7 τύποι άντρα που κάθε γυναίκα έχει χωρίσει

Υπάρχουν κάποια είδη αντρών που οι περισσότερες γυναίκες θα συναντήσουν κάποτε στην ζωή τους. Και μετά θα τους παρατήσουν.
7 τύποι άντρα που κάθε γυναίκα έχει χωρίσει
Τους ξέρετε. Θα έλεγε κανείς πως είναι οι συνήθεις ύποπτοι, οι κακές, χαζές ή απλά ανούσιες εμπειρίες που αποκτά μία γυναίκα όσο μεγαλώνει. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι άντρες που σχεδόν κάθε γυναίκα έχει συναντήσει μια φορά στην ζωή της… και μετά τους παράτησε;

1. Ο τύπος που ήταν εκνευριστικός μέχρι αηδίας, αλλά τον γνώρισες από την δουλειά. Η παρουσία του ήταν καθημερινή, κι αυτό έκανε τόσο δύσκολο τον χωρισμό μαζί του. Άσε που ξέρεις πως από την στιγμή που τον χωρίσεις, θα φροντίσει να σου σπάει τα νεύρα ακόμα περισσότερο. Θα μιλήσει άσχημα στους κοινούς γνωστούς σας, θα σου πετάει δολοφονικές ματιές από την άλλη άκρη του δωματίου. Έφτασε, όμως, η στιγμή που δεν άντεχες να ακούς άλλο την φωνή του, τον ξαπόστειλες, και έγινε ακριβώς αυτό που περίμενες. Όχι πια τύψεις.

2. Ο τύπος που πίστευε ότι ήταν dj. Στην αρχή σου φάνηκε ενδιαφέρων, επειδή σε θάμπωσαν τα ακουστικά του, τα (υποχρεωτικά) τατουάζ του και το πόσο εύκολα μπορούσε να σε συνεπάρει με μια καλή αλλαγή κομματιού. Μετά συνειδητοποίησες πως ο καθένας μπορεί να γίνει – κακός – dj, και πως είχε ξεμείνει εγκεφαλικά στα δεκαπέντε. Επόμενος!

3. Ο τύπος που δεν έβγαινε απ’ το σπίτι. Για τον πρώτο καιρό, που έσταζαν τα μέλια, ήταν υπέροχο να αράζετε μέσα, να βλέπετε ταινίες, να πίνετε μπύρες και να κάνετε σεξ. Έπειτα από ένα σημείο, όμως, παρατήρησες πως κάνατε όλο και λιγότερο σεξ, αυτός έπινε όλο και περισσότερες μπύρες και αυτό που είχατε δεν ήταν σχέση· ήσουν άλλος ένας κολλητός του. Και, μιλώντας για κολλητούς…

4. Ο τύπος που νοιαζόταν περισσότερο για τους φίλους του, παρά για εσένα. Τον είχες πιάσει στα πράσα να στέλνει μήνυμα στον κολλητό του αμέσως μόλις τελειώσατε το σεξ. Τον είχες πιάσει στα πράσα να πίνει μπύρες με τους φίλους του, ενώ σου είχε πει πως είναι κρεβατωμένος με ίωση. Όταν τον χώρισες, λογικά είπε στους φίλους του ότι επιτέλους γλύτωσε, και πως τον καταπίεζες.

5. Ο τύπος που ήταν πολύ διαβασμένος, και του άρεσε να μιλάει για φιλοσοφία καθώς έπαιζε με το ποτήρι του. Στην αρχή σου φάνηκε εντυπωσιακός, γιατί μπορούσε να μιλήσει για τα πάντα. Σύντομα ανακάλυψες ότι μόνο αυτός μιλούσε, και πως ο μόνος λόγος που αναφέρει τόσο συχνά τον Μπουκόφσκι είναι για να δικαιολογεί το πόσο απαίσια φέρεται στις γυναίκες.

6. Ο τύπος που ήταν κάτι σαν ζωντανό sex toy. Ήταν καλός για ένα μόνο πράγμα, το ήξερες, το ευχαριστήθηκες όσο πήγε, και μετά έφυγες. Απλά, ξεκάθαρα πράγματα. Εκτός κρεβατιού, η χημεία σας ήταν ανύπαρκτη.

7. Ο τύπος που ήταν καλός, και οι φίλοι σου τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν ο πιο βαρετός άνθρωπος στο σύμπαν. Ήταν γλυκούλης, ναι. Είχε καλή δουλειά. Είχε όμως το παραμικρό πάθος για οτιδήποτε σ’ αυτή την ζωή; Όχι. Σου προκαλούσε ναρκοληψία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v