10 τρελά πράγματα που κάνουν (όλα) τα ζευγάρια

Τα ζευγάρια σίγουρα έχουν πολλές παράξενες συνήθειες. Τουλάχιστον για έναν εξωτερικό παρατηρητή.
10 τρελά πράγματα που κάνουν (όλα) τα ζευγάρια
Αν έχετε υπάρξει ποτέ το ένα δεύτερο ενός ζευγαριού, σίγουρα θα θυμάστε πως εσείς και το ταίρι σας είχατε μερικές πολύ παράξενες συνήθειες. Μιλάμε για πράγματα που ίσως δεν θα θέλατε να ξέρουν οι υπόλοιποι ότι κάνετε – όσο φυσιολογικά κι αν σας φαίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Πάμε να δούμε δέκα από τα πιο τρελά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια όταν είναι μόνα τους. Ίσως, ταυτόχρονα, να τσεκάρετε νοητά για πόσα από αυτά είστε ένοχοι κι εσείς.

1. Τι μυρίζει έτσι; Α, εσύ
Κοιτάξτε, είμαστε όλοι άνθρωποι. Και το ανθρώπινο σώμα έχει ορισμένες σημαντικές λειτουργίες, τις οποίες δεν μπορείς να αποφύγεις όταν περνάς τον περισσότερο χρόνο σου με κάποιον. Οι πιο τολμηροί αφήνουν την πόρτα ανοιχτή – όλα έχουν να κάνουν με το πόσο θες να διατηρήσεις το μυστήριο.

2. Πώς είσαι έτσι;
Ανακατεμένα μαλλιά. Μάσκαρα που τρέχει. Γένια που έχουν ξεφύγει από την σφαίρα του σέξι, στην σφαίρα του Νεάντερταλ. Ξεχασμένη στοματική υγιεινή. Οι πιθανότητες λένε πως το ταίρι σας δεν φοβάται πλέον να σας δει έτσι.

3. (μουσική από τις 9½ βδομάδες)
Θέλετε να κάνετε τα πράγματα πιο πικάντικα. Ένας σέξι χορός θα βοηθήσει. Κρίμα που τις περισσότερες φορές δεν είναι ούτε σέξι, ούτε χορός. Ποιος νοιάζεται, ούτως ή άλλως θα κάνετε σεξ μετά.

4. Discovery Channel
Πώς είναι κάτι ντοκιμαντέρ που δείχνουν τους ζευγαρωμένους πιθήκους να ξεψειρίζουν ο ένας τον άλλον σαν σύμβολο αγάπης; Το ανάλογο γίνεται όταν σπάτε σπυριά σε δυσπρόσιτα σημεία, και όταν το αγόρι σας ζητάει ακομπλεξάριστα πια να του ξυρίσετε τις τρίχες στην πλάτη.

5. Ο τελευταίος είναι κλούβιο αυγό
Αν κάποιος έβαζε μια κάμερα μέσα στο σπίτι σας, θα σας έβλεπε για αρκετές ώρες της ημέρας να κάνετε σαχλαμάρες που υποθετικά είχατε αφήσει όταν τελειώσατε το δημοτικό. Και να παλεύετε για το τηλεκοντρόλ.

6. Κατασκοπεύετε τους γείτονες
Τι; Δεν είχε τίποτα καλό η τηλεόραση, και η αποπάνω έχει φέρει τον τρίτο γκόμενο μέσα σε μια βδομάδα, προφανώς πρέπει να ξέρετε τι γίνεται στην πολυκατοικία!

7. Χρησιμοποιείτε την ίδια οδοντόβουρτσα
Επειδή πλέον δεν φοβάστε ο ένας τα μικρόβια του άλλου. Εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ ανθυγιεινό.

8. Βρίσκετε νέους τρόπους να διασκεδάζετε
Δεν μιλάμε για σεξ. Κανείς δεν χρειάζεται το σεξ όταν μπορείς να κάνεις κούρσα στον διάδρομο περπατώντας σαν το καβούρι.

9. Χα χα χα ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είναι ο ήχος που βγάζετε όταν ένας απ’ τους δυο σας πέφτει κάτω. Και είναι οκέι.

10. Θα κοιμηθώ στον καναπέ
Μερικές φορές, όλοι χρειαζόμαστε τον χώρο μας. Τα καλά νέα είναι ότι, μετά από καιρό, κανένας δεν πρόκειται να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός. Πόσο μάλλον, μπορεί να είναι και ευχάριστη έκπληξη.

Πηγή: HuffPo
Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v