Αυτά που κάνουν οι γυναίκες και μισούν οι άντρες

Ποια είναι τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και οι άντρες απλά δεν αντέχουν; Ας δούμε επτά μεγάλες αλήθειες.
Αυτά που κάνουν οι γυναίκες και μισούν οι άντρες
Ξεχάστε τις έρευνες που ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που ψάχνουν κατά βάθος όλοι οι άντρες. Αυτό που θέλουν οι άντρες (είτε το παραδέχονται, είτε όχι) είναι μια γυναίκα που νιώθει καλά με τον εαυτό της. Οι ψεύτικες συμπεριφορές δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά. Ορίστε, λοιπόν, μερικά σημάδια ότι μάλλον μια γυναίκα δεν νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της (ή, πιο απλά, ότι δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος).

1. Έχει έναν πρώην που είναι πανταχού παρών
Κοιτάξτε, το να παραμένει κάποια φίλη με τους πρώην της μπορεί να είναι καλό. Αν είναι ξεκάθαρο για όλους πως η φιλία είναι το μόνο που υπάρχει πια μεταξύ τους. Με λίγη καλή θέληση από τον νυν, και σωστό χειρισμό από μέρους της, όλοι μπορούν να γίνουν μια χαρούμενη παρέα. Όχι όμως αν πίσω από κάθε γωνία βρίσκεται αυτός ο πρώην, να υπενθυμίζει την παρουσία του.

2. Γκρινιάζει συνεχώς για το φαγητό
Είναι πολύ ενοχλητικό όταν βλέπεις μια γυναίκα που είναι αντικειμενικά αδύνατη να γκρινιάζει για το πόσο πολύ και πόσο άσχημα τρώει. Κανείς δεν θα σε κρίνει αν απολαύσεις ένα κομμάτι πίτσα παραπάνω (πόσο μάλλον, για μερικούς άντρες αυτό μπορεί να είναι και πιο διεγερτικό), όπως επίσης κανείς δεν θα σε κρίνει αν ακολουθείς αυστηρή διατροφή και μένεις πιστή στις επιλογές σου.

3. Δεν λέει ποτέ αυτό που σκέφτεται
Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Όταν το κάνεις φανερό πως κάτι θέλεις να πεις, ή πως κάτι σε έχει πειράξει, αλλά δεν μιλάς για αυτό, τότε λογικά δεν θα έχει όρεξη να σου μιλήσει ούτε κι αυτός. Μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σε σταματάει, πες του αυτό που έχεις στο μυαλό σου!

4. Προσπαθεί να τον αλλάξει
Κανείς δεν είναι τέλειος. Και όλοι μας ωριμάζουμε όσο περνάει ο καιρός. Όσο περισσότερο γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, προσαρμοζόμαστε σ’ αυτόν, και το ανάποδο. Το να προσπαθείς να αλλάξεις, όμως, ένα άτομο, κατά βάθος σημαίνει πως δεν σε ικανοποιεί. Αν θέλεις να είναι κάποιος άλλος, βρες κάποιον άλλο. Είναι πολύ απλό.

5. Μιλάει άσχημα για άλλους
Όλοι θα κουτσομπολέψουμε κάποια στιγμή. Αυτό δεν είναι κακό. Εντάξει, είναι κακό, αλλά είναι από τα μικρότερα κακά της ζωής. Αυτό που είναι πολύ χειρότερο, όμως, είναι το να κακολογείς συνεχώς τον κόσμο γύρω σου. Ποιος άνθρωπος θέλει να έχει δίπλα του ένα τόσο αρνητικό άτομο;

6. Δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση
Μια μικρή συμβουλή για τις γυναίκες: όταν ένας άντρας έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον, λογικά ήδη πιστεύει ότι είστε αρκετά κουλ. Μην μειώνετε τον εαυτό σας μπροστά του, ούτε επειδή πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά καλές, ούτε για να φανείτε πιο προσιτές. Αυτό που θέλει είναι να γνωρίσει τον αληθινό εαυτό σας.

7. Απολογείται για τα πάντα
Σαν συνέχεια του προηγούμενου, αυτή η τάση που έχουν μερικές γυναίκες να ζητούν συνεχώς συγγνώμη για το οτιδήποτε είναι από τα πιο έντονα σημάδια χαμηλής αυτοεκτίμησης. Και σημαίνει πως κάποιος της είχε φερθεί άσχημα στο παρελθόν, και το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας είναι να γίνει άλλος ένας από τους τύπους που την κατέστρεψαν. Δεν έχεις κανέναν λόγο να απολογείσαι για τίποτα – εκτός κι αν ρίξεις το ποτό σου πάνω του κατά λάθος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v