Λόγοι για να πας διακοπές με το ταίρι σου

Χρειάζεσαι λόγους για να αποφασίσεις να περάσεις τις διακοπές σου με το ταίρι σου; Άσε μας να σε πείσουμε!
Λόγοι για να πας διακοπές με το ταίρι σου
Διακοπές. Καιρός για χαλάρωση, για ηρεμία και – γιατί όχι; - για να δυναμώσεις την σχέση σου! Αν δεν έχεις ζήσει ακόμα την εμπειρία που είναι οι διακοπές με το ταίρι σου, άφησέ μας να σου εξηγήσουμε γιατί ακριβώς είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορείς να πάρεις για την σχέση σου.

1. Εμπειρίες, εμπειρίες, εμπειρίες!
Είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην ρουτίνα, και η ρουτίνα φθείρει τις σχέσεις. Το να περάσετε μαζί τις διακοπές σας είναι η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσετε μαζί νέες αναμνήσεις. Θα ζήσετε κάτι καινούριο και διαφορετικό, θα βγείτε από την καθημερινότητά σας, και θα έχετε ένα σωρό ιστορίες να διηγείστε.

2. Δένεστε περισσότερο
Οι διακοπές, ακόμα και στο πιο χαλαρό μέρος του κόσμου, είναι μια διαφορετική εμπειρία από τα συνηθισμένα. Όταν αυτή την εμπειρία την μοιράζεσαι με κάποιον, η σχέση σας εξελίσσεται με τρόπους που δεν μπορεί στο πλαίσιο της καθημερινής ζωής. Οι φίλοι εξελίσσονται σε κολλητοί όταν κάνουν μαζί διακοπές, άρα σκεφτείτε τι θαύματα μπορεί να γίνουν όταν περνάς το καλοκαίρι σου με το άτομο που αγαπάς. Και με αυτό, περνάμε στον επόμενο, πολύ σημαντικό λόγο…

3. Είναι test drive για την σχέση σας
Σκέψου πως η οργάνωση των διακοπών με άλλο άτομο απαιτεί πολλές συζητήσεις. Πού θα πάτε, τι θα κάνετε εκεί, και όταν φτάσετε στον προορισμό σας αναδύονται ένα σωρό ακόμα πράγματα που πρέπει να διαχειριστείτε μαζί. Όλο αυτό απαιτεί συμβιβασμούς, που είναι πολύ σημαντικοί σε οποιαδήποτε σοβαρή σχέση. Με λίγα λόγια, οι διακοπές με το ταίρι σου είναι κάτι σαν μικρογραφία μιας πιθανής σας συγκατοίκησης, και μπορούν να σου δείξουν αν είστε έτοιμοι, ή αν χρειάζεστε περισσότερο καιρό.

4. Θα σας βγει πιο φτηνά
Από τα ξενοδοχεία, μέχρι τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε στον προορισμό σας, τα μοιρασμένα έξοδα είναι ένα πολύ ευχάριστο bonus των ζευγαροδιακοπών. Επιπλέον, η από κοινού διαχείριση των οικονομικών μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, που επίσης θα σας πει αρκετά για την σχέση σας.

5. Για την περιπέτεια
Στις διακοπές μας, δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Νιώθουμε ελεύθεροι να κάνουμε πράγματα που κανονικά μπορεί να μην σκεφτόμασταν ποτέ. Οπότε, είτε αποφασίσετε να κάνετε παρέα κατάδυση, είτε να δοκιμάσετε κάποιο περίεργο, ντόπιο φαγητό (είτε να… ταράξετε λίγο τα νερά του κρεβατιού σας), το σίγουρο είναι πως μαζί θα περάσετε ακόμα καλύτερα, και το ταίρι σου θα δει μια διαφορετική πλευρά σου, και πολλούς ακόμα λόγους να σε αγαπήσει!

Θ.Δ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v