Τα σημάδια ότι δεν πρόκειται να απατήσει

Σου έχουμε μιλήσει για τα σημάδια που λένε ότι πρέπει να είσαι καχύποπτη… ποια είναι όμως τα σημάδια που μπορούν να σε καθησυχάσουν;
Τα σημάδια ότι δεν πρόκειται να απατήσει
Το να σε απατήσουν είναι ό,τι χειρότερο. Τις περισσότερες φορές είναι η ταφόπλακα μιας σχέσης. Χάνεις την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Κι όμως, η επιστήμη κατόρθωσε να βγάλει κάποια συμπεράσματα σχετικά με το τι είχαν κοινό οι άντρες που δεν απιστούν. Κι αυτά, λοιπόν, είναι τα σημάδια ότι ο φίλος σου (μάλλον) δεν πρόκειται να κάνει τίποτα… παράνομο.

1. Βγάζετε τα ίδια χρήματα
Έχει παρατηρηθεί πως οι μεγάλες διαφορές στον μισθό ενός ζευγαριού συνδέονται με την απιστία. Όταν ένας άντρας βγάζει πολύ λιγότερα ή περισσότερα σε σχέση με την γυναίκα του, τότε ανεβαίνουν οι πιθανότητες να ξενοκοιμηθεί.

2. Οι φίλοι του είναι εξίσου πιστοί
Ποιος θα το περίμενε πως η απιστία εμφανίζεται στις παρέες; Όταν οι φίλοι του είναι πιστοί στις δικές τους σχέσεις, τότε κι ο δικός σου (στατιστικά) θα παραμείνει πιστός.

3. Νιώθει πως τον αγαπάς και τον εμπιστεύεσαι
Σύμφωνα με μια μελέτη, οι άντρες δεν κερατώνουν επειδή δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά. Αυτό που επιζητούν είναι η συναισθηματική επιβεβαίωση.

4. Είναι εξωστρεφής
Οι εξωστρεφείς άνθρωποι δύσκολα θα επηρεαστούν από άλλους ανθρώπους – δηλαδή και από πιθανά άτομα που θα τους… γοητεύσουν μακριά από ‘σένα. Από την άλλη, οι εσωστρεφείς άνθρωποι είναι πιο εύκολο να απατήσουν, καθώς είναι πιο επιρρεπείς στις ανήθικες προτάσεις, ή τουλάχιστον έτσι λένε οι έρευνες.

5. Ακούει μέταλ
Κι όμως, έχει υπάρξει έρευνα και γι’ αυτό (βέβαια, είναι από την Mirror, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας), που κατέληξε πως όσοι λατρεύουν την μέταλ μουσική, κερατώνουν λιγότερο. Τρέχα γύρευε.

6. Έχει δυσκολίες στην στύση
Μια πολύ λυπητερή μελέτη έδειξε πως οι άντρες που… εξάπτονται πιο εύκολα θα απιστήσουν το ίδιο εύκολα. Συνεπώς, ίσως βρήκαμε το ένα πλεονέκτημα που έχει ένα πεσμένο πέος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v