Τα κομπλιμέντα που λατρεύουν να ακούνε οι άντρες

Ποια πράγματα μπορείς να πεις σε έναν άντρα και να τον κάνεις να… πέσει στα πόδια σου;
Τα κομπλιμέντα που λατρεύουν να ακούνε οι άντρες
Όλοι, μα όλοι, λατρεύουν να ακούνε κομπλιμέντα. Και οι άντρες δεν είναι εξαίρεση. Ποιες είναι, λοιπόν, οι φράσεις που θα κάνουν έναν άντρα να κοκκινήσει και να αρχίσει να στριφογυρνά τα μούσια του σαν τον Ντροπαλό νάνο απ’ την Χιονάτη;

1. Είσαι σέξι όταν μαγειρεύεις
Το να του πεις ότι είναι σέξι είναι ούτως ή άλλως μια γερή ένεση αυτοπεποίθησης. Όταν την συνδυάσεις, όμως, με κάτι που κάνει και ξέρει ότι θα σου αρέσει, θα χαμηλώσει το πρόσωπό του τόσο πολύ, που πρακτικά θα το χώσει μέσα στην κατσαρόλα για να μην δεις τι χρώμα πήραν τα μάγουλά του.

2. Μυρίζεις πολύ ωραία
Ας το παραδεχτούμε, πολλοί άντρες έχουμε ανασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Όταν του δείξεις πως η μυρωδιά του είναι ξεχωριστή για εσένα, και ίσως πως λιγάκι σε ανάβει, λογικά θα ορμήξει πάνω σου και δεν θα ξεκολλάει.

3. Με κάνεις να γελάω
Το έχουμε διαβάσει σε τόσες εικόνες στο ίντερνετ με το πρόσωπο της Μέριλιν δίπλα: Αν κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είναι τόσο απλό και όμορφο κομπλιμέντο, που θα τον κάνει να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο.

4. Το κάνεις τόσο καλά
Αναφερόμαστε στο, εχμ, στοματικό. Μπορείς να του κάνεις κομπλιμέντο για κάθε τι που κάνει στο κρεβάτι, αυτό όμως είναι ο βασιλιάς των κομπλιμέντων. Επειδή οι άντρες θέλουν κατά βάθος να προσφέρουν, και θέλουν να προσφέρουν καλά. Επιβεβαίωσέ τους.

5. Μ’ αρέσει που μπορείς να με βοηθάς
Κοίτα. Το ξέρουμε πως μπορείς κάλλιστα να αλλάξεις μια λάμπα μόνη σου, και δεν πρόκειται να το αμφισβητήσουμε. Αλλά, όπως είπαμε, οι άντρες θέλουν να νιώθουν χρήσιμοι, και τίποτα δεν θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα από το να ξέρουν πως στηρίζεσαι πάνω τους. Και, μια προέκταση αυτού…

6. Νιώθω ασφαλής μαζί σου
Πετυχαίνεις δύο σε ένα μ’ αυτό: τον κάνεις να νιώθει σαν να είναι το αρκουδάκι που αγκαλιάζεις την νύχτα και σαν ένας σούπερ δολοφονικός νίντζα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσει πως είναι ο καλύτερος τύπος στην ιστορία των τύπων μετά από αυτό.

7. Έχεις ωραίο κ…
Πίστεψέ μας. Δεν υπάρχει άντρας που να μην θέλει να ακούσει κομπλιμέντο για τον πισινό του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v