, και έχει περάσει το μέγιστο τεστ: Πέρασε αρκετή ώρα μαζί τους σε ένα δωμάτιο, χωρίς εσένα για σανίδα σωτηρίας. Και βγήκε αλώβητος.

10. Νοιάζεται για τους φίλους σου
Που δεν είναι τόσο φίλοι σου πια, αλλά φίλοι σας. Τους γνώρισε, τους έμαθε καλά και τους αγάπησε όπως κι εσύ, και ξέρει πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο μαζί τους. Και, προφανώς, το σπίτι σας είναι πάντα ανοιχτό γι’ αυτούς.

11. Σε αφήνει να ξεδίνεις
Υπάρχουν μέρες που τίποτα δεν μας πάει καλά. Θα σε κουτσουλήσει περιστέρι όσο πηγαίνεις στην δουλειά, όταν είσαι στην δουλειά ακόμα και το φωτοτυπικό θα θέλει να σε σκοτώσει, και στον γυρισμό ένας άστεγος θα σε εκβιάσει ψυχολογικά για να του δώσεις το τελευταίο σου τσιγάρο. Και θα κάτσει να σε ακούσει όσο γκρινιάζεις για το πόσο χάλια μέρα είχες, χωρίς να σε κρίνει ούτε στιγμή.

12. Σου πετάει κομπλιμέντα εκεί που δεν το περιμένεις
Ακόμα κι αν μόλις έχεις ξυπνήσει, μπορεί η ακμή σου να περνάει δεύτερη εφηβεία, και να μην έχεις ακόμα προλάβει να πλύνεις τα μούτρα σου, αλλά αυτός είναι εκεί για να σου πει πόσο όμορφη είσαι και να σου φτιάξει την ημέρα.

13. Έχετε πάει μαζί διακοπές…
…και ήταν υπέροχα. Σοβαρά, οι διακοπές με το αγόρι σου είναι σαν να βλέπεις την ζωή σας μετά τον γάμο σε συμπιεσμένη βερσιόν. Και καταφέρατε να περάσετε τέλεια, χωρίς να σπάσετε ο ένας τα νεύρα (ή, οποιοδήποτε σημείο του σώματος) του άλλου.

14. Ξέρει τι σου αρέσει…
…γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να σε ρωτήσει όταν δει κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έκανε μικρές εκπλήξεις, όπως το να σου πάρει ένα βιβλίο που είδε, να σου φέρει το αγαπημένο σου junk food όταν δεν έχεις καλή διάθεση ή να κανονίσει κάποια δραστηριότητα που είναι σίγουρος πως θα λατρέψεις.

15. Είστε ο ένας η προτεραιότητα του άλλου
Δουλειά, φίλοι, διασκέδαση… όλα αυτά είναι σημαντικά, και τους αφιερώνετε τον χρόνο που αξίζουν, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά την σχέση σας!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v