9 σημάδια ότι ο άνθρωπός σας είναι… απαίσιος

Όλοι μπορούμε να φερθούμε άσχημα ώρες-ώρες, αλλά κάποιοι άνθρωποι το παρακάνουν. Μήπως βγαίνετε μαζί τους;
9 σημάδια ότι ο άνθρωπός σας είναι… απαίσιος
Οι άνθρωποι, μερικές φορές, μπορούν να είναι μεγάλοι κάφροι. Και, μιλώντας πάντα βασισμένοι σε ιστορίες «τρόμου» που ακούμε καθημερινά από φίλους μας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι, κάποτε θα γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που δεν είναι απλά ακατάλληλος για εμάς, αλλά ακατάλληλος για οποιαδήποτε ανθρώπινη επαφή. Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια, και αν αναγνωρίζετε αρκετά, ίσως ήρθε η ώρα να τρέξετε να σωθείτε.

*Κοινωνικά δίκτυα: Αυτός, φωτογραφία στον καθρέφτη χωρίς μπλούζα, δέκα χιλιάδες φίλοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι γυναίκες που μπορεί να μένουν και στην άλλη άκρη της χώρας, είναι όμως πολύ γενναιόδωρες με τους online φίλους τους. Αυτή, χείλη τόσο σουφρωμένα που πλέον δυσκολεύεται να τα χαλαρώσει, selfie οι οποίες αντί να λένε «νιώθω καλά με τον εαυτό μου», ουρλιάζουν «δώσε μου επιβεβαίωση».

*Είστε έξω. Το μάτι τους παίζει στον κόσμο τριγύρω, σύντομα θα χρειαστούν σαλιάρα. Μην τους αγοράσετε καν σαλιάρα, δεν αξίζουν τα λεφτά για ένα καυστικό δώρο αποχαιρετισμού. Γενικότερα δεν αξίζουν τίποτα.

*Όποτε είστε μαζί, βάζουν το κινητό τους στο αθόρυβο, ή το κλείνουν. Και δεν σας αφήνουν ούτε να το ακουμπήσετε. Προφανώς κάτι έχουν να κρύψουν.

*Το να μην σου απαντάει κάποιος απευθείας δεν είναι κακό. Το να μην σου απαντάει για τρεις μέρες, να σε θυμάται όταν θέλει να κάνει σεξ, και η δικαιολογία του να είναι «δεν είδα το μήνυμα», είναι αισχρό. Έχουμε 2015, είναι τεχνολογικά αδύνατον να μην δεις το μήνυμα.
 
*Αν βγαίνετε για αρκετό καιρό, και κάνετε όλα τα χαριτωμένα ζευγαροπράγματα που κάνουν τα ζευγάρια, αλλά οι φίλοι τους αγνοούν την ύπαρξή σας, κάποιον λάκκο έχει η φάβα.

*Το 80% της κουβέντας περιστρέφεται γύρω από τα πράγματα που έχουν, τα λεφτά που βγάζουν, και γιατί πιστεύουν ότι όλα αυτά τους καθιστούν ανώτερους από τους υπόλοιπους.

*Αφιερώνει πολλή ώρα μιλώντας μαζί σας, μέχρι να νιώσει ότι οι πιθανότητες για σεξ είναι χαμηλές. Εναλλακτικά, εξαφανίζεται αμέσως μετά το σεξ.

*Αυτός: Έχει την απαίτηση να ξέρετε να μαγειρεύετε, να μην μιλάτε πολύ και να είστε πρόθυμη να κάνετε σεξ μαζί του όποτε θελήσει. Αυτή: Έχει την απαίτηση να πληρώνετε τα πάντα, επειδή «είστε ο άντρας». Δεν χρειάζεστε αυτά τα άσχημα στερεότυπα στην ζωή σας.

*Βγαίνετε, περνάτε υπέροχα, στο τέλος του ραντεβού σας φιλάει… και αποκαλύπτει ότι έχει ήδη σχέση, αλλά θα ‘θελε πολύ να το ξανακάνετε.

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v